Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορώ που πέφτετε από τα σύννεφα μερικοί. Take the blue pill and welcome to the real world.

Η Huawei δεν είναι πλέον μια "κινέζικη" εταιρία. Είναι σταθερά εδώ και 2 χρόνια η 3η εταιρία στις πωλήσεις (δεν πουλάει φθηνά ούτε στην Κίνα όπως η Xiaomi) και πλέον η 2η στα κέρδη (μετά το στραπάτσο της Samsung). Βγάζει κινητά αρίστης ποιότητας κατασκευής (premium) και από πλευράς επεξεργαστικής ισχύς είναι πλέον στην κορυφή (στις GPU έχει ακόμα δρόμο). Kατά την γνώμη μου  επίσης καινοτομεί σχεδιαστικά εδώ και 2-3 χρόνια. Πείτε μου έναν καλό λόγο που θα έπρεπε να συνεχίσει να πουλάει φθηνά. Γιατί δλδ η HTC (που παραπαίει σαν εταιρία) μπορεί να πουλάει στα +700 και δεν μπορεί να το κάνει η Huawei?!?

Για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει η επόμενη Samsung στον χώρο των κινητών. Και για όσους δεν γνωρίζουν η Huawei ΗΤΑΝ κολοσσός εταιρία πολύ πριν ασχοληθεί με τα κινητά (no1 στις τηλεπικοινωνίες), με δικά της R&D και Manufacturing τμήματα. Φυσιολογικό ήταν να φτάσουμε εδώ.

Οπότε αυτοί που δεν θέλουν να δίνουν πολλά χρήματα για κινητά σαν και εμένα (κάτοχος Huawei P1, P6 & P7 αλλά πλέον OnePlus), πρέπει απλά να αρχίσουν κοιτάνε αλλού όπως Xiaomi (1-2 χρόνια την δίνω αυτήν και μετά θα πάρουν την ανιούσα οι τιμές της), Gionee, ViVo, Meizu και πολλές άλλες που υπάρχουν ή θα προκύψουν.  Ακόμα και OnePLUS αν ψάχνετε για κάτι πιο premium.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η μπαταρία του με χαλάει. Κάτω απο 3000mah το βρίσκω μη αποδεκτό πλέον. Κατα τα αλλα, δεν εχω καταλάβει γιατι να προτιμήσω αυτο σε σχέση με το Honor 8? Σε τι ειναι καλυτερο? Μου φαίνεται απλά βγάλανε κάτι, απλά για να βγάλουν κάτι. Ντορος να γίνεται...

Δημοσ.

ΙΔΙΟ ΤΟ IPHONE 8 !!!

ωραιο χιουμορ αλλα η Αpple πληρωνει δεν κλεβει ειδικα για το σχεδιασμο του iPhone 5/5s/5se πληρωσε στη Sony τα μαλλιοκεφαλα της μια και το ιστορικο  πια αυτο design προοριζοταν για να γινει sony walkman :)

Δημοσ.

500€? Χιλιες φορες να αγορασεις το iphone 6s και να εισαι χιλιομετρα μπροστα απο καθε huawei και καθε samsung.. αυτα απο εμενα.. ios παιδια.. πλεον και super mario ????

Δημοσ.

ΔΙΑΓΔΟΣΤΑΙ,ΕΠΕΙΓΟΝ ΟΛΑ CAPS και iphone και ξερό ψωμί,ios μέχρι τα γεράματα.

Μ αρέσει φίλε μου που δεν είσαι κολλημένος με μία μάρκα κινητού.

Χιλιόμετρα μπροστά ε; ΟΥΑΟΥ iphone και κάνω μόστρα και στο τραπέζι στην καφετέρια.

Όταν κάτσεις και δεις specs επειδή είναι τεχνολογικό φόρουμ ξαναπές μας.

Ε ρε τι ακουμε κάθε μέρα.και το υποστηρίζεις και με σθένος αυτό είναι το κακό.δεν έχεις και επίγνωση του κακού!!

Δημοσ.

Εφόσον μέχρι σήμερα έχει δείξει χαρακτήρα στις συσκευές τις, καλά κάνει και ανεβάζει τις τιμές! Ανεξάρτητα την μάρκα, όλα πλέον κατασκευάζονται στην Κίνα, γιατί να πουλιούνται ακριβότερα?  Value for money is what counts, το όνομα αρκετοί το πληρώνουν και χωρίς καμία αξία για τους ίδιους...

Δημοσ.

Παιδια το OLED κοστιζει οποτε μην κλαιτε...

Οled είναι ακριβή τεχνολογία οπότε δικαιολογει τα € του.

Ναι, κόστιζε παραπάνω, το 2010. 

Κοστίζουν λιγότερο οι OLED από τις LCD, αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που πολλοί κατασκευαστές έσπρωξαν τον κόσμο προς τα εκεί πρόωρα.

Δημοσ.

ωραιο χιουμορ αλλα η Αpple πληρωνει δεν κλεβει ειδικα για το σχεδιασμο του iPhone 5/5s/5se πληρωσε στη Sony τα μαλλιοκεφαλα της μια και το ιστορικο πια αυτο design προοριζοταν για να γινει sony walkman :)

Δεν νομίζω ότι έχει δώσει λεφτά στην braun..

Δημοσ.

ωραιο χιουμορ αλλα η Αpple πληρωνει δεν κλεβει ειδικα για το σχεδιασμο του iPhone 5/5s/5se πληρωσε στη Sony τα μαλλιοκεφαλα της μια και το ιστορικο  πια αυτο design προοριζοταν για να γινει sony walkman :)

Αχ την καλη την Αpple ...

Kαι οταν δινεις 800 για το iphone εκει δε σε κλεβει λες ε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, κόστιζε παραπάνω, το 2010. 

Κοστίζουν λιγότερο οι OLED από τις LCD, αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που πολλοί κατασκευαστές έσπρωξαν τον κόσμο προς τα εκεί πρόωρα.

Oχι, ειναι ακομα ακριβοτερες οι OLED.

Οι τηλεορασεις OLED ειναι ακριβοτερες απο τις LCD, τα λαπτοπ με OLED ειναι ακριβοτερα απο τα ιδια μοντελα με LCD, μονο πολυ ακριβα tablet βγαινουν με OLED, δεν υπαρχει ουτε ενα tablet κατω των 200€ με oled κλπ.

Το ιδιο και στα smartphone: δεν βγαινουν πολλα φθηνα κινητα με OLED, τα low end εχουν παντα LCD που ειναι φθηνοτερες, η oled οθονη του s7 ειναι αρκετα ακριβοτερη απο τις κορυφαιες LCD ($55 vs $39) , οι Κινεζοι που ειναι μανούλες στο να προσπαθουν να εξοικονομουν χρηματα δεν βαζουν OLED παρα μονο στα σχετικα ακριβα μοντέλα τους κλπ.

Μειωνεται ομως η διαφορα κοστους μεταξυ των 2 τεχνολογιων και υπαρχουν αναφορες οτι ειναι πια φθηνοτερες οι OLED, αλλα στην πραξη δεν εχει γινει κατι τετοιο ακόμα.

Επεξ/σία από haHa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...