Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αν πέσει κάτω θρυμματισμένο θα το βρεις άνετα

Δημοσ.

Ωραίο ρε παιδιά αλλά το 99.999999 %%%%

των κινητων που βλέπω από χρήστες έχουν θήκη και tempered glass ...Δηλαδή τι να λέμε τώρα ...

Δημοσ.

Ή σας έχει καλομάθει η Xiaomi, ή δεν ξέρετε τι θέλετε. Τα specs του είναι high end, το design του μοναδικό, σας το πλασάρουν όσο θα ήθελε να πλασάρει η Samsung το S7 αλλά δεν τα κατάφερε, το 500άρι launch είναι εξαιρετικό.

Δείτε το Honor 8 με τι specs παίζει και τι τιμή έχει (δεν σχολιάζω την εμφάνιση που κάνουν πουλάκια τα μάτια μου όποτε το βλέπω) και ξανασκεφτείτε την Huawei.

Δημοσ.

Ή σας έχει καλομάθει η Xiaomi, ή δεν ξέρετε τι θέλετε. Τα specs του είναι high end, το design του μοναδικό, σας το πλασάρουν όσο θα ήθελε να πλασάρει η Samsung το S7 αλλά δεν τα κατάφερε, το 500άρι launch είναι εξαιρετικό.

Δείτε το Honor 8 με τι specs παίζει και τι τιμή έχει (δεν σχολιάζω την εμφάνιση που κάνουν πουλάκια τα μάτια μου όποτε το βλέπω) και ξανασκεφτείτε την Huawei.

Ακριβως επειδη υπαρχει το Honor 8 με kirin 950 και 4gb ram ειναι Overpriced το Honor Magic.399ευρω ξεκιναγε το Honor 8,αυτο εχει 100ευρω πανω επειδη εχει τις καμπυλες κυριως?

Δημοσ.

1) Πανέμορφο design, αλλά όλα είναι υποκειμενικά. Κάποιος που θα μου πει ότι το βρίσκει άσχημα θα το καταλάβω, αλλά εδώ γράφω τη δική μου άποψη.

2) καλή επεξεργαστική ισχύ, αλλά θα μπορούσε και καλύτερα. Στην τιμή αυτή υπάρχει ανταγωνισμός από Android και ios συσκευές.

3) Η gpu είναι τραγική για την κατηγορία τιμής της σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ανέκαθεν η Huawei είχε αυτό το πρόβλημα και δεν το έχει διορθώσει μέχρι σήμερα. Παρόλα αυτά οι τιμές της είναι περίπου όσο του ανταγωνισμού.

4) Πολύ καλή οθόνη, στα χαρτιά τουλάχιστον. Η ανάλυση, σε αυτές τις ίντσες, είναι υπερβολική και δεν μπορεί να υποστηριχθεί από τη gpu σε παιχνίδια.

5) Η μπαταρία, με αυτή την οθόνη, αυτό το λειτουργικό και αυτό τον επεξεργαστή θεωρώ ότι είναι μικρή. Στα θετικά η πολύ γρήγορη φόρτισή της, αλλά σε βάθος χρόνου ίσως έχει επίπτωση στην αντοχή της.

6) Η έκδοση του Android θα έπρεπε να είναι μεταγενέστερη και η πολιτική αναβαθμίσεων της εταιρειας, όπως αποδείχθηκε πρόσφατα...

7) Για υποδοχή κάρτας μνήμης δεν είδα να γράφει κάπου. Με τέτοιο design αμφιβάλλω για το αν θα έχει. Περιμένω τουλάχιστον αρκετή ποσότητα εσωτερικής μνήμης.

8) Δεν είδα κάποιο πρότυπο προστασίας από νερό, σκονή κτλ και λαμβάνοντας υπόψη την κατασκευή του μιλάμε για ένα πολύ ευαίσθητο κινητό από κάθε άποψη. Δεν ξέρω αν θα κυκλοφορήσουν καλαίσθητες και πρακτικές θήκες για το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά πιστεύω πως όχι, λόγω του ιδιαίτερου σχεδιασμού του και της περιορισμένης κυκλοφορίας του. Εννοώ ότι είναι ένα νέο προϊόν στην αγορά και η επιτυχία του αμφίβολη, ώστε να βγάλουν πολλοί κατασκευαστές θηκών τα προϊόντα του γι αυτό το μοντέλο.

Αυτά, για να λέμε τα σύκα- σύκα, τη σκάφη-σκάφη, τη καρέτα-καρέτα και τη μονάχους-μονάχους... :-D :-D :-D

Δημοσ.

όπως αναφέρθηκε καλά είναι να έχουν κούρμπες κτλ αλλά άμα πέσει θα πρέπει να ΜΗΝ σπάει, αλλιώς με άμα είναι να σπάει τι να το κάνεις που δεν μπορείς να το προστατέψεις (δεν μπαίνουν καλά θήκες/ζελατίνες κτλ). 

Δημοσ.

με το magic δεν πουλάει specs, πουλάει design, ο τελευταίος Kirin είναι ο 960 του mate  9 και όπως γράφεις μόνος σου το honor 8 με σχεδόν ίδια specs είναι αρκετά φθηνότερο αλλά εδώ είπαμε πουλάει design όχι specs

Εδω μας τα χαλασε η Huawei για δυο λογους

1)Ανεβηκε σε αναλυση οθονης αλλα οχι σε μπαταρια,πραγμα που σημαινει οτι η αυτονομια της συσκευης δεν θα ειναι  καλη,γιαυτο και η τοσο γρηγορη φορτιση.

2)Σε σχεση δικο της κινητο το Honor 8 σαν συνολο ειναι αδικαιολογητα ακριβη συσκευη.

Παει να κοντραρει το S7(εξου και το μπροστα κουμπι,απο τις πρωτες συσκευες αν οχι η πρωτη που εχει στο κατω μερος κουμπι),αλλα με τετοια τιμη (μιας και του S7 εχει πεσει αρκετα η τιμη )θα τα βρει σκουρα.

Μα καλα ουτε καν τον τελευταιο Kirin 955 του P9 δεν μπορουσαν να βαλουν στην παραπανω συσκευη?Ελεος.

Παντως οσον αφορα την φορτιση εχει τα θετικα της εχει και τα αρνητικα της.

''Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 2900mAh και μπορεί  να φορτιστεί

στο 90% μέσα σε μισή ώρα 

σε 10 λεπτά έχει φορτιστεί στο 40%

σε 20 λεπτά έχει φορτίσει στο 70%. 

Ναι μεν πρεπει να μιλαμε για την καλυτερη γρηγορη φορτιση αυτη την στιγμη στην αγορα,και τα παραπανω νουμερα ειναι απιστευτα εντυπωσιακα,απο την αλλη σε βαθος χρονου σιγουρα το παραπανω θα εχει αρκετες επιπτωσεις στην ιδια την μπαταρια του κινητου.

Δημοσ.

Εγώ ένα πράγμα έχω καταλάβει για το θέμα των τιμών τόσα χρόνια: Δεν έχει καμία σημασία πόσο κάνει όταν λανσάρεται στην αγορά, αλλά μετά από 4 μήνες.

ναι ειδικα με αυτο το κουμπι ιδιο iPHONE,ουτε λογος για S7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...