arma1 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 ε καλα κρασια αν ειναι ετσι ,συνηθως οι εφαρμογες που χρειαζονται root το αναφερουν και ετσι δεν μπαινουμε στον κοπο να τις κατεβασουμε, ο συγκεκριμενος dev βαρεθηκε προφανως να το αναφερει ,τεσπα, καλο βραδυ φιλε.
leo066 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 ίσως αν είσαι ρουτ να ζητήσει δικαιώματα, καλο βράδυ επίσης ε καλα κρασια αν ειναι ετσι ,συνηθως οι εφαρμογες που χρειαζονται root το αναφερουν και ετσι δεν μπαινουμε στον κοπο να τις κατεβασουμε, ο συγκεκριμενος dev βαρεθηκε προφανως να το αναφερει ,τεσπα, καλο βραδυ φιλε.
KINGLUCAS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Xα Xα ελα μου ντε δεν Ξέρω.. Να φανταστεις το γονάτισα εχθες διοτι επρεπε να σεταρω απο την αρχη τα παντα λόγο μετακίνησης απο iOS Δεν φαίνονται εικόνες σωστα...
dream21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δεν φαίνονται εικόνες σωστα... πάτα στην καθε εικόνα να σου ανοιξουν στο postimage
KINGLUCAS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 πάτα στην καθε εικόνα να σου ανοιξουν στο postimage καλά εσένα πως έβγαλε 9 ώρες το μεγάλο και το μικρό ισα ισα 7 ώρες?
dream21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 καλά εσένα πως έβγαλε 9 ώρες το μεγάλο και το μικρό ισα ισα 7 ώρες? Ελα μου ντε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα