theoilia Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 xiaomi redmi 3s στα 189€ και redmi note 3 στα 229€ στον κοτσο.Ακριβως τις τιμές της info quest 1
karaLRS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Με iphone 6 κι εγω, είχα σκεφτεί να κάνω το ίδιο μόλις βγηκε το mi5s πριν λιγο καιρο, αλλα ούτε καν!εσύ έχασες :-P Κατι ακουσα τις τελευταιες μερες για τσεκουρι που πεφτει στο τελωνειο για αγορες απο Κινα Οσοι προλαβαμε? Εγώ τίποτα με 2 παραγγελίες yi 4k και note pro
Eliaskat Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 παντως θα μπορουσαν να αναλαβουν το σερβις για ολες τις συσκευες με την αντίστοιχη χρεωση παντα... Δηλαδη εγω που το εχω παρει απο κινα αν χαλασει να μου το επισκευασει ,οχι εγγυηση φυσικα, με το αναλογο κοστος. Ουτε να το στελνω κινα και να το ξεχναω για κανα 2μηνο ουτε τιποτα , εδω πληρωνω και το επισκευαζω . Και κερδος θα εχουν απο τις επισκευες , και ολοι ευτιχισμενοι. Οι τιμες για αγορα απο Ελλαδα ειναι φυσιολογικες πιστευω παντως 1
VonLoutsos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 παντως θα μπορουσαν να αναλαβουν το σερβις για ολες τις συσκευες με την αντίστοιχη χρεωση παντα... Δηλαδη εγω που το εχω παρει απο κινα αν χαλασει να μου το επισκευασει ,οχι εγγυηση φυσικα, με το αναλογο κοστος. Ουτε να το στελνω κινα και να το ξεχναω για κανα 2μηνο ουτε τιποτα , εδω πληρωνω και το επισκευαζω . Και κερδος θα εχουν απο τις επισκευες , και ολοι ευτιχισμενοι. Οι τιμες για αγορα απο Ελλαδα ειναι φυσιολογικες πιστευω παντως Το πρόβλημα με το service για όλες τις συσκευές ειναι οτι πρέπει να έχει στοκ ανταλλακτικών. Όπου εκεί θα τα χρεώνει παραπάνω από οτι μπορείς να φέρεις μόνος σου από Κινα, άρα δεν θα συμφέρει. Θεωρητικά πάντα.
freegr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Οι τιμές μπορεί να μειωθούν αφού η τιμολόγηση γίνεται εδώ όταν έρχονται κοντέινερ από την κίνα, για υποστήριξη πάντως δεν βλέπω κάτι ουσιαστικό..
karaLRS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δε κατάλαβα,ισα ισα,γιατι να τα παρει ο Κινεζος για την επισκευή ενω μπορει να γινει και στην Ελλαδα,καθαρο κερδος(δεν μιλάω για εγγύηση). έτσι όπως το γράφουν οι περισσότεροι εννοούν να το πάρουν από έξω και να έχουν εγγύηση από την Infoquest. Αν χαλάσει το samsung σου θα το πας στο κοφτήρι την αντιπροσωπεία ή σε κάποιο από τα τόσα μαγαζάκια που έχουν εμφανιστεί που κάνουν επισκευές σε καλές τιμές; 1
kostasfalcon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Λογικά απο αρχές του χρόνου θα αρχίσουν να παίρνουν αναβαθμίσεις (stable) . Για την ώρα μόνο στο Mi-5 είδα οτι έβγαλαν . εφόσον η ανακοίνωση αναφέρει ότι θα είναι το ευρωπαϊκό μοντελο (αναφερομαι στο note 3 Kate version) τοτε πρέπει να έρχεται με 6.01/miui 8 που πλέον η official global stable υποστηρίζει και τα ελληνικά. Μήπως τελικά ειναι η MTK version και όχι το pro model με τον snap650? δεν έχω δει πουθενά την λέξη Pro ή Prime ...... 1
argiris34 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 ρε παιδια προτεινετε κανα καλο κινεζομαγαζο να παραγειλουμε ενα mi5s plus σε λογικη τιμη
kodorevi8ulis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 θα πάθω τίποτα χριστουγεννιάτικα η Infoquest έχει άμεση σχέση με την arvato και είδα την ονομασία αυτή 10 φορές σε 12 μηνύματα ;; η τιμή ενός καταστήματος από κίνα υπάρχει περίπτωση να είναι ΙΔΙΑ με αυτήν από το μαγαζί στην Ελλάδα ; ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ (τελωνεία) ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΞΩ. Θεωρώ , με βάση τιμές κινεζό καταστημάτων ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ , π.χ. τα 189 για το 3s (πας στο μαγαζί και το βλέπεις κιόλας από κοντά) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ εφόσον η ανακοίνωση αναφέρει ότι θα είναι το ευρωπαϊκό μοντελο (αναφερομαι στο note 3 Kate version) τοτε πρέπει να έρχεται με 6.01/miui 8 που πλέον η official global stable υποστηρίζει και τα ελληνικά. Μήπως τελικά ειναι η MTK version και όχι το pro model με τον snap650? δεν έχω δει πουθενά την λέξη Pro ή Prime ...... αυτά τα PRO PRIME κλπ (εκτός απο το redmi pro) τα βάζουν τα μαγαζιά για να ξεχωρίσουν στην ινδία π.χ. δεν το λέγανε προ το κινητό με τον sd , νοτε 3 το λέγανε θα πάθω τίποτα χριστουγεννιάτικα
gkagg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 εφόσον η ανακοίνωση αναφέρει ότι θα είναι το ευρωπαϊκό μοντελο (αναφερομαι στο note 3 Kate version) τοτε πρέπει να έρχεται με 6.01/miui 8 που πλέον η official global stable υποστηρίζει και τα ελληνικά. Μήπως τελικά ειναι η MTK version και όχι το pro model με τον snap650? δεν έχω δει πουθενά την λέξη Pro ή Prime ...... Δεν μπορει να είναι η έκδοση με τον Mediatek γιατί αυτή είχε βγει μόνο για την αγορά της Κίνας και δεν έχει επίσημη Global ή Ελληνική ρομ παρα μόνο Αγγλοκινεζική. 1
Andreas231 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Πιστευω η Info βγαζει ενα 50ρικο ανα μοντελο. Αν αγοραζει το redmi 3 100 euro το τεμαχιο τοτε με δασμους και φορολογια ενα 60ρικο και 20 ευρω ανα συσκευη για service τοτε βγαινει 50 ευρω ανα μοντελο.Επισης μπορει ολοι να λιβανιζουν τα σπουδαια xiaomi αλλα στα ιδια λεφτα αγοραζεις nexus 5x και moto g4 κινητα με σπουδαια review που συνολικα σαν πακετο επιδοσεις , καμερα , οθονη κλπ δεν υστερουν. Για εμενα θα επρεπε το redmi 3 να ειναι στα 199. Για παραδειγμα βαζω εδω την καμερα redmi 3 με το G4
leo066 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 ο κωτσοβολος που τα πουλάει πόσο βγάζει? Πιστευω η Info βγαζει ενα 50ρικο ανα μοντελο. Αν αγοραζει το redmi 3 100 euro το τεμαχιο τοτε με δασμους και φορολογια ενα 60ρικο και 20 ευρω ανα συσκευη για service τοτε βγαινει 50 ευρω ανα μοντελο.Επισης μπορει ολοι να λιβανιζουν τα σπουδαια xiaomi αλλα στα ιδια λεφτα αγοραζεις nexus 5x και moto g4 κινητα με σπουδαια review που συνολικα σαν πακετο επιδοσεις , καμερα , οθονη κλπ δεν υστερουν. Για εμενα θα επρεπε το redmi 3 να ειναι στα 199. Για παραδειγμα βαζω εδω την καμερα redmi 3 με το G4 1
Andreas231 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Παραλειψη μου φανταζομαι μοιραζονται το 50ρικο. Το θεμα ειναι κατα ποσο ειναι συμφερον να αγοραζεις το redmi στα 229 και οχι στα 199. Οταν αγοραζεις mi5 με 200 euro απο κινα ή g4 και nexus 5x απο Ελλαδα.Ειχα την ελπιδα οτι η info δεν θα ηταν εισαγωγεας αλλα αντιπροσωπος και θα μπορουσες απο καποιο σκτρουτζομαγαζο να ειχες τιμες κινας με φπα Ελλαδας.
dream21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Την έριξα την παραγγελία για note 3 στα 229€ παραλάβει σήμερα βράδυ από Κωτσόβολο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα