Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το όλο νόημα στο mix ειναι η σχεδόν bezeless οθόνη τι περιμένεις να ωριμάσει; αν δεν σαρέσει να ειναι με bezeless οθόνη πάρε ενα απο τα μοντέλα τους που δεν ειναι bezeless ή πάνε σε άλλη μάρκα. Αν αλλάξουν κάτι στο Mix 2 ή όπως θα το ονομάσουν θα ειναι να γίνει ακόμη πιο Bezeless μειώνοντας και το κάτω περιθώριο..

είναι σαν να μιλάμε για μοντέλο μηχανής και εσύ να λες πως θα περιμένεις να ωριμάσει για να γίνει αυτοκίνητο :P

αν το ηχείο δεν βγαίνει (με κάποια οπή στη οθόνη) δεν θα έχεις ποτέ καλή ακουστική ή τέλος πάντων τώρα δεν είναι έτοιμη κάποια τεχνολογία.

και το να θέλεις κινητό με ελάχιστα bezel πάνω και κάτω άρα θα πει πάρε ένα από τα σημερινά; Αυτό κατάλαβες; Και στα λαπτοπ το ίδιο θέμα υπάρχει. Θέλουμε ελάχιστα bezzels αλλά όχι καθόλου (πχ πάνω πρέπει να το τοποθετηθεί μία κάμερα). 

Υπάρχει μια δυναμική που νομίζω είναι η σωστή εξέλιξη το near bezeless και υπάρχει εκφραστής του μάλλον και θα το δούμε σύντομα. Να μια ιδέα.. 

galaxy-s8-samsung.jpg?resize=640%2C376

(φανταστική υποθετική απεικόνιση του μελλοντικού s8)

Αυτή τη σχεδίαση τη βρίσκω πιο λογική και λειτουργική. Περιμένω εκεί να πάει η δουλειά. Εσένα βέβαια αν δεν σου αρέσουν τότε μπορείς να ψάξεις να βρεις κάποια άλλη μάρκα πχ το xiaomi mi mix χωρίς καθόλου. Ισως σου αρέσει και η αίσθηση ανοικτής ακρόασης (αφού το ηχείο δεν βγαίνει στην πάνω επιφάνεια και το ακούς από "σπόντα").  B)

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν ο κόσμος δεν έχει λεφτά ή δεν θέλει να δώσει πολλά λεφτά για smartphone παίρνει τις εξίσου κινεζιές και ο θεός βοηθός :D :D

Δημοσ.

Όταν ο κόσμος δεν έχει λεφτά ή δεν θέλει να δώσει πολλά λεφτά για smartphone παίρνει τις εξίσου κινεζιές και ο θεός βοηθός :D :D

Νομίζω δεν είναι ωραίο(και λογικό) να συνδέεις ότι κάποιος δεν έχει λεφτά επειδή αγόρασε xiaomi... πόσο μάλλον αν αγόρασε το mi mix έχει πολύ περισσότερα λεφτά από σένα και απο μένα..

Δημοσ.

"Σε ότι αφορά την ποιότητα κατασκευής, το Mi Mix είναι αρκετά όμορφο, με την οθόνη φυσικά να έχει το κύριο μερίδιο σ' αυτό"

Το ακούσαμε (μάλλον....το διαβάσαμε) κι αυτό : ότι η ποιότητα κατασκευής έχει να κάνει με την..........ΟΜΟΡΦΙΑ !!!!!
(οι διαχειριστές της σελίδας, θα πρέπει να συμπεριλάβουν στα emoticons και ένα που να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο !!! ).

• Like 1
Δημοσ.

Οι δαχτυλιές που είναι ευδιάκριτες, το γεγονός ότι γλιστράει εύκολα, η οθόνη δεν είναι gorilla 5 και όλα τα άλλα αναδεικνύουν αν κατάλαβα καλά τις εγγενείς αδυναμίες του...

• Like 1
Δημοσ.

αν το ηχείο δεν βγαίνει (με κάποια οπή στη οθόνη) δεν θα έχεις ποτέ καλή ακουστική ή τέλος πάντων τώρα δεν είναι έτοιμη κάποια τεχνολογία.

και το να θέλεις κινητό με ελάχιστα bezel πάνω και κάτω άρα θα πει πάρε ένα από τα σημερινά; Αυτό κατάλαβες; Και στα λαπτοπ το ίδιο θέμα υπάρχει. Θέλουμε ελάχιστα bezzels αλλά όχι καθόλου (πχ πάνω πρέπει να το τοποθετηθεί μία κάμερα). 

Υπάρχει μια δυναμική που νομίζω είναι η σωστή εξέλιξη το near bezeless και υπάρχει εκφραστής του μάλλον και θα το δούμε σύντομα. Να μια ιδέα.. 

galaxy-s8-samsung.jpg?resize=640%2C376

(φανταστική υποθετική απεικόνιση του μελλοντικού s8)

Αυτή τη σχεδίαση τη βρίσκω πιο λογική και λειτουργική. Περιμένω εκεί να πάει η δουλειά. Εσένα βέβαια αν δεν σου αρέσουν τότε μπορείς να ψάξεις να βρεις κάποια άλλη μάρκα πχ το xiaomi mi mix χωρίς καθόλου. Ισως σου αρέσει και η αίσθηση ανοικτής ακρόασης (αφού το ηχείο δεν βγαίνει στην πάνω επιφάνεια και το ακούς από "σπόντα").  B)

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΧΕΙΟ  (δηλαδή εχει ενα στο κάτω μέρος για ανοιχτή ακρόαση και για μουσική/ήχους κλίσης αλλα για να ακούς συνομιλίες ΔΕΝ χρησιμοποιεί ηχείο) 

θα ήταν ΆΧΡΗΣΤΗ η οπή λοιπόν.

Ο ήχος για το ακουστικό κλήσης παράγεται απο μια συσκευή η οποία παράγει δονήσεις στον σκελετό της συσκευής σε υψηλές συχνότητες που με την σειρά τους αν υπάρχει επαφή με κάποιο σκληρό μέρος του κρανίου σου (πχ κρόταφος) μεταφέρονται στο τύμπανο ΧΩΡΙΣ ηχητικά κύματα  (κύματα αέρα δηλαδή) ακόμη και αν το ακουμπήσεις στο πάνω μέρος του κεφαλιού σου ή στο μέτωπο κτλ πάλι θα ακούς! αν το σηκώσεις για 1 χιλιοστό απο το κεφάλι σου δεν θα ακούς ΤΙΠΟΤΑ.  

Δημοσ.

Ο ένας λέει ότι είναι πολλά τα λεφτά. Ο άλλος πετάει πατάτες για ανοιχτή ακρόαση. Ο άλλος ότι είναι άσχημο .. αν εξαιρέσεις την κάμερα στο κάτω μέρος (εμένα δεν με ενοχλεί , άρα είναι υποκειμενικό) το τηλέφωνο είναι εξαιρετικό. Άψογα χαρακτηριστικά και όχι του 300 ευρου όπως ανέφερε ένας άλλος.... Το 800 + το πληρώνεις για δύο λόγους. Ο ένας γιατί στην Ελλάδα έχουμε το 24% κτλ και ο άλλος γιατί αυτή η συσκευή είναι πραγματικά innovation και όχι κάτι αλλά που μας πλασάρουν.. είναι μία πραγματικά πολυ καλή προσπάθεια για να περάσουμε στην νέα εποχή των smartphone απο μία εταιρεία την οποία μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν ξέραμε. Και δεν είναι σήμα lifestyle , λεω εγώ τώρα.... αν το είχε κάνει η Sammy ή η apple θα πουλαγαμε σπίτια για να το πάρουμε... Κάτοχος iPhone k Nexus 6P τα λέει αυτα, υπόψιν

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν άφηναν το πάνω bezel με ηχείο κάμερα και αισθητήρα υπερήθρων και να καταργούσαν το κάτω bezel. Τόσο άσχημο είναι ή μήπως δεν γίνεται να φτιάξουν κινητό χωρίς κάτω bezel.

Δημοσ.

Νομίζω δεν είναι ωραίο(και λογικό) να συνδέεις ότι κάποιος δεν έχει λεφτά επειδή αγόρασε xiaomi... πόσο μάλλον αν αγόρασε το mi mix έχει πολύ περισσότερα λεφτά από σένα και απο μένα..

sure

Δημοσ.

Εγώ αναρωτιέμαι γιατί δεν άφηναν το πάνω bezel με ηχείο κάμερα και αισθητήρα υπερήθρων και να καταργούσαν το κάτω bezel. Τόσο άσχημο είναι ή μήπως δεν γίνεται να φτιάξουν κινητό χωρίς κάτω bezel.

Εμένα θα μου φαινόταν πιο άσχημο έτσι όπως το λες. Το πάνω μέρος του κινητού κοιτάς όταν το κρατάς και που δεν θα είχε bezel κάτω άχρηστο θα ήταν όταν το κρατάς μιας και τον περισσότερο χώρο θα τον έτρωγε η παλάμη σου και το Home button κτλ θα ήταν ακόμη πιο χαμηλά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...