Heybro Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Το the 100 είναι teen σειρά και αυτή. Μέτρια είναι. Έχει ωραίο σενάριο αλλά οι ηθοποιοι είναι για κλάματα. Έχει 200 μεγάλους και κάνουν κομάντο τα 15χρονα. Αρκετές τρύπες επίσης. Βλέπετε σε χαλαρή φάση αλλά είναι σειρά του 7.5 Max.
bilya Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 ξέχασα το caprica kai to Battlestar Galactica: Blood & Chrome.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Παμπαλαιο..ναι σε κατι πιο καινουργιο απο το 2010 και μετα.. Τώρα πια δεν τα κάνουν όπως παλιά όμως. Από τις καλύτερες (αν όχι η καλύτερη) Space Opera.
CarbonFibre Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια όλο κάτι βλακείες βγαίνουν σε Sci- fi γενικά. Το τελευταίο αξιόλογο είναι το remake του battlestar galactica το οποίο είναι η καλύτερη σειρά μετά το 2000 αλλά το οποίο έχεις δει. Πριν το 2000 δες το Star Trek TNG το οποίο ίσως είναι η καλύτερη sci-fi σειρά όλων των εποχών για μένα. Εχει βγει και σε Full HD remaster στο Netflix. Ξέχνα τις μοντέρνες ταινίες Star Trek και δες Star Trek TNG.
gdriver Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 εγώ βλέπω πάρα πολύ και μου αρέσει αρκετά το humans. αγγλική σειρά. τώρα τελείωσε και η δεύτερη σεζόν. το dark matter μόνο για μία σεζόν με τράβηξε αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό. το expanse το ξεκίνησα αλλά σε 5 επεισόδια το σταμάτησα.
heros Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 εγώ βλέπω πάρα πολύ και μου αρέσει αρκετά το humans. αγγλική σειρά. τώρα τελείωσε και η δεύτερη σεζόν. το dark matter μόνο για μία σεζόν με τράβηξε αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό. το expanse το ξεκίνησα αλλά σε 5 επεισόδια το σταμάτησα. λοιπον κοιτάζω και τις βαθμολογιες στο imdb το humans 8.1 mars 7.6 dark matter 7.5 νομιζω πρεπει να ειναι καλα... Τελικάβλέπω συμφωνουνε και πολλοί το Battlestar Galactika πρέπει να ήταν μακράν το καλύτερο από ολα...
D4rkshadow Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μου αρεσει που κανεις δεν εχει πει fringe!!!Πως ειναι δυνατον δηλ. 1
Merdock Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Το Farscape είναι πολύ καλό.Απλά αν πας να το δεις ψάξε στο internet για να διαβάσεις με τη σειρά να δεις τα επεισόδια.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 το MARS Το περίμενα πώς και πώς αλλά δεν μου άρεσε προσωπικά. Δεν ξέρω, γενικά δεν δέθηκα με τους χαρακτήρες. Ήταν που και η μισή ώρα είναι στα 2016 real life interviews και μετά στο 2033 ή 37. Με "την σοβαρή κινέζα", "τον τσαντίλα μεξικανό", κλπ. Δεν είδα κάποιο character development ή επειδή μερικές φορές έφευγα για λίγο, δεν παρατηρούσα κάτι. Πόσο μάλλον όταν μετά ήρθε η πυρηνική φυσικός και ο κουκουρούκου άντρας της... Eκεί έλεγα ότι θα σφαχτούν. (δυστυχώς όχι ) Και ειδικα στο τελευταίο επεισόδιο, μετά την καταστροφή του Δυτικού Τομέα, κλπ. Πάει στην ρωσίδα (καλά δεν θυμάμαι; ) και της μιλάει και η άλλη απλά κάθεται και την κοιτάει λες και προσπαθεί να θυμηθεί πώς μιλάει ο κόσμος, αν και το είχε κάνει και πριν βρει τον πάγο. Γιατί όταν σου ζητάνε σε σοβαρή αποστολή να δίνεις αναφορά, κάθεσαι και τους γράφεις στον ασύρματο. Δεν ξέρω γενικά. Ήταν...παράξενο. Δεν μου άρεσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα