vasilisga Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα σε ολους Εχω ενα tplink το οποιο εκπεμπει απο το δωματιο μου και οριακα δε φτανει σε ενα σπιτακι το οποιο υπαρχει στην αυλη Η αποσταση ειναι γυρω στα 20μ Τι λυση προτεινετε? Μεγαλυτερη κεραια εκπομπης? Αλλο ρουτερ? Repeater? Και αν κατι απο ολα αυτα, ποιο? Ευχαριστω πολυ
heros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 1. repeater ή μέσω μπριζας ΔΕΗ εαν και το σπιτακι... εχει ρευμα απο κοινο ρολοι.., αλλαγή κεραιας αν βοηθησει θα δωσει οριακή κάλυψη.. ποσα db gain εχουν οι υπάρχουσες κεραίες?
vasilisga Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Σε ευχαριστω για την απαντηση Εχω το tplink TD W8970 και η κεραια του εχει λεει 2x5dbi (εχει 2 κεραιες) Εχει ρευμα το σπιτακι και ναι εχει απο το ιδιο ρολοι
tsaptsap Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Βαλε ενα καλωδιο να σε δει ο Θεος Μη μπλεκεις με τετοια για 20 μετρα Θαψτο κρυψτο μεχρι 50 μετρα μπορεις να το κανεις οτι θες οσες γωινιες θες
jkoukos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέχρι 100 μέτρα δουλεύει το Ethernet δίκτυο.
vasilisga Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δε θελω να βαλω καλωδιο γιατι θα πρεπει να τρυπησω τοιχο Αρχιζω και κοιταζω τη λυση του powerline για την οποια δεν ειχα ξανα ακουσει η αληθεια ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα