techwarrior_43 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα παιδες εχω ενα golf 2 gti 1.8 μοντελο 87 επαγγελματικο.ειναι με κατατεθημενες πινακιδες εδω και καποια χρονια. συχνα πυκνα λογω ακινησιας χανουν τον αερα τα λαστιχα και τα φουσκωνα μεχρι προτεινως με ενα φορητο κομπρεσερ.μου χαλασε και αναγκαστηκα να βγαλω τις ροδες και να τις παω για φουσκωμα σε ενα βενζιναδικο. Οταν γυρισα εβαλα τις 3 κανονικα αλλα προσπαθωντας να βαλω την τεταρτη ανακαλυψα οτι οι τρυπες απο τα μπουλωνια (που βρισκονται πανω στην δισκοπλακα εχουν -εξαφανιστει.Δεν ειναι ορατες πλεον.) προφανως κατι εχει μετατοπιστει μεσα στην δισκοπλακα.Μπορω να κανω κατι μονος μου η πρεπει να φερω μηχανικο?Ειμαι 8 χιλ απο την πολη. ευχαριστω
Liverpool89 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Θελει κανονικα στριψιμο η δισκοπλακα, εκει στην μικρη τρυπα ειχεμια βιδα που το κρατουσε στην θεση του. Φερτο ευθειαμε τις οπες 1
Joshua21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό που λέει ο liverpool, αφού βέβαια σηκώσεις το αυτοκίνητο και βγάλεις το κούτσουρο από κάτω. Αλήθεια, γιατί του φουσκώνεις τα λάστιχα?
Knight of Mercy Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα παιδες εχω ενα golf 2 gti 1.8 μοντελο 87 επαγγελματικο.ειναι με κατατεθημενες πινακιδες εδω και καποια χρονια. συχνα πυκνα λογω ακινησιας χανουν τον αερα τα λαστιχα και τα φουσκωνα μεχρι προτεινως με ενα φορητο κομπρεσερ.μου χαλασε και αναγκαστηκα να βγαλω τις ροδες και να τις παω για φουσκωμα σε ενα βενζιναδικο. Οταν γυρισα εβαλα τις 3 κανονικα αλλα προσπαθωντας να βαλω την τεταρτη ανακαλυψα οτι οι τρυπες απο τα μπουλωνια (που βρισκονται πανω στην δισκοπλακα εχουν -εξαφανιστει.Δεν ειναι ορατες πλεον.) προφανως κατι εχει μετατοπιστει μεσα στην δισκοπλακα.Μπορω να κανω κατι μονος μου η πρεπει να φερω μηχανικο?Ειμαι 8 χιλ απο την πολη. ευχαριστω "Έχασες" τις τρύπες για τα μουλώνια γιατί απλά "χάθηκε" η βίδα που κρατά τη δισκόπλακα στη σωστή θέση (μικρή τρύπα). Αν δεν την αφαίρεσες ο ίδιος μάλλον σε κάποια επίσκευή "ξεχάστηκε". Οπως σου είπαν τα παιδιά πιό πάνω, πρέπει να "στρίψεις" τη δισκόπλακα μέσχρι να φανούν τα σπειρώματα για τα μπουλώνια. Η μικρή βίδα πάντως πρέπει να τοποθετηθεί ξανά γιατί αυτή ασφαλίζει τη δισκόπλακα και δυστυχώς έχει περίεργο "κεφάλι" που "χωνεύει" στη δισκοπλακα (έρχεται πρόσωπο με αυτή). Προσωρινά μπορείς να βάλεις το τροχό και να κινηθείς, πάντως. Ως κάτοχος δύο KR θα σου συνιστούσα να το λειτουργείς τακτικά γιατί όταν και αν αποφασίσεις να πάρεις πίσω τις πινακίδες θα "γονατίσεις" απο τα μαζέματα που θα χρειαστεί (κυρίως το k-jetronic).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα