Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το the 100 είναι teen σειρά και αυτή. Μέτρια είναι. Έχει ωραίο σενάριο αλλά οι ηθοποιοι είναι για κλάματα. Έχει 200 μεγάλους και κάνουν κομάντο τα 15χρονα. Αρκετές τρύπες επίσης. Βλέπετε σε χαλαρή φάση αλλά είναι σειρά του 7.5 Max.

• Moderators
Δημοσ.

Παμπαλαιο..ναι σε κατι πιο καινουργιο απο το 2010 και μετα..

Τώρα πια δεν τα κάνουν όπως παλιά όμως. Από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) Space Opera. :)

Δημοσ.

Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια όλο κάτι βλακείες βγαίνουν σε Sci- fi γενικά. Το τελευταίο αξιόλογο είναι το remake του battlestar galactica το οποίο είναι η καλύτερη σειρά μετά το 2000 αλλά το οποίο έχεις δει.

Πριν το 2000 δες το Star Trek TNG το οποίο ίσως είναι η καλύτερη sci-fi σειρά όλων των εποχών για μένα. Εχει βγει και σε Full HD remaster στο Netflix. Ξέχνα τις μοντέρνες ταινίες Star Trek και δες Star Trek TNG.

Δημοσ.

εγώ βλέπω πάρα πολύ και μου αρέσει αρκετά το humans. αγγλική σειρά. τώρα τελείωσε και η δεύτερη σεζόν.

το dark matter μόνο για μία σεζόν με τράβηξε αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό. το expanse το ξεκίνησα αλλά σε 5 επεισόδια το σταμάτησα.

Δημοσ.

εγώ βλέπω πάρα πολύ και μου αρέσει αρκετά το humans. αγγλική σειρά. τώρα τελείωσε και η δεύτερη σεζόν.

το dark matter μόνο για μία σεζόν με τράβηξε αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό. το expanse το ξεκίνησα αλλά σε 5 επεισόδια το σταμάτησα.

λοιπον κοιτάζω και τις βαθμολογιες στο imdb

το humans 8.1

mars 7.6

dark matter 7.5

νομιζω πρεπει να ειναι καλα... 

Τελικάβλέπω συμφωνουνε και πολλοί το Battlestar Galactika  πρέπει να ήταν μακράν το καλύτερο από ολα...

• Moderators
Δημοσ.

το MARS

Το περίμενα πώς και πώς αλλά δεν μου άρεσε προσωπικά.

Δεν ξέρω, γενικά δεν δέθηκα με τους χαρακτήρες. Ήταν που και η μισή ώρα είναι στα 2016 real life interviews και μετά στο 2033 ή 37. Με "την σοβαρή κινέζα", "τον τσαντίλα μεξικανό", κλπ. Δεν είδα κάποιο character development ή επειδή μερικές φορές έφευγα για λίγο, δεν παρατηρούσα κάτι.

Πόσο μάλλον όταν μετά ήρθε η πυρηνική φυσικός και ο κουκουρούκου άντρας της... Eκεί έλεγα ότι θα σφαχτούν. (δυστυχώς όχι :P)

Και ειδικα στο τελευταίο επεισόδιο, μετά την καταστροφή του Δυτικού Τομέα, κλπ. Πάει στην ρωσίδα (καλά δεν θυμάμαι; ) και της μιλάει και η άλλη απλά κάθεται και την κοιτάει λες και προσπαθεί να θυμηθεί πώς μιλάει ο κόσμος, αν και το είχε κάνει και πριν βρει τον πάγο. Γιατί όταν σου ζητάνε σε σοβαρή αποστολή να δίνεις αναφορά, κάθεσαι και τους γράφεις στον ασύρματο. Δεν ξέρω γενικά. Ήταν...παράξενο. Δεν μου άρεσε. :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...