ανδρο Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Γεια σας. Απο ηλεκτρονικα δεν σκαμπαζω...γιαυτο θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει? Το laptop μου ξαφνικα εσβησε και ο τεχνικος που το εδωσα μου ειπε οτι καηκε η μητρικη και χρειαζεται καινουρια που στοιχιζει περιπου 200 € + η αμοιβη του. Πολλα τα χρηματα αλλα και ο υπολογιστης μου κατα τα λοιπα καινουργιος για να τον βγαλω αχρηστο. Υπαρχει καμμια καλλιτερη λυση?
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Άλλη λύση δεν υπάρχει. Μπορείς βέβαια βα βρεις μητρική πιο φθηνά από ebay με κόστος από 100-130 ευρώ αλλά και πάλι τα θεωρώ πολλά. Δεν αξίζει να ασχοληθείς.
Kostas.karras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, έχω γνωστό που κάνει επισκευές σε καμενες μητρικές λαπτοπ. Αν σε ενδιαφέρει PM me. 2
ανδρο Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστω πολυ!Mαλλον αυτο με ενδιαφερει! Καποιος αν μπορει να την επισκευασει εαν γινεται. Που βρισκεται αυτος?
ZELOMOTH Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστω πολυ!Mαλλον αυτο με ενδιαφερει! Καποιος αν μπορει να την επισκευασει εαν γινεται. Που βρισκεται αυτος? "Αν σε ενδιαφέρει PM me" ειπε και ελαλησε ο ανθρωπας... 2
shoco Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Τι εννοεις "καινουριος"? Ποσο καιρο τον εχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα