opretski Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 παιδιά ξέρει κανείς πως κάνουμε αναβαθμιση,μου ηρθε το κατεβασα και παω να κανω αναβαθμιση,μου βγαζει ενα μηνυμα οτι πρεπει να μεταφερω το αρχειο upgrade καπου αλλου (root file)ξερει κανεισ πως σκατα γινεται?
tsilitheo1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Με τον file explorer μεταφερε το στην ριζα αποθηκευσης. Δλδ "χυμα" στην μνημη κινητου. Οπως αν λεγαμε για windows στον C/ και οχι σε καποιον φακελο...
saruman123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ απλά βάλε το update zip στο phone storage. (οχι σε κάποιο φάκελο αλλά εκεί που βλέπεις όλους τους μαζί) και αφού το βάλεις εκεί άνοιξε τον default Explorer(file Explorer) του κινητού και εκεί που είναι όλοι οι φάκελοι κάτω κάτω θα σου έχει το update zip. Απλά το πατάς και σου λέει να γίνει update. Αν θες πατάς και clear data για να κάνει clean install
opretski Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 θα προσπαθησω παιδια και θα σας πω
saruman123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μπορείς να κάνεις και το άλλο Μέσο recovery αλλά δεν ξέρω αν πιάσει....
tsilitheo1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Η συσκευη σου εχει file explorer. Ασε τα windows...
opretski Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 μισο λεπτο παιδια εχασα το αρχειο,το ξανα κατεβασω αποκοπη να κανω για αντιγραφή?
saruman123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Θα το πας στους φακέλους του κινητού Πρώτα αντιγραφή και μετά επικόλληση στο κινητό
opretski Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 λοιπον το μετεφερα ετσι οπως ειπατε παιδια μου βγαζει παλι μηνυμα 1system upgrade 2cleaer data επιλεγω το πρωτο παει να κανει κατι παλι με επιστρεφει στο ιδιο μερος,να επιλεξω και το clear data? αντιγραφη και επικολληση απο τον υπολογιστη θα κανω?
saruman123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Όχι μπες σε recovery και κάνε install από εκεί να δούμε
saruman123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 λοιπον το μετεφερα ετσι οπως ειπατε παιδια μου βγαζει παλι μηνυμα 1system upgrade 2cleaer data επιλεγω το πρωτο παει να κανει κατι παλι με επιστρεφει στο ιδιο μερος,να επιλεξω και το clear data? αντιγραφη και επικολληση απο τον υπολογιστη θα κανω? Κάτσε βρε το κινητό το έχεις σύνδεση στο pc Οπότε αντιγραφή από το pc και απικολληση στο κινητό καλα το εχω ετσι?Πρέπει να λέει update zip
opretski Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 ναι ρε το εχω συνδεδεμενο,δες την φωτο που εχω πιο πανς καλα ειναι ετσι? ναι λεει στο κινητο ετσι update.zip απλος στον υπολογιστη φαινεται ετσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα