Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα 2 μοντέλα αυτά τα έφεραν τα ελλ. μαγαζιά. Αξεσουάρ (θήκες, tempered) φέρανε;

σιγά μη φέραν ακομα

αφού έχουν καταλαβει οτι απευθυνονται σε άσχετους εκεί έξω και μετα τρεχα γύρευε κλαψ

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλορίζικο αλλά προτού αγοράσεις δεν σου κανε εντύπωση αυτό;;

4G LTE B1 / B3 / B4 / B5 / B7 / B8 / B20 / B40 / B41 B40

δηλαδη έχει την Β20 & δεν έχει Β28 που βλέπω πάντα στο εξωτερικό;

δεν αρχίσανε καλά με τα χαρακτηριστικά

αν το δοκιμάσεις πες μας σε παρακαλούμε τελικά τι ισχύει;;

4G πιάνει εάν ρωτάς auto.

στο σπίτι πιάνει 4g στα 9 mpbs download και upload 9mpbs
Δημοσ.

Τι ειναι αυτα ρε παιδια. Και πως θα ζησουν αυτοι που τα μεταπουλουν απο Κινα με καπελο 50 ευρω στις αγγελιες. :P

• Like 3
Δημοσ.

χαχαχαχα αυτα τα παλικαρια θα κανουν μαυρα χριστουγεννα..... και εδω σαλονικα ενας εβαλε αγγελια οτι σ περναει την ελληνικη ρομ στο xiaomi και το χρεωνε στα 30ε το κομματι. Τραγικες καταστασεις απλα ελπιζω να εχουμε ξυπνησει λιγακι και μην πληρωνουμε στον καθε τυχαιο γαμ.....τικα λεφτα κ μαλιστα μαυρα. Το mi5 πιστευω οτι αν το φερει θα το αργησει για καποιους μηνες θα παιξει μπαλα με αυτα τα 2 μοντελα να δει πως θα παει

• Like 1
Δημοσ.

Τι σας πειραζει ποσο πουλαει ο καθενας τα κινητα; απλα τετοιες αγγελιες τις προσπερνατε απλα ,ουτε μηνυματα ουτε τιποτα, ετσι ποναει περισσοτερο 

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα.Αν το πάρεις από Κίνα ή θα έχει την official rom,που έχει ΜΟΝΟ Αγγλικά και Κινέζικα ή το πιο πιθανό να σου περάσουν μία rom, όχι official που έχει κανονικά όλα τα πάντα,μετά όμως καλό θα ήταν να περάσεις μία Ελληνική.

• Like 1
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω ότι το Redmi note 3 pro που φέρνει η infoquest είναι η International έκδοση (Kate 2015161) με Android 6.0.1 και MIUI 8 stable ( MIUI V8.1.1.0. MHRMIDI Stable)

• Like 4
Δημοσ.

Καλησπέρα.Αν το πάρεις από Κίνα ή θα έχει την official rom,που έχει ΜΟΝΟ Αγγλικά και Κινέζικα ή το πιο πιθανό να σου περάσουν μία rom, όχι official που έχει κανονικά όλα τα πάντα,μετά όμως καλό θα ήταν να περάσεις μία Ελληνική.

όχι! προσέξτε

φίλος μου πήρε από gearbest τα μοντελα που δίνει η ελληνικη xiaomi info-quest

ξεκινας με αγγλικά

συνδεεσαι wifi, google account τα σχετικα γνωστά μπουρου μπουρου

και όταν αναβαθμιστεις σε MIUI 8 θα γυρίσεις σε ελληνικά

εχει γραφτει ομως σχεδόν παντου οτι και πριν που ήταν μονο αγγλικο το MENU τα ελληνικα για γραφη μηνυματων σε fb,viber, email, sms υπηρχαν

ε τωρα πια υπαρχουν και ελληνικα MENU αυτο

4G πιάνει εάν ρωτάς auto.

στο σπίτι πιάνει 4g στα 9 mpbs download και upload 9mpbs

με όλη τη καλη διάθεση χωρίς δόση εξυπνάδας ακου με για να μάθεις

δεν ειπα οτι δεν έχει 4G αλλοίμονο τέτοιο κινητό να μην εχει

κι εγώ από φιλο ειδικό τα έμαθα υπόψιν!

4G χρησιμοποιουν ανα ήπειρο ή χώρα οι εταιρείες κάποιες μπαντες συχνοτήτων με απλές γνώσεις φυσικής λυκείου καταλαβαίνεις πανω κάτω τι παιζει

το 3S έχει έτσι κι αλλιως την 800Mhz που χρησιμοποιει κυρίως η wind αλλα θα χρησιμοποιησου και οι άλλες αργότερα γιατί έχει μεγαλύτερη απόσταση σε χωριά!

το REDMI NOTE 3 έχει 3 εκδοσεις. η ινδικη δεν μας αφορα παει αυτη. οι αλλες 2 ειναι αυτες

ή θαναι απλη ή special η pizza

LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)

LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800), 28(700), 40(2300) - Special edition

δεν τα λεω απο τη κεφάλα μου συμβουλευτείτε αξιόπιστες ιστοσελίδες του χώρου για του λογου το αληθες

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-3-pro-special-editionl-3gb-32gb

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_3-7863.php

Επιβεβαιώνω ότι το Redmi note 3 pro που φέρνει η infoquest είναι η International έκδοση (Kate 2015161) με Android 6.0.1 και MIUI 8 stable ( MIUI V8.1.1.0. MHRMIDI Stable)

θετικό και μακαρι φιλε

όμως ήταν απλά μια πωλήτρια που απάντησε από την κεφάλα της όπως συνηθίζεται

ή από επίσημη απάντηση γραπτή ή από ανακοινωθέν;

γιατι στην ελλάδα το έχουν παραξηλώσει να μην ξέρουν τι τους γινεται

ξαναγραφω οπως χτες αν μπεις για παραδειγμα στον κωτσοβολο θα διαπιστωσεις πολλες ασαφειες λαθη παραλειψεις

Δημοσ.

όχι! προσέξτε

φίλος μου πήρε από gearbest τα μοντελα που δίνει η ελληνικη xiaomi info-quest

ξεκινας με αγγλικά

συνδεεσαι wifi, google account τα σχετικα γνωστά μπουρου μπουρου

και όταν αναβαθμιστεις σε MIUI 8 θα γυρίσεις σε ελληνικά

εχει γραφτει ομως σχεδόν παντου οτι και πριν που ήταν μονο αγγλικο το MENU τα ελληνικα για γραφη μηνυματων σε fb,viber, email, sms υπηρχαν

ε τωρα πια υπαρχουν και ελληνικα MENU αυτο

με όλη τη καλη διάθεση χωρίς δόση εξυπνάδας ακου με για να μάθεις

δεν ειπα οτι δεν έχει 4G αλλοίμονο τέτοιο κινητό να μην εχει

κι εγώ από φιλο ειδικό τα έμαθα υπόψιν!

4G χρησιμοποιουν ανα ήπειρο ή χώρα οι εταιρείες κάποιες μπαντες συχνοτήτων με απλές γνώσεις φυσικής λυκείου καταλαβαίνεις πανω κάτω τι παιζει

το 3S έχει έτσι κι αλλιως την 800Mhz που χρησιμοποιει κυρίως η wind αλλα θα χρησιμοποιησου και οι άλλες αργότερα γιατί έχει μεγαλύτερη απόσταση σε χωριά!

το REDMI NOTE 3 έχει 3 εκδοσεις. η ινδικη δεν μας αφορα παει αυτη. οι αλλες 2 ειναι αυτες

ή θαναι απλη ή special η pizza

LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)

LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800), 28(700), 40(2300) - Special edition

δεν τα λεω απο τη κεφάλα μου συμβουλευτείτε αξιόπιστες ιστοσελίδες του χώρου για του λογου το αληθες

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-3-pro-special-editionl-3gb-32gb

http://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_3-7863.php

θετικό και μακαρι φιλε

όμως ήταν απλά μια πωλήτρια που απάντησε από την κεφάλα της όπως συνηθίζεται

ή από επίσημη απάντηση γραπτή ή από ανακοινωθέν;

γιατι στην ελλάδα το έχουν παραξηλώσει να μην ξέρουν τι τους γινεται

ξαναγραφω οπως χτες αν μπεις για παραδειγμα στον κωτσοβολο θα διαπιστωσεις πολλες ασαφειες λαθη παραλειψεις

Όχι φίλε μου το είδα με τα μάτια μου στο demo του Κωτσόβολα!

Δημοσ.

Όχι φίλε μου το είδα με τα μάτια μου στο demo του Κωτσόβολα!

μάτια σου; για ποιο θέμα λες;

οι συχνότητες που οντως διαθέτει ή οχι φαίνονται αποσο διάβασα σε ειδικοτερο φορουμ μονο απο λογισμικο που περνας απο playstore....δεν φαινονται δια γυμνου οφθαλμου

η διαφορα θα σου φανει σε ταξιδι διακοπες κλπ

που το special edition θαχει καλυτερη καλυψη η γρηγοροτερο ιντερνετ φιλε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...