G.bar Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Kαλημερα, θα ηθελα να ρωτησω τι ρυθμισεις, γιατι λογικα αυτο ειναι, πρεπει να κανω στο ρουτερ μου ωστε να μπορω να απανταω απο το macbook τις κλησεις που δεχομαι στο iphone? Να τονισω οτι οταν ειμαι στο πανεπιστημιο πχ, που επισης το τηλεφωνο και ο υπολογιστης ειναι στο ιδιο δικτυο, μπορω να απανταω και να καλω κανονικα. Στο σπιτι παρολο που ειναι στο ιδιο δικτυο δεν μπορω. Ο παροχος στο σπιτι ειναι cyta και το ρουτερ ειναι αυτο που δινει η εταιρια. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2016 από G.bar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Στο πανεπιστήμιο και στο σπίτι χρησιμοποιείς το ίδιο Mac; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Στο πανεπιστήμιο και στο σπίτι χρησιμοποιείς το ίδιο Mac; Φυσικα, ναι. Για αυτο υπεθεσα οτι ειναι θεμα ρουτερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnteki Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Να σου κάνω μία χαζή ερώτηση? Μήπως κλείνεις το bluetooth σε κάποια από τις δύο συσκευές? Μην με ρωτήσεις τι σχέση μπορεί να έχει, απλά κάνε δοκιμή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Για τις κλήσεις δεν χρησιμοποιείται το Bluetooth. Και απ' ό,τι διάβασα, ούτε κάποια ρύθμιση στο ρούτερ είναι απαραίτητη. Μόνη προϋπόθεση είναι να είναι και οι δύο συσκευές στο ίδιο subnet mask. Μήπως έχεις άλλο subnet mask σε κάποια από τις δύο συσκευές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Το Bluetooth ειναι ανοιχτο και στις δυο συσκευες οποτε δεν πρεπει να ειναι αυτο.. Το submet mask τι ειναι? Δεν εχω ιδεα. Να ξαναπω οτι σε αλλο δικτυο εκτος του σπιτιου, στο οποιο ειναι συνδεδεμενες και οι δυο συσκευες με τις ιδιες ακριβως ρυθμισεις οπως και στο σπιτι, οι κλησεις απο το macbook μεσω του iPhone λειτουργουν κανονικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnteki Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Για τις κλήσεις δεν χρησιμοποιείται το Bluetooth. Και απ' ό,τι διάβασα, ούτε κάποια ρύθμιση στο ρούτερ είναι απαραίτητη. Μόνη προϋπόθεση είναι να είναι και οι δύο συσκευές στο ίδιο subnet mask. Μήπως έχεις άλλο subnet mask σε κάποια από τις δύο συσκευές; Και για το Airdrop δεν χρησιμοποιείται το bluetooth, αλλά προαπαιτείται προκειμένου να "δει" η μία συσκευή την άλλη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ναι αλλά η λειτουργία της κλήσης βασίζεται στο Apple ID ενώ με το Aidrop μπορείς να στείλεις αρχεία σε οποιονδήποτε. Εξάλλου, μπορείς να είσαι σε άλλο δωμάτιο από το κινητό, χωρίς να φτάνει το Bluetooth και να απαντήσεις από το Mac. Το ίδιο αναφέρει και η Apple. Μια πρώτη πρόταση είναι να κάνεις sign out από το Apple ID και στις δύο συσκευές και ξανά sign in μήπως ξεκολλήσει. Μια δεύτερη είναι να δοκιμάσεις με άλλο modem για να διαπιστώσεις αν τελικά φταίει το modem σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konsiliop992 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα και από εμένα!! και εγώ απαντάω από το macbook τις κλείσεις που μου έρχονται στο iphone με router τις hol και δεν έχω κάνει κάποια ρύθμιση στο router όλα είναι default... Πάντως μια φορά που αντιμετώπισα και εγώ ένα πρόβλημα δηλαδή δεν χτυπούσε το mac όταν με καλούσαν στο iphone αυτό που εκανα ήταν να καλέσω εγώ από το mac ένα τηλέφωνο και μετά έφτιαξε και μου ερχόντουσαν κανονικά οι κλείσεις Πάντως προσπάθησε και ένα reset στο router αν δεν το έχεις κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Και όμως ήταν το reset του router... Σας ευχαριστώ όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα