Panikas13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Οι ξύπνιοι που νομίζουν οτι θα το πάρουν απο έξω και θα έχουν υποστήριξη ας ξυπνήσουν λίγο! 3
basilis_k6 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Τι τιμές ειναι αυτές?!! Δεν φτάνει που θα πληρώνω το φπα, θέλουν και να βγάλουν κέρδος?! Αλητεία... Α και ειναι απαράδεκτο που δεν επισκευάζουν ολα τα xiaomi που φερνουμε μόνοι μας απο κίνα. Αντιεπαγγελματισμος λεγετε αυτό. 3
VonLoutsos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Τι τιμές ειναι αυτές?!! Δεν φτάνει που θα πληρώνω το φπα, θέλουν και να βγάλουν κέρδος?! Αλητεία... Α και ειναι απαράδεκτο που δεν επισκευάζουν ολα τα xiaomi που φερνουμε μόνοι μας απο κίνα. Αντιεπαγγελματισμος λεγετε αυτό. Δεν είναι υποχρεωμένος να σου παρέχει Service για κάτι που εν γένει δεν εισάγεται Ευρώπη....Γιατί και η Samsung(παράδειγμα που γνωρίζω) δεν παρείχε εγγύηση και Service στα Note 5...Και εκτός από αυτό, γιατί να πρέπει να διατηρεί στοκ απο ανταλλακτικά για κινητά που δεν εισάγει και δεν έχει βγάλει κέρδος από αυτά; Γιατί αν είχε στοκ πάλι ΄θα γκρίνιαζαν μερικοί τι τιμές είναι αυτές στα ανταλλακτικά, κοιτάξτε πόσο τις αγοράζουμε από Κίνα εμείς....Άρα δεν καλύπτει και καθαρίζει απλά λιτά και απέριττα...
SIP1995 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μια ερώτηση για τους κατόχους του Note Pro (η όπως το λένε στην Ελλάδα)....slo mo σε πόσα fps τραβάει?
Orpheas1992 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μια γκρινια ειστε μονιμα... Λογικες τιμες για 2 χρονια εγγυηση και επισημη υποστηριξη εντος Ελλαδας με την αγρια φορολογια μας. Και ναι, θα βγαλουν και κερδος για να προσφερουν τα παραπανω, δεν θα το κανουν γιατι ειστε ομορφοι. 1
dexter white Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ειμαι αρρωστος και εχω πλακωσει τα cold and flu και με πειραξαν φαινεται Με iphone 6 κι εγω, είχα σκεφτεί να κάνω το ίδιο μόλις βγηκε το mi5s πριν λιγο καιρο, αλλα ούτε καν!
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Πόσοι από τους σχολιαστές είναι μεροκαματιάρηδες με τις μεταπωλήσεις μέσω αγγέλων;Πέφτει η ταρίφα και το παντεσπάνι;
samsunglife Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Καλή κίνηση από την xiaomi, εγώ βλέπω ότι υπάρχουν πλέον επιλογές. Όποιος το θέλει φτηνά, πιάνει το χέρι του με αλλαγές rom, δεν βιάζεται και δεν τον απασχολεί το service το παίρνει από Κίνα. Οι υπόλοιποι (και μάλλον θα είναι οι περισσότεροι) από Ελλάδα. 1
whitehat Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Εμείς που έχουμε αγοράσει από τον "κινέζο" υπάρχει περίπτωση να δούμε official rom με ελληνικά;;
blaki Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Οι τιμές είναι απλά κλοπή. Στο Geekbuying to 4 προ έχει 140 $ συμφωνω το πήρε συνάδελφος! για να δούμε... 1
mad_apo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δεν κρατάω καν καλάθι. Μην κρατας. Ειναι απλα τελεια. Εχω Redmi Pro 128αρι, 4gb ram & MiMax 3gb 32αρι και ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑ. ΠΧ το Mimax που του εχω βαλει μεσα ΤΑ apps πιανει 8 ωρες οθονη. Αρα τι να λεμε. Και τα 2 κινηταρες και παμφθηνα.
kostasSTi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 κοίτα +30% είναι καθαρά για φορολογία + για να είναι βιώσιμο ολο το project χαλαρά 50+ ευρώ πρέπει να έχει κέρδος ανά συσκευη Μη λαμβάνεις υπ'όψιν τις τιμές που βλέπεις στα κινεζομάγαζα. Οι τιμές λιανικής στην Κίνα είναι ακόμα χαμηλότερες, άρα η χονδρική ακόμα πιο κάτω. Φαίνεται πόσο κοντά είναι οι τιμές, από τα κινεζομάγαζα που έχουν αποθήκες στην Ευρώπη και η διαφορά σε τέτοιες τιμές είναι 20-30 ευρώ. 1
gkagg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 to pro exei ton 6 core πανακριβα σε σχεση με κινα τον νοτε 3 προ εχει μολις 120 130 Που έχεις δει ρε φίλος το Note 3 Pro 32GB 3GB 130€;; 1
fallen4ngel Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Κακά τα ψέμματα σε αυτά τα λεφτά από Ελλαδα δεν παίζει τίποτα καλύτερο. Πρόσφατα πήρα ένα Note3 και είναι πολύ καλό για τα λεφτά του. Βέβαια μιας και είχα συνηθίσει με Nexus δεν μου έχει κάτσει καλά αλλά έκανα μία παραχώρηση και τελικά μου βγήκε γιατί όντως το τηλέφωνο είναι θηρίο. Οι περισσότεροι που βγάζουν χολή εδώ μέσα παίζει να είναι αγγελιομαχοι πάντως Προσωπικά ήταν πολύ καλή κίνηση της Quest και μπράβο τους, θα έχουμε πλέον στην χώρα μας ίσως ολόκληρη την γκάμα ή έστω μεγάλο μέρος της και με σωστό service 2 ετών. Ελπίζω να μας τιμήσουν και από Ευρωπη!!! Βέβαια τα παραπάνω ο "γνωστός" Έλληνας τα παραβλέπει γιατί θέλει να πουλάει χωρίς δασμούς χωρίς φπα και να αγοράζει φτηνά από Κινα, στο τέλος αναρωτιέται γιατί δεν πήρε επίδομα θέρμανσης και ρίχνει το φταίξιμο παντού εκτός από το κεφάλι του!!! 1
adi32 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Κατι ακουσα τις τελευταιες μερες για τσεκουρι που πεφτει στο τελωνειο για αγορες απο Κινα Οσοι προλαβαμε? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα