Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy TabPro S (Core m3-6Y30, 4GB RAM, 128GB SSD)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε προσφορά στο Γερμανικό Amazon 617€ (τελική 655€)

https://www.amazon.de/Samsung-Tablet-PC-Bookcover-vollwertiger-Tastatur/dp/B019P1EU6E/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1481878791&sr=8-2&keywords=galaxy+tab+pro+s

Σκρούτζ από 879€: https://www.skroutz.gr/s/8228838/Samsung-Galaxy-TabPro-S-12-WiFi-128GB.html

Official site: http://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-tab-pro-s/

Επεξ/σία από akisk79
  • Like 4
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

καλημερα! οταν βαζουμε προσφορα βαζουμε τελικη τιμη με διαφορα του φπα και μεταφορικα.

η τελικη τιμη ειναι 655,14.

σιγουρα αποτελει προσφορα αλλα δεν ξερω αν αξιζει σαν laptop/tablet κλπ

• Like 1
Δημοσ.

η τιμη δεν ειναι ασχημη,εγω τρωγομαι να φυγω απο το ipad air 2 απο τον μαιο αφου αντικατεστησα το iphone 6+ με το samsung 7 edge και ενθουσιαστηκα απο την αλαγη,περιμενα να βγει το Taps3 αλλα κατι τετοιο δεν φαινεται να γινεται το δε taps2 μου φαινετε οτι ειναι ουσιαστικα μοντελλο 2+ χρονων με καποιες αναβαθμισεις οχι σοβαρες,τωρα για αυτο διαβαζοντας τα σχολια δεν ειναι και τοσο ενθαρυντικα και αληθεια ρε παιδεια τα windows ειναι καλη φαση για ταμπλετ? υπαρχει καλη συνεργασια με androit (κοινος με το τηλεφωνο μου) ,το surface το βλεπω αρκετα ακριβο σε σημειο να κοιταζω καλυτερα το προ της apple 

Δημοσ.

καλημερα! οταν βαζουμε προσφορα βαζουμε τελικη τιμη με διαφορα του φπα και μεταφορικα.

Όταν βλέπεις τέτοιο tablet με 617 απλά τρέχεις !!!

Εγώ αυτό έκανα χωρίς να υπολόγισω τα μεταφορικά και φπα

Δημοσ.

πολυ ευαισθητος εισαι ,τελικη τιμη χωρις φπα για οποιον εχει εταιρεια ειναι 529 ε και με φπα  τελικη 629 ε ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Δημοσ.

Πριν τρέξετε, να έχετε παντα στο μυαλό το QUERTZ πληκτρολόγιο που δεν τρώγεται με τίποτα. Ειδικά για όσους τοο χρησιμοποιούν περισσότερο από το να γράφουν μια url address.

• Like 2
Δημοσ.

πολυ ευαισθητος εισαι ,τελικη τιμη χωρις φπα για οποιον εχει εταιρεια ειναι 529 ε και με φπα  τελικη 629 ε ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

δεν ειμαι ευαισθητος απλα να ειμαστε ακριβεις. δεν μιλαμε για 1-2 ευρω.

655,14 ειναι με φπα για ελλαδα

το 629 δεν ξερω πως το υπολογιζεις για ελλαδα. βαζεις μονο μεταφορικα που δεν γινεται

δυστυχως δεν εχουμε εταιρεια για να περασουμε το φπα.

• Like 2
Δημοσ.

Και σε μένα τελική τιμη με τα μεταφορικα δειχνει 655,14 οπως ηδη ανεφερε ο panos 7.

Σε σένα πως φαινεται 629,00 ;

post-149614-0-22668900-1481884646_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειμαι ευαισθητος απλα να ειμαστε ακριβεις. δεν μιλαμε για 1-2 ευρω.

655,14 ειναι με φπα για ελλαδα

το 629 δεν ξερω πως το υπολογιζεις για ελλαδα. βαζεις μονο μεταφορικα που δεν γινεται

δυστυχως δεν εχουμε εταιρεια για να περασουμε το φπα.

Και σε μένα τελική τιμη με τα μεταφορικα δειχνει 655,14 οπως ηδη ανεφερε ο panos 7.

μαλλον με αγαπαει ο αμαζον ,περα απο την πλακα πανω γραφει το κανονικο ποσο 617,39,κατο κατο χωρις φπα (ειναι περασμενα τα στοιχεια μου ηδη) +τα μεταφορικα 11,80 που ειναι σταθερα ειτε με φπα ειτε χωρις φπα

και εδω βλεπετε τα μεταφορικα 7,5 ε ανα αποστολη και 2,5 ε το κιλο το συκεκριμενο ειναι 1,7κ

δεν καταλαβαινω γιατι ενω κανει 617 ,39 στο τελικο σου βαζει 643,34 +μεταφορικα

post-39233-0-69227100-1481890354_thumb.jpg

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω γιατι ενω κανει 617 ,39 στο τελικο σου βαζει 643,34 +μεταφορικα

γιατι πολυ απλα οπως εχουμε πει ειναι η διαφορα του φπα απο 19% σε 24%

εσυ δεν υπολογιζεις το φπα που πρεπει να πληρωθει στην ελλαδα

• Like 1
Δημοσ.

γιατι πολυ απλα οπως εχουμε πει ειναι η διαφορα του φπα απο 19% σε 24%

εσυ δεν υπολογιζεις το φπα που πρεπει να πληρωθει στην ελλαδα

τι ειπες τωρα ρε γιγαντα ,το εργαλειο κανει 617,39 ε μαζι με το φπα ,αυτη ειναι η τελικη τιμη αν το αγορασεις απο το αμαζον ,ειτε εισαι ελλαδα ειτε εισαι ισπανια ειτε απο ιταλια  

Δημοσ.

τι ειπες τωρα ρε γιγαντα ,το εργαλειο κανει 617,39 ε μαζι με το φπα ,αυτη ειναι η τελικη τιμη αν το αγορασεις απο το αμαζον ,ειτε εισαι ελλαδα ειτε εισαι ισπανια ειτε απο ιταλια  

καλα οτι πεις παιχταρα.

φαινεται ποσο ασχετος εισαι με το amazon και με το φπα

το αμαζον εχει αφμ στην Ελλαδα και η διαφορα του φπα αποδιδεται κανονικα

το επιβεβαιωνουν και οι παραπανω αλλα εσυ κανεις τον εξυπνο και ειρωνευεσαι κιολας

• Like 2
Δημοσ.

ok σχετικε πες μου ο ιταλος ποσο θα το αγορασει απο το αμαζον που εχει 22% φπα?

αντε σου βαζω ενα προιον που δεν με απαλασσει απο το φπα  δες την αξια του, πανε δες και τα μεταφορικα και δες αν αλαξε η τελικη αξια λογο φπα

δεχομαι και συγνωμη για το ασχετος

post-39233-0-17776000-1481893676_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...