hackerW32 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Καλή αρχή, Αυτά θα έχουν όλες τις μπάντες; νι
xelidoni Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Τελικά το redmi note 3 ή το redmi note 3 pro θα φέρει τον 650 το pro έχει το απλό έχει τον x10
ikaruga24 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 κάπως τσιμπημένα, προχτές έφτασε το redmi 4 που παρήγγειλα black friday από gearbest, και μου κόστισε 150. Με 1 χρόνο εγγύηση χώρια ότι άλλο μπορεί να έχει θέμα (όπως να του λείπει η 800άρα μπάντα).
makoylino Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Τελικά το redmi note 3 ή το redmi note 3 pro θα φέρει τον 650 το pro έχει το απλό έχει τον x10 to pro exei ton 6 core πανακριβα σε σχεση με κινα τον νοτε 3 προ εχει μολις 120 130 1
Βασιλης 123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ελπιζω να κανεις πλακα, καθως το iphone 6s θα λαμβανει Updates για τα επομενα 3 χρονια και θα ειναι lag-free. Επισης εχει μια απο τις καλυτερες καμερες σε κινητο. Μακαρι να ειναι momentarily η καυλα σου, γιατι εχεις θολωσει μου φαινεται Παντως πολυ καλο που ερχεται η xiaomi στην Ελλαδα. Αυτο σημαινει οτι πλεον για budget των 200 και κατω θα ειναι μονοπωλειο η φαση, καθως ολες οι γνωστες εταιριες βγαζουν σαπιλες σε αυτο το ευρος χρηματων. Ειμαι αρρωστος και εχω πλακωσει τα cold and flu και με πειραξαν φαινεται 1
VonLoutsos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ετοιμαστειτε για όλοι εξω από εγγυηση.....Λεωφόρο Κηφισου Service....Arvato μυριζομαι.... 1
Fil_X Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ελπίζω να εχουν υποστήριξη και τα κινητά απο εξω διοτι παράγγειλα πριν καμιά βδομάδα το 3S 3/32 στα 135€ και το Remdi 4 Prime 3/32 στα 165€!
NTC Labs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Οι τιμές είναι απλά κλοπή. Στο Geekbuying to 4 προ έχει 140 $ 2
sils Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Σαν Χρήστης εδώ και πολλά χρόνια της σειράς samsung note.... Θα σας πω πως πήρα από απορία με πόντους και ένα refund to mi note 3 pro και πραγματικά εξεπλαγην ευχάριστα είναι πολύ καλά κινητά φανταστική οθόνη και πολύ ωραίο το.m iui 8 lag πουθενά....αν ή κάμερα του είχε ois θα το κρατούσα σαν κύριο κινητό.....
sils Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Επίσης τα παιδιά έχουν κάνει φανταστική δουλειά στο σάιτ που το υποστηρίζουν βρίσκεις τα πάντα και του βάζεις εύκολα ότι θες......
Black Demis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Καλά κ όταν δείτε τις τιμές που θα τα δίνει...Τα ξαναλέμε.. Κ όσο για service ετοιμαστείτε γ arvato Οι τιμές είναι απλά κλοπή. Στο Geekbuying to 4 προ έχει 140 $ κάπως τσιμπημένα, προχτές έφτασε το redmi 4 που παρήγγειλα black friday από gearbest, και μου κόστισε 150. κοίτα +30% είναι καθαρά για φορολογία + για να είναι βιώσιμο ολο το project χαλαρά 50+ ευρώ πρέπει να έχει κέρδος ανά συσκευη δλδ μια πάρα πολύ καλή περίπτωση είναι τα 140 να γίνουν 230 (και καλή περίπτωση και τίμια) τώρα για παραπάνω....... αλλάζει η υπόθεση τώρα αν προτιμάτε το φπα και την υπόλοιπη φορολογία να σας την κανουν δώρο γιατί άπλα ετσι γουστάρετε (τα παράπονα στο κράτος) και από κάθε συσκευη να βγάζουν κάνα 10 ευρώ τοτε πάω πάσο (προφανώς στην ανθρώπινη λογική) και φωνάζω ένα ζήτω στο φραππες και στο τζαμπε 16
sils Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Και κάτι ακόμα που μου έκανε εντύπωση ή οθόνη του έχει το πιο έντονο λευκό που έχω δεί και δεν ξέρω αλλά μου φενεται καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη......το έχει προσέξει κανείς αλλος?
ikaruga24 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Οι τιμές είναι απλά κλοπή. Στο Geekbuying to 4 προ έχει 140 $ Μήπως να στα δώσουν και τζάμπα; 2
KINGLUCAS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 για να ισχύει το SERVICE πρέπει να το έχω ΑΓΟΡΑΣΕΙ από ΕΛΛΑΔΑ? η μπορεί και να γίνει επισκευή εάν το έχω αγοράσει από GEARBEST? Τα ΜΙ Phone που διαθέτουμε στην αγορά συνοδεύονται από Εγγύηση Καλής Λειτουργίας δύο (2) ετών. Το Τεχνικό μας τμήμα, είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες υπηρεσίες Τεχνικής Εξυπηρέτησης στην Ελλάδα, με περισσότερες από 1.000.000 επισκευές στο ενεργητικό της και εξασφαλίζει ότι το τηλέφωνό σας, αν τυχόν πάθει κάτι, θα επισκευαστεί όπως ακριβώς πρέπει. Καλό είναι να γνωρίζετε ότι παρέχουμε εγγύηση και υποστήριξη μόνο για τα επιλεγμένα προϊόντα τα οποία διανέμουμε στην Ελληνική αγορά, σε συνεργασία με την Xiaomi.
karaLRS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ελπίζω να εχουν υποστήριξη και τα κινητά απο εξω διοτι παράγγειλα πριν καμιά βδομάδα το 3S 3/32 στα 135€ και το Remdi 4 Prime 3/32 στα 165€! ναι εννοείται θα σε υποστηρίζει πλήρως...το βρίσκεις λογικό να πληρώνει υπαλληλους για να φτιάχνει τις παράνομες εισαγωγές;; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα