AiWaaa Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Εχω παρει εναν απο eshop για την 1060 μου συγκεκριμενα τουτο εδω http://www.skroutz.gr/s/6636917/Cablexpert-HDMI-male-VGA-female-A-HDMI-VGA-001.html#reviews και δουλευει τελεια σε στα 60hz 1080p.
PaokToTheBone Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Exει τυχει να δουλεψει ανταπτορας του 3ευρου απροβληματιστα και ανταπτορας του 25+ να βγαζει χαλια χρωματα. Καθε φορα η απορια μου ειναι,γιατι να εχεις μια καρτα οπως η 1050/60 η ακομα και καλυτερη για να την εχεις σε ενα panel που εχει μονο αναλογικη εισοδο. Ακομα και αν θες να εχεις μια δευτερη οθονη που εκεινη ειναι η παλια σου και δεν ξερεις τι να την κανεις κτλ ειναι καλυτερα να παρεις μια μεταχειρισμενη με 30-40-50 ευρω που θα εχει ενα dvi αν οχι hdmi, παρα να δινεις 20 20 για ανταπτορες. Δηλαδη με την 1060 που παιζει ανετα πολλα παιχνιδια στα 1080p με 60fps γιατι να εχεις ενα monitor με αναλογικη εισοδο?
AiWaaa Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Επειδη δεν χρειαζεται να παρω κατι αλλο αφου μπορω να κανω την δουλεια μου με μονο 3 ευρω
firstroad Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα και πάλι, λοιπόν σήμερα παρέλαβα Site: καινούριοανταπτοράκι με τροφοδότηση από usb 3,76$ και έχω να πω πως δουλεύει flawlessly, το μόνο θέμα είναι ότι στα win10 έχω στο autohide τη γραμμή εργασιών και φαίνεται ότι lagάρει όταν περνάω το ποντίκι από πάνω, σε έντονο βαθμό όμως. Στα linux δεν είχα τέτοιο θέμα. Όσον αναφορά τα χρώματα είναι ψιλοχάλια αλλά 99% είναι λόγω οθόνης, monitor με vga 1024x768, κάποια στιγμή θα βάλω και άλλο monitor για έλεγχο και ίσως δοκιμάσω και το monitor σε άλλο σύστημα και αν παρατηρήσω ότι ο αντάπτορας έχει κάποιο θέμα θα ενημερώσω το post. Τώρα λέω να πάρω ένα hub για να μην συνδέω κάθε φορά στο laptop: usb για αντάπτορα, ποντίκι, κάρτα ήχου και το ethernet. Βρήκα με 8 ευρώ σε ebay usb 3 και θύρα ethernet αλλά με προβληματίζει αν θα παίρνουν ρεύμα όλα αυτά και κυρίως ο αντάπτορας. Τι λέτε;
Gary_Kokkin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Kαλυτερα μην το ρισκαρεις γιατί φθιρονται ευκολα ,σιγα σιγα θα σέρνεται και δεν θα ξέρεις γιατι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα