torq Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 έπεσε ένα asus λαπτοπ της κακιάς ώρας στα χέρια μου με win 8. η εναλλαγή της γλώσσας γίνεται με το win+space. πως διάολο το αλλάζω αυτό να γίνεται με το κλασικό alt+shift? πήγα στις ρυθμίσεις, είναι επιλεγμένο το alt+shift αλλά αποτέλεσμα 0. και μετά από επαναφορά που έγινε πάλι το win+space είναι.
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 control panel ---> Language--->Change Language bar hot keys και στο παράθυρο που θα ανοιξει κάνεις κλικ στο Change key sequence. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Τι δεν αλλάζει? Δεν μπορείς να κάνεις κλικ σε κάποια επιλογή ή μπορείς αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο? Όταν σου άνοιξε το παράθυρο ποιο ήταν επιλεγμένο?
torq Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Όταν άνοιξε ήταν όπως ακριβώς στη φωτόγραφία. Επέλεξα κάτι άλλο αλλά αποτέλεσμα 0. Ό,τι και να βάλω η γλώσσα αλλάζει με το win + space. Κάνω κλικ όπου θέλω, φαίνεται ότι κρατάει τη ρύθμιση αλλά στην πράξη δε κάνει κάτι. Να αναφέρω ότι και σε 2ο ολόιδιο μηχάνημα έκανε ακριβώς τα ίδια. Έχει κάνει καμια πατέντα η asus;
BlueBlood7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Πάτησες κάτι άλλο και οκ και στη συνέχεια ξανά πάτησες την επιλογή που θέλεις + οκ και το αποτέλεσμα το ίδιο? Λάπτοπ είναι? Τι να σου πω. Αν υπάρχει software που να το αλλάζει δεν το γνωρίζω.
Makeran111 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μην περιμένεις να μην αλλάζει με win+space. Θα αλλάζει και με τα δύο.
micos000 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό που λέει ο makeran. Και στα 10άρια που έχω αλλά ΚΑΙ με win+space αλλά ΚΑΙ με LEFT ALT+SHIFT. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα