Noex Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Καλημερα παρεα. Θα ηθελα τα φωτα σας διοτι ειναι πταγματικα ΣΟΣ το Θεμα. Ας παρουμε τα πράγματα απο την αρχη. Μου εδωσαν ενα λάπτοπ να κανω αντικατάσταση κάποια προγράμματα τα οποια ζητουσε να ειμαι ο διαχειριστής για να γινουν αντικατάσταση. Αλλος διαχειριστης στο λάπτοπ δεν υπηρχε και παρατήρησα επισης οτι στο άκυρο πέταγε διαφορα μηνύματα Error. Πηγα στις ρυθμίσεις να δω τι παίζει κ γιατι δεν με βλέπει διαχειριστή και δεν μου επέτρεπε να γινω διαχειριστής ουτε να kανω windows update. Αποφασισα να κανω ενα φορματ και να παμε παλυ απο την αρχη.... Εκει ξεκίνησαν τα προβλήματα λιγο πριν τελειώσει η αντικατάσταση των Windows μου πετούσε μηνυμα οτι δεν έγινε σωστα η Αντικατάσταση.. Ξανα προσπάθησα απο διαφορετική θύρα usb δοκιμασα και τις τρείς και παλι τα ίδια.. Μετα δοκίμασα να κανω διαγραφη τα Windows απο το φλασακι μηπως έφταιγε κατι απο το Φλας και τα ξανα περασα με το πρόγραμμα usb tool kit. Δεν κατάφερα τίποτα συνεχίζει να μου γραφει ότι δεν έγινε σωστά η αντικατάσταση. Εαν κάνω παράληψη κανει επανεκκίνηση ανοίγει κανονικα το Λάπτοπ αλλα καπου στα 40 δευτερόλεπτα Freezari και δεν μπορώ να κανω τπτ μονο να το κλείσω πατώντας παρατεταμένα το κουμπί power. Τι μπορει Να φταίει? Δεν μου εχει ξανα τυχει κατι τετοιο. Επισης με το συγκεκριμένο φλας εχω κανει άπειρα φορματ λειτουργεί Άριστα.. Καλημέρα!!
joemod Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα, Υποψιάζομαι θέμα με τον δίσκο. Με μία πρόχειρη αναζήτηση στο Internet είδα ότι μπορείς να το ελέγξεις με Ubuntu live cd. Δες http://askubuntu.com/a/317292 . Βλέπεις είναι ιδιάζουσα περίπτωση καθώς δεν έχει λειτουργικό σύστημα. Εναλλακτικά βγάλε τον δίσκο και βάλτον δευτερεύοντα σε μηχάνημα που λειτουργεί ή με sata/usb adapter σύνδεσέ τον εξωτερικά. Σε περίπτωση που όντως υπάρχει θέμα, νομίζω πως η μοναδική προσέγγιση που μπορείς να πάρεις είναι η αντικατάστασή του.
Noex Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα, Υποψιάζομαι θέμα με τον δίσκο. Με μία πρόχειρη αναζήτηση στο Internet είδα ότι μπορείς να το ελέγξεις με Ubuntu live cd. Δες http://askubuntu.com/a/317292 . Βλέπεις είναι ιδιάζουσα περίπτωση καθώς δεν έχει λειτουργικό σύστημα. Εναλλακτικά βγάλε τον δίσκο και βάλτον δευτερεύοντα σε μηχάνημα που λειτουργεί ή με sata/usb adapter σύνδεσέ τον εξωτερικά. Σε περίπτωση που όντως υπάρχει θέμα, νομίζω πως η μοναδική προσέγγιση που μπορείς να πάρεις είναι η αντικατάστασή του. Αδερφέ Μόλις καταφερα να κανω φορματ χωρις να μου βγάλει ερρορ ανοιγει κανονικά αλλα μετα απο 30 δευτερα freezari και δεν κανει τπτ. Νεκρό... Ειμαι.σε save.mode τωρα δεν.εχει.κολησει ακόμα...καμια συμβουλή? Δεν με βλεπει.διαχειριστή κατι παίζει..
joemod Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Αδερφέ Μόλις καταφερα να κανω φορματ χωρις να μου βγάλει ερρορ ανοιγει κανονικά αλλα μετα απο 30 δευτερα freezari και δεν κανει τπτ. Νεκρό... Ειμαι.σε save.mode τωρα δεν.εχει.κολησει ακόμα...καμια συμβουλή? Δεν με βλεπει.διαχειριστή κατι παίζει.. Εξακολουθώ να υποψιάζομαι θέμα με τον δίσκο (σκληρό ή solid state) γιατί το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι αλλοιωμένα δεδομένα.. Χρειάζεται είτε να το επιβεβαιώσεις είτε να το απορρίψεις αυτό το σενάριο.
Noex Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Εξακολουθώ να υποψιάζομαι θέμα με τον δίσκο (σκληρό ή solid state) γιατί το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι αλλοιωμένα δεδομένα.. Χρειάζεται είτε να το επιβεβαιώσεις είτε να το απορρίψεις αυτό το σενάριο. Με τα 8.1 γιατι.δούλευε κομπλέ??
joemod Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Καταρχήν δεν ανέφερες στο αρχικό ποστ περί Windows version. Δεύτερον με το "γιατί" αυτή τη στιγμή δε βγαίνει άκρη και δε θα λύσεις το πρόβλημά σου. Έχεις προφανώς κάθε δικαίωμα να αμφισβητείς αυτό που γράφω, σκέψου όμως ότι η αμφισβήτηση χρειάζεται κι εναλλακτική προσέγγιση για να βρεθεί τελικά η άκρη. Έστω ότι αυτό που σου πρότεινα να δοκιμάσεις παίρνει συνολικά 5 ώρες. Αν σε 5 ώρες από τώρα δεν έχεις κάνει κάτι για να βρεις σαν πρώτο βήμα τι γίνεται, τότε μήπως είναι καλύτερα να δοκιμάσεις αυτό που πρότεινα και παράλληλα να αναζητάς άλλες προσεγγίσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα