keysmith Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΧΕΙΟ (δηλαδή εχει ενα στο κάτω μέρος για ανοιχτή ακρόαση και για μουσική/ήχους κλίσης αλλα για να ακούς συνομιλίες ΔΕΝ χρησιμοποιεί ηχείο) θα ήταν ΆΧΡΗΣΤΗ η οπή λοιπόν. Ο ήχος για το ακουστικό κλήσης παράγεται απο μια συσκευή η οποία παράγει δονήσεις στον σκελετό της συσκευής σε υψηλές συχνότητες που με την σειρά τους αν υπάρχει επαφή με κάποιο σκληρό μέρος του κρανίου σου (πχ κρόταφος) μεταφέρονται στο τύμπανο ΧΩΡΙΣ ηχητικά κύματα (κύματα αέρα δηλαδή) ακόμη και αν το ακουμπήσεις στο πάνω μέρος του κεφαλιού σου ή στο μέτωπο κτλ πάλι θα ακούς! αν το σηκώσεις για 1 χιλιοστό απο το κεφάλι σου δεν θα ακούς ΤΙΠΟΤΑ. Η τεχνολογία είναι γνωστή από παλιά. Πουλάγαμε τέτοια "ακουστικά" (που δεν είναι ακουστικά) στην παλιά μου δουλειά το 2004 για τηλεφωνήτριες. Δε θυμάμαι την μάρκα. Σε ακουμπάνε και ακούς με τον τρόπο που περιγράφεις. Υπάρχουν τέτοιες λύσεις και για προβλήματα ακοής. Είχαν κάποια πλεονεκτήματα αλλά υστερούν σε σχέση με τα συμβατικά στην φυσικότητα και ποιότητα. Για αυτό και ποτέ δεν έγιναν mainstream. Αυτός είναι ο λόγος που η σχεδίαση του mi max είναι "προβληματική" αν ρωτάς εμένα. Προσωπικά είμαι υπάρ να βρεθεί τρόπος το ηχείο (πραγματικό ηχείο) με κάποια οπή να έρθει στην πάνω επιφάνεια (φυσική μεταφορά ήχου, δλδ ηχητικά κύματα, πυκνώσεις αραιώσεις του αέρα). Τα μηδενικά bezel ΔΕΝ είναι αυτοσκοπός όταν δεν εξυπηρετούν. Τα "μικρά" (όσο γίνεται) είναι καλύτερη λύση κατ' εμέ άμα είναι να γίνεται σωστά η δουλειά σου (κάμερα, ηχείο κτλ).
EnGiNeEr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Επιτέλους κάτι καινούργιο!!! Τα τελευταία χρόνια το μόνο που ενδιέφερε την αγορά είναι ποιον επεξεργαστή φορά η συσκευή, πόση μνήμη ram κτλπ, διότι το 99% των συσκευών έμοιαζε σχεδιαστικά (εξαίρεση οι edge συσκευές της Samsung). Επίσης, σύμφωνα με το εύρος τιμής πώλησης, τα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών είναι κατά 99% ίδια (εξαίρεση ο exynos της Samsung, ο HiSilicon Kirin της Huawei, και η σειρά Α της apple). Καιρός είναι να δούμε κάτι καινούργιο, φρέσκο, φουτουριστικό. Μπορεί η συγκεκριμένη συσκευή να έχει κοινά τεχνικά χαρακτηριστικά με τις υπόλοιπες αλλά το νέο design που οδηγεί σε νέο τρόπο μεταφοράς ήχου, νέο τρόπο προσαρμογής της κάμερας, αλλάζοντας έτσι την πεπατημένη, σου φτιάχνει τη διάθεση. Τώρα αν αξίζει τα λεφτά της, είδωμεν! Όσο για αυτούς που αμφισβητούν τη συσκευή λόγω προελεύσεως, δύο τινά υπάρχουν: α) Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. β) Της κοντής ψ____ της φταίνε οι τρίχες. 1
Miyagki Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μετα απο αυτο θελουμε καινουριο section στις αγγελιες κινητων με το ονομα Xiaomi
louilouiCK Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Η τεχνολογία είναι γνωστή από παλιά. Πουλάγαμε τέτοια "ακουστικά" (που δεν είναι ακουστικά) στην παλιά μου δουλειά το 2004 για τηλεφωνήτριες. Δε θυμάμαι την μάρκα. Σε ακουμπάνε και ακούς με τον τρόπο που περιγράφεις. Υπάρχουν τέτοιες λύσεις και για προβλήματα ακοής. Είχαν κάποια πλεονεκτήματα αλλά υστερούν σε σχέση με τα συμβατικά στην φυσικότητα και ποιότητα. Για αυτό και ποτέ δεν έγιναν mainstream. Αυτός είναι ο λόγος που η σχεδίαση του mi max είναι "προβληματική" αν ρωτάς εμένα. Προσωπικά είμαι υπάρ να βρεθεί τρόπος το ηχείο (πραγματικό ηχείο) με κάποια οπή να έρθει στην πάνω επιφάνεια (φυσική μεταφορά ήχου, δλδ ηχητικά κύματα, πυκνώσεις αραιώσεις του αέρα). Τα μηδενικά bezel ΔΕΝ είναι αυτοσκοπός όταν δεν εξυπηρετούν. Τα "μικρά" (όσο γίνεται) είναι καλύτερη λύση κατ' εμέ άμα είναι να γίνεται σωστά η δουλειά σου (κάμερα, ηχείο κτλ). To ξέρω ότι ειναι παλιά το έχω αναφέρει εξάλλου στο πρώτο μου ποστ και αυτό ειναι ενα θετικό στοιχείο γιατι υπάρχει εδώ και χρόνια πλέον και άρα όλο και κάποιες βελτιώσεις θα έχουν γίνει απο το 2004 που χρησιμοποιησες εσύ ακουστικά με την συγκεκριμένη τεχνολογία.. φοβάμαι να το πιστέψω αλλά περάσανε 13 χρόνια απο τότε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα