Προς το περιεχόμενο

[TV]F&U FLS50224 349€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραία προσφορά να ήMουν οικονομικά άνετος θα την χτύπαγα

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ.

ωραία προσφορά να ήσουν οικονομικά άνετος θα την χτύπαγα

Βασικα είναι τεράστια, έχεις τόσο μεγάλο χώρο;

Δημοσ.

50" δεν είναι; Σε λίγο θα αρχίσουν να τις βάζουν στα υπνοδωμάτια τις 50άρες πολλοί! :D

• Like 1
Δημοσ.

50" δεν είναι; Σε λίγο θα αρχίσουν να τις βάζουν στα υπνοδωμάτια τις 50άρες πολλοί! :D

Έλα Ρέ δεν βολεύει, 32 έχω με το ζόρι.

Εκτος άν μιλάμε για δωμάτιο σαλόνι

• Like 2
Δημοσ.

Ε ναι για υπνοδωμάτιο δεν βολεύει απλά το έγραψα για να δείξω ότι πολλοί πλέον πάνε διαστάσεις 50"+. :)

• Like 1
Δημοσ.

Για σαλόνοκουζίνα μεγάλη να τρώω στο τραπέζι και να βλέπω την 50αρα του σαλονιού  :-D

bd7979d30b2540d2adb17a620e18f486.png

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Μεταφερθηκαν τα παραπανω νεα ποστς σε νεο θεμα (απο το ακριβως 13 μηνων με 399 στον τιτλο).

Ε ναι για υπνοδωμάτιο δεν βολεύει απλά το έγραψα για να δείξω ότι πολλοί πλέον πάνε διαστάσεις 50"+. :)

Αυτα που λετε, χωρις παρεξηγηση, δεν εχουν νοημα ουτε βοηθουν οποιον διαβαζει, αφου δεν πανε οι ιντσες αναλογα με το ονομα του δωματιου, αλλα αναλογα με την αποσταση θεασης. Για σωστη full HD απεικόνιση, η μεση αποσταση θεασης για 50αρα ειναι τα 2.4μ, οσο δηλαδη ειναι ακριβως σε υπνοδωματιο, για UHD θες μεγαλυτερη φυσικα.    http://i.rtings.com/images/optimal-viewing-distance-television-graph-size.png 

• Like 1
Δημοσ.

Για σαλόνοκουζίνα μεγάλη να τρώω στο τραπέζι και να βλέπω την 50αρα του σαλονιού  :-D

Πάλι μικρή μου φαίνεται από τη κουζίνα!

• Moderators
Δημοσ.

Πάλι μικρή μου φαίνεται από τη κουζίνα!

Συμφωνω. (40αρα πρεπει να ειναι στην φωτο). Κατι 14αρες crt που ειχαμε σε καποια σπιτια πριν 25 χρονια στα 2-3 μετρα μου θυμισε και εμενα η φωτο.

• Moderators
Δημοσ.

Ειχαν παρει μελη μας μια 50αρα φουναι που ειχε βγει σε θεμα πριν 2-3 χρονια στα 300-350. Μπορουν να μας πουν αν ζει ακομα. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Ο Κώτσος την έχει 359 αλλά κάνει price match αν πας από εκεί.

Ιούλιο του 2014 από YOU πήρα την FLS50222 στα €299.

http://www.insomnia.gr/topic/532591-tvfu-50-fls50222-299%E2%82%AC-you%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CE%B1%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%B5%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B2%CE%BB%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5/

Παίζει μια χαρά ακόμα - της έβαλα ένα android box και είναι μούρλια.  Το smart είναι κακό και αργό.

Δημοσ.

Matrixxx όταν λέω μεγάλη για υπνοδωμάτιο υπολογίζω που θα μπει φίλε μου, αν εδώ μέσα έχετε τεράστιο δωμάτιο πάω πάσο οκ δεκτό, εγώ έχω Κανονικό δωμάτιο και δεν χωράει τόσο μεγάλο έπιπλο για να βάλω 50'.

Φυσικά γούστα είναι αυτά απλά διευκρίνισα τι εννοώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...