Προς το περιεχόμενο

Θέλω καλό VDSL modem/router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1 και απο μενα ,το πηρα και το ευχαρηστηθηκα ,ειχε βγει και σε προσφορα σε καταστημα στα 120-130 ε

Από τα καλύτερα Routers της αγοράς μαζί με Draytek Vigor 2860n. Αλλάζει μέσω hack Downstream Path χωρίς τηλέφωνο στον πάροχο (Interleaved-Fast), αλλά δεν υποστηρίζει Multi-VPN (το Draytek υποστηρίζει μα τα όποια Bandwidth Limitations, αλλά χωρίς συνδρομή όπως τα κοινά VPN που αγοράζει κανείς από Site). Βεβαίως πολλές ακόμα δυνατότητες, όπως αλλαγή SNR μέσω GUI (!) και όχι μέσω Telnet ή VDSL Vectoring, και πολλά άλλα. 

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχεις ενεργοποιημενο ipv6? Αν ναι παιξε μονο με ipv4.

Αρχικά το είχα μόνο με ipv4, μετά δοκίμασα και με ipv6 και μετά πάλι με ipv4 αλλά τίποτα, δεν θέλει να συνδεθεί το ριμαδι!!
Δημοσ.

Από τα καλύτερα Routers της αγοράς μαζί με Draytek Vigor 2860n. Αλλάζει μέσω hack Downstream Path χωρίς τηλέφωνο στον πάροχο (Interleaved-Fast)

Αυτό το hack ποιο ειναι;

Δημοσ.

Δε σου κανει στη γραμμη σου, παρε αλλο.

Πώς γίνεται? Στο μαγαζί μου είπαν ότι το έχουν πουλήσει σε περίπου άλλα 20 άτομα το συγκεκριμένο μοντέλο και κανείς δεν ανέφερε πρόβλημα.. Επίσης μέσα στο quick setup του router έχει την επιλογή για OTE Vdsl που συμαίνει ότι είναι συμβατό.
Δημοσ.

Ο τεχνικός του οτε με ρώτησε αν έχω ενεργοποιημένη την επιλογή LLC στις ρυθμίσεις του modem αλλά πουθενά δεν βρήκα κάτι τέτοιο! Επίσης λίγο ππυ έψαξα στο google δεν βρήκα τπτ σχετικά με αυτό για το συγκεκριμένο ρουτερ. Ο τεχνικός είπε ότι το πιθανότερο είναι να βρήσκει αυτόματα LLC.

Το πήγα σήμερα στο μαγαζί να το ελέγξουν.. την προηγούμενη φορά λέει δεν το έλεγξαν, απλά μου έδωσαν άλλο από βιασύνη χωρίς να ελεγθεί αν πραγματικά είχε πρόβλημα το πρώτο....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να πω και εγω μια γνωμη. Σε αυτα τα λεφτα μπορεις να αφησεις το κινεζο-TP-LINK και να παρεις το Fritz 7490 ή αν περιμενεις να ερθει επιτελους Ελλαδα το ολοκαινουριο 7580.

Το λεω αυτο γιατι με το νεο ετος ο πΟΤΕς κατι εχει παθει και δινει πλεον κωδικους για Voip. Και αυτα τα Fritz υποστηριζουν Voip τηλεφωνια αν τα ρυθμισεις εσυ. Ετσι θα απαλλαχτεις εντελως απο το ρουτερ του ΟΤΕ(με καθε επιφυλαξη καθως δεν εχει δοκιμαστει ακομα 100%). Και επιπλεον το Fritz μπορει να χρησιμοποιηθει και ως τηλεφωνικο κεντρο το οποιο μαλιστα θα μπορεις να αξιοποιησεις ακομη και αν δεν καταφερεις να απαλλαχτεις εντελως απο το ρουτερ του ΟΤΕ.

Δημοσ.

Να πω και εγω μια γνωμη. Σε αυτα τα λεφτα μπορεις να αφησεις το κινεζο-TP-LINK και να παρεις το Fritz 7490 ή αν περιμενεις να ερθει επιτελους Ελλαδα το ολοκαινουριο 7580.

Το λεω αυτο γιατι με το νεο ετος ο πΟΤΕς κατι εχει παθει και δινει πλεον κωδικους για Voip. Και αυτα τα Fritz υποστηριζουν Voip τηλεφωνια αν τα ρυθμισεις εσυ. Ετσι θα απαλλαχτεις εντελως απο το ρουτερ του ΟΤΕ(με καθε επιφυλαξη καθως δεν εχει δοκιμαστει ακομα 100%). Και επιπλεον το Fritz μπορει να χρησιμοποιηθει και ως τηλεφωνικο κεντρο το οποιο μαλιστα θα μπορεις να αξιοποιησεις ακομη και αν δεν καταφερεις να απαλλαχτεις εντελως απο το ρουτερ του ΟΤΕ.

Υποστηρίζει MU MIMO?
Δημοσ.

Όχι, έχει SU-MIMO, όπως και όλες οι μέχρι σήμερα συσκευές της.

Το καινούργιο Fritz 7580 το υποστηρίζει. Όμως έχει βγει μόνο για την Γερμανία, είναι για Annex B και με γερμανικό μενού.

Υπόψη ότι υπάρχει και το 7581 με International firmware, αλλα δεν υποστηρίζει ΜU-MIMΟ αφού είναι διαφορετικό μοντέλο.

Λογικά κάποια στιγμή θα βγει και η International έκδοση, μιας και στην επίσημη διεθνή ιστοσελίδα την μνημονεύει ως συσκευή, αλλά μέχρι σήμερα η AVM τηρεί σιγή ιχθύος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον θα το ανακοινώσει στην διεθνή έκθεση Mobile World Congress, στα τέλη Φλεβάρη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...