Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,φίλος έχει το παρακάτω σύστημα και θέλει να κάνει μία αναβάθμιση (αν γίνεται στο υπάρχον γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για νέα πλατφόρμα μιας και είναι φοιτητής) για να παίζει Battlefield 1 στα medium settings σε 1080p.

Το υπάρχον σύστημα (έτσι όμως που το έστειλε) είναι:

CPU Intel Core i5 650 @ 3.20GHz

RAM 8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)

Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. P55-USB3 (Socket 1156)

Graphics SyncMaster (1920x1080@60Hz) 2048MB ATI AMD Radeon R7 200 Series (Sapphire/PCPartner)

Και ρωτάω με ένα budget εως 200-250 ευρώ τι θα μπορούσαμε να κάνουμε? 

Εγώ σκεφτόμουν μεταχειρισμένο i7 860-870 με 50-60ευρώ και μια καρτούλα είτε καινούργια με το υπόλοιπο budget είτε μεταχειρισμένη.

Περιμένω τις προτάσεις σας :) 

Δημοσ.

Καλησπέρα,φίλος έχει το παρακάτω σύστημα και θέλει να κάνει μία αναβάθμιση (αν γίνεται στο υπάρχον γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για νέα πλατφόρμα μιας και είναι φοιτητής) για να παίζει Battlefield 1 στα medium settings σε 1080p.

Το υπάρχον σύστημα (έτσι όμως που το έστειλε) είναι:

CPU Intel Core i5 650 @ 3.20GHz

RAM 8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)

Motherboard Gigabyte Technology Co. Ltd. P55-USB3 (Socket 1156)

Graphics SyncMaster (1920x1080@60Hz) 2048MB ATI AMD Radeon R7 200 Series (Sapphire/PCPartner)

Και ρωτάω με ένα budget εως 200-250 ευρώ τι θα μπορούσαμε να κάνουμε? 

Εγώ σκεφτόμουν μεταχειρισμένο i7 860-870 με 50-60ευρώ και μια καρτούλα είτε καινούργια με το υπόλοιπο budget είτε μεταχειρισμένη.

Περιμένω τις προτάσεις σας :)

Ακριβώς αυτό. Δείτε και για 4c/8t xeon, είναι φθηνότεροι και σηκώνουν αρκετό OC.

Για κάρτα, άνετα παίρνετε μια 1050ti, που πρέπει να επαρκεί. Πουλάτε τον επεξεργαστή και την κάρτα και βγάζετε κανα 60άρι-70 ακόμα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eισαι σιγουρος οτι με τετοιο επεξεργαστη θα πιασει πανω απο 60 fps στα medium?

Θεωρω οτι θα τρωει συνεχεια drops 

Επεξ/σία από GoldenAssassin
Δημοσ.

Δεν ξερω εγω δεν θα του προτεινα φθηνη αναβαθμιση τωρα και ξανα σε ενα χρονο και ξανα σε ενα χρονο. Καλυτερα να βαλει αλλα 100 στην ακρη και να παει σε κατι καλυτερο.

Δημοσ.

Δεν ξερω εγω δεν θα του προτεινα φθηνη αναβαθμιση τωρα και ξανα σε ενα χρονο και ξανα σε ενα χρονο. Καλυτερα να βαλει αλλα 100 στην ακρη και να παει σε κατι καλυτερο.

Μια χαρά θα είναι.

Αν δώσει άλλα 100 ευρώ προφανώς θα είναι καλύτερο.

Δημοσ.

Εγω φιλε θα σου ελεγα ξεφορτωσου πακετο mobo/ επεξεργαστη και καρτα. Μπες 1151 σοκετ και ψαξε για κανα καλο πακετακι μεταχειρισμενο ή αλλιως δωσε 60-70 για μια mobo κι 120 για εναν i3 (καινουρια) κι εισαι κομπλε. Παζαρεψε και καμια καρτα απ τις αγγελειες εδω και με κανα 130αρι παιρνεις διαμαντακι. Συνολο 250 δικα σου και 60-70 που θα πουλησεις το συστημα. Κομπλε! 

Δημοσ.

Εγω φιλε θα σου ελεγα ξεφορτωσου πακετο mobo/ επεξεργαστη και καρτα. Μπες 1151 σοκετ και ψαξε για κανα καλο πακετακι μεταχειρισμενο ή αλλιως δωσε 60-70 για μια mobo κι 120 για εναν i3 (καινουρια) κι εισαι κομπλε. Παζαρεψε και καμια καρτα απ τις αγγελειες εδω και με κανα 130αρι παιρνεις διαμαντακι. Συνολο 250 δικα σου και 60-70 που θα πουλησεις το συστημα. Κομπλε! 

Και θα είναι καλύτερα με i3 6100/6300 σε σχέση με έναν 4/8 xeon στα 4-4.2ghz? Δύσκολο το βλέπω έως αδύνατον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...