Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Ψάχνω τηλεόραση αποκλειστικά για ταινίες και είμαι ανάμεσα σε 32άρα και 40άρα σε τιμή μέχρι 300 ευρώ, δεν έχω αποφασίσει τι θα ήταν καλύτερα για τον χώρο μου. Δεν με ενδιαφέρουν smart κτλ. απλά να έχει καλή εικόνα για ταινίες, HDMI για σύνδεση σε υπολογιστή, υποδοχή usb και γκάμα στους τύπους αρχείων ήχου και εικόνας.

Τι θα μου προτείνατε σε 32άρα και σε 40άρα ; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 

Δημοσ.

Όποια απόσταση και να έχει, η 40άρα δεν είναι μεγάλη. Εγώ από 3 μέτρα βλέπω 80 ίντσες (προτζέκτορα) και θα ήθελα 10-20 ακόμα. Κατά τη γνώμη μου είναι πανεύκολη η επιλογή: Οπωσδήποτε 40άρα, και σε αυτά τα χρήματα είναι μονόδρομος αυτή: https://www.skroutz.gr/s/6724354/Samsung-UE40J5100.html

• Like 1
Δημοσ.

Αφού αμφιταλαντεύεσαι για το μέγεθος πρέπει να μας πεις απόσταση θέασης. 

Η απόσταση θέασης θα είναι περίπου γύρο στα 2.80 - 3.00 μέτρα. Όπως το βλέπω και εγώ θα είναι μικρή μάλλον η 32άρα οπότε πάμε σε 40άρα. 

Δημοσ.

Επειδή ανήκω στην ίδια περίπτωση με τον κύριο που άνοιξε το θέμα......

Θα ήθελα, αν είναι εφικτό, να μου προτείνεται τηλεοράσεις από 40-50'' και το maximum μέχρι 400 ευρώ, ταβάνι.

Πρόκειται για ευρύχωρο δωμάτιο (σαλόνι) και οι χρήσεις αφορούν την παρακολούθηση καναλιών, λειτουργία ως απλής τηλεόρασης δηλαδή, παρακολούθηση ταινιών, σειρών, anime, καμιά μπαλίτσα αραιά και που, και το σημαντικότερο από όλα, την χρήση gaming με ps3 κονσόλα προς το παρών, ενδεχομένως τώρα τα Χριστούγεννα και Ps4....

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις παιδιά. 

Για τέτοια απόσταση και η 40'' μικρή θα είναι αλλά αφού το μπάτζετ είναι τόσο σφιχτό :ή 40J5100 ή https://www.skroutz.gr/s/8602031/Sony-KDL-40RD450.html

Για τέτοια απόσταση πόσων ιντσών τηλεόραση θα ήταν κατάλληλη ; 

Δημοσ.

Αυτά κατά τη γνώμη μου είναι λίγο μούφα. Και μάλιστα παλιότερα (που δεν υπήρχαν τόσο μεγάλες τηλεοράσεις) κυκλοφορούσαν διαφορετικά "ιδανικά μεγέθη" για τις ίδιες αποστάσεις. Όπως είπα παραπάνω, εγώ από 3 μέτρα βλέπω 80 ίντσες και δεν με κουράζει, αντίθετα θα ήθελα και λίγο παραπάνω. Πάρε όσο μεγάλη θέλεις και όσο αντέχει το μπάτζετ σου. Από τη μεγαλύτερη εικόνα δεν έχασε κανείς, δεν έχω δει κανέναν να λέει "πουλάω την τηλεόρασή μου γιατί προτιμώ μικρότερη". Το βασικό είναι το μπάτζετ και ίσως και το αισθητικό κομμάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...