opretski Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ετσι δεν καταλαβαινεις αν ειναι ρουταρισμενο. Κατεβασε την εφαρμογη Root Checker απο το Play store. Αυτη θα σου δειξει,θα το καταλαβεις αν γινει πρασινο ειδες την τελευταια δημοσιευση μου
saruman123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Εψαξα και βρηκα τροπο,πιστευω να κανεις κατι. http://kidapso.com/how-to-upgrade-meizu-mx6-to-android-nougat-7-0-7-1/
ziaba Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 ειδες την τελευταια δημοσιευση μου έχεις κινέζο με system από την ευρωπαϊκή global rom που έχει playstore κτλ γιαυτό δεν κάνει ota update ... ακόμα δεν έχει βγει κολπάκι όπως στο ΜΧ5 για να μετατροπή του κινέζου τελείως σε ευρωπαϊκό έτσι ώστε να παίρνει αναβαθμίσεις από αέρα αναγκαστικά θα ζήσεις με αυτή την ρομ ή θα πρέπει να περάσεις την κινέζική χωρίς playstore που ίσως δεν θα χει ούτε ελληνικά
opretski Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 λοιπον παλικαρια για να λυθει το θεμα, με βοηθησε ενας ρωσσος, η συσκευή απο αερα βρισκει και κατεβάζει την G εκδοση. αλλα η συσκευή μου σηκωνει την εκδοση A.κατεβασα απο το υπολογιστη απο την ιστοσελιδα κινας MEIZU και το δεχτηκε..τωρα δεν ξερω τι διαφορα εχει το G με το A?
ziaba Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 δεν σου τα έλεγα στις πίσω σελίδες άλλα μάλλον κατανοείς κλτρα τα ρωσικά η Α είναι χωρίς playstore και ίσως δεν θα χει ούτε ελληνικά, ούτε ρωσικά
opretski Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 αγγλικα μιλουσα με τον ρωσο,ναι δεν εχει NewGoogleInstaller2_0MS.apk κατεβαζεις και τα κανει ολα
saruman123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Κοιτα αμα την θες και δεν σε πειραζει να εχεις Αγγλικα και Κινεζικα βαλτην. Παντος Ελληνικα θα γραφης(αρκει να αλλαξεις πλητρολογιο) το μενου θα ειναι ξενο. Τωρα οσο για το Play store πιστευω οτι και αυτο θα μπορεις να το βαλεις. Εδω εγω στο redmi note 3 το ειχα βαλει. Με το flash tools ισως την περασης..... http://www.insomnia.gr/topic/600551-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-flashingmediatek/?do=findComment&comment=55336060
opretski Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 ποια ειναι η διαφορα φιλε μου G me to A
ziaba Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 ποια ειναι η διαφορα φιλε μου G me to A το Α είναι για την Κίνα και το G είναι για τον υπόλοιπο κόσμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα