Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

That moment when οι λευκοί καυκάσιοι άντρες είναι οι πρώτοι που καταλαβαίνουν πόσο άχρηστη politically correct αηδία είναι να κυνηγάς και να προβάλλεις το diversity.

Φυσικα για τις αλλες φυλες ειμαστε white colonists ομως.. Oh wait... the irony.

• Like 2
  • Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α ρε Ζαμπετα, καλα που τα τραγουδια σου βγηκαν 50 χρονια πριν γιατι σημερα θα σε εστηναν στον τοιχο! 

Και πολυ καλα θα τον κανανε, το τραγουδι ειναι εμετικο και ακρως προσβλητικο.

Οσο για την ειδηση, δεν ειναι θεμα αν ειναι οντως political correct μια φωτογραφια, το θεμα ειναι αν υπαρχει οντως ισοτητα στην μεταχειριση ολου του εργατικου προσωπικου και δεν υπαρχουν διαφορες αναλογα  το φυλο ή το χρωμα, κατι που ειναι τελειως απαραδεκτο.

Δημοσ.

That moment when οι λευκοί καυκάσιοι άντρες είναι οι πρώτοι που καταλαβαίνουν πόσο άχρηστη politically correct αηδία είναι να κυνηγάς και να προβάλλεις το diversity.

the irony of understanding that all these are bullshits when humanity on the side of world is dying but hell we  ςοντ care about that ιts not trendy .we have to care for political correctness ,και καλη τυχη....

Δημοσ.

Καλά έχουν ξεφύγει τελείως αυτοί οι "δημοκράτες" μετα το "για πάντα μνημόνιο" για Ελλάδα πάμε στο "για παντα Trump!!!" για Αμερική

Δημοσ.

Επρεπε να βαλουν και εναν Ινδιανο των Σου, εναν απο πρωτογονη φυλη της Βραζιλιας που ζει στον Αμαζόνιο, εναν albino, εναν mulatto και εναν τζιχαντιστη γα να ολοκληρωθει η εικονα. Ρατσιστες.

Ολοι boycott στο dropbox απο αυριο (να προλαβουμε να σωσουμε τα αρχεια μας αλλου ομως πρωτα) :-D

• Like 4
Δημοσ.

Μια χαρά είναι το τραγούδι! Εμετικό είναι να βλέπεις πχ δυο άντρες να φιλιούνται...α ναι συγνώμη που δεν είμαι politically correct να πω ότι είναι μια χαρά!

• Like 10
Δημοσ.

Λείπει ένας καραφλος, ένας υπερβαρος, ένας trans, ενας γυμνιστης, ένας παοκτσης κ πολλές αλλες ομάδες.

Ρατσισμός παντού.

Υγ: Ασχολήθηκε και ο sjw του Insomnia με το θέμα, είναι σοβαρά τα πράγματα

• Like 13
Δημοσ.

Λείπει ένας καραφλος, ένας υπερβαρος, ένας trans, ενας γυμνιστης, ένας παοκτσης κ πολλές αλλες ομάδες.

Ρατσισμός παντού.

Υγ: Ασχολήθηκε και ο sjw του Insomnia με το θέμα, είναι σοβαρά τα πράγματα

Επίσης τον sheep shagger μη ξεχάσουμε και μας κατηγορήσουν για μέγα ρατσισμό!

Πραγματικά έχει καταντήσει αηδία το θέμα με το political correctness!

• Like 1
Δημοσ.

το μόμεντ που ο περίπου λευκός βαλκάνιος άνδρας ανησυχεί για το νταϊβέρσιτι όταν οι λευκοί καυκάσιοι συνεχίζουν και πλουτίζουν και στη δική του πλάτη εκτός λοιπών σκουρόχρωμων του πλανήτη είναι όλα τα λεφτά 

αλλά το θέμα δεν είναι τι κάνουμε αλλά το πώς φαινόμαστε προς τα έξω 

επίσης αν στο dropbox έπαιρναν άτομα με βάση κάποια άλλα κριτήρια και όχι το χρώμα ή το τι τους αρέσει να εναποθέτουν στο εσωτερικού του σώματός τους και από ποια οπή ίσως να μη μου είχαν χακέψει το λογαριασμό μου, όχι τίποτα άλλο αλλά μπορεί να είχα και φωτό του μορίου μου ανεβασμένες και δε θέλω να νιώσω μειονεκτικά σε σχέση με τους σκουρόχρωμους κατατρεγμένους συνανθρώπους μου 

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ το κορυφαίο είναι ότι όλες οι προσπάθειες για diversity στον εργασιακό χώρο είναι εξ' ορισμού ρατσιστικές, καθώς μπαίνει το φυλετικό κριτήριο σαν παράγοντας επιλογής εργαζομένου.

• Like 18
Δημοσ.

Προσωπικα δεν με χαλαει το diversity. Ειχα Τουρκο CEO (και γαμω τα παιδια) και Κονγκολεζο διευθυντη ΙΤ (το ιδιο). Αυτο που ειμαι εναντιον ομως ειναι ολες αυτες οι εκδηλωσεις υστερίας.

Τον Τούρκο CEO μη τον πεις και παραέξω για diversity όμως. Diversity ο Τούρκος θα μπορούσε να είναι μόνο στα μάτια ενός Έλληνα, if you know what I mean.

Κατά τα άλλα είμαι 100% μαζί σου, και μένα με χαλάνε οι εκδηλώσεις υστερίας. Αλήθεια όμως, ποιές ακριβώς είναι αυτές; Στο παρόν thread ας πούμε, τα πρώτα πρώτα comments λένε:

1. Ας αυτοκτονήσουν
  2. Μου προκαλούν αηδία και είναι υποκριτές
  3. Ο Άρης συγκρατήθηκε =)
  4. Ξεφτίλα, καραγκοζιλίκι και αηδία

Διάβασε το twitter thread από την αρχή και πες μου πού εντοπίζεις τη μεγαλύτερη συγκέντρωση υστερίας όπως την αντιλαμβάνεσαι. Εκτός αν κανείς την αντιλαμβάνεται ως "μιλάνε αυτοί που δε συμφωνώ μαζί τους".

Ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να φτιαξεις μια δεμενη ομαδα που να δουλευει ρολοι. Αν μεσα στην ομαδα αυτη υπαρχουν ατομα ολων των φυλων/θρησκειων/σεξουαλικων προτιμησεων κυριλε. Αν η ομαδα σου δεν εχει ολες τις φυλες αλλα δουλευει σωστα πρεπει να ακουσεις κραξιμο δηλαδη;

Ξέρω, και όχι δεν πρέπει να ακούσεις κράξιμο. Αλλά υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια: αν ποστάρεις promotional υλικό με λεζάντα "diversity", και η εικόνα δεν έχει diversity, τότε μάλλον το κράξιμο το κέρδισες με την αξία σου.

That said προσωπικά δε θα έκραζα, αλλά ίσως είναι επειδή είμαι κι εγώ καυκάσιος λευκός άντρας και δε νιώθω εντελώς τη φάση.

Φυσικα για τις αλλες φυλες ειμαστε white colonists ομως.. Oh wait... the irony.

Αυτό που λες δε βγάζει κανένα νόημα. Ξαναπροσπάθησε με κάτι που έχει λογική συνέχεια και δεν τσουβαλιάζει σε μια πρόταση μερικά δισεκατομμύρια ανθρώπους για τους οποίους δεν ξέρεις τίποτα.

the irony of understanding that all these are bullshits when humanity on the side of world is dying but hell we  ςοντ care about that ιts not trendy .we have to care for political correctness ,και καλη τυχη....

Αυτό είναι το φανταστικό επιχείρημα είστε υποκριτές που δίνετε κουβέρτες στους πρόσφυγες όταν τα παιδάκια στην Αφρική πεθαίνουν από την πείνα; Έχω γράψει ένα rebuttal κάποια στιγμή, να μην επαναλαμβάνομαι. Ορίστε, το point #2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...