fotodv7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Πριν ένα χρόνο αγόρασε η κοπέλα μου ένα Laptop Dell inspiron 15 5000 series. Το εν λόγω εργαλείο τρέχει Windows 10. Από ότι μου έχει πει και απ' ότι βλέπω οι ενημερώσεις του συστήματος έχουν γίνει όλες κανονικά. Το θέμα είναι ότι εδώ και 10 μέρες που έχω το Laptop στα χέρια μου και το χρησιμοποιώ, παρατήρησα ότι το μηχάνημα ΣΕΡΝΕΤΑΙ (σε φάση να πατάς δεξί κλικ σε ένα εικονίδιο και να ανοίγει μετά από 10-15 sec το μενού, οι σελίδες στο chrome να φορτώνουν βασανιστικά αργά ενώ η ταχύτητα internet είναι άριστη, και άλλα πολλά). Ακόμα και τώρα που γράφω το μήνυμα μου πέταξε μήνυμα στον chrome ότι δεν αποκρίνεται. Το παράξενο είναι ότι στο laptop δεν έχει εγκατασταθεί κάτι πέρα από βασικά προγράμματα (chrome, VLC, PowerISO κλπ). Επίσης απ' ότι με ενημέρωσαν, το Laptop συμπεριφέρεται έτσι από τις πρώτες μέρες που το αγόρασαν. Γιατί να συμβαίνει αυτό σε μια καινούργια συσκευή στην οποία δεν έχει "φορτωθεί" software; Το laptop αγοράστηκε από MediaMarkt και έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Επεξεργαστής : Ιntel core i3 4005u CPU 1.7GHzRAM: 4gb Κάρτα Γραφικών : Intel HD Graphics Family
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 1) Δες με το HDD Sentinel την υγεία του σκληρού 2) Από το Task Manager δες πόση είναι η χρήση της cpu και πόση της μνήμης 3) Από τα κατά καιρούς διάφορα μεγάλα updates των win 10 είναι πιθανόν να φταίει αυτό και επομένως θα χρειαστεί καθαρή εγκατάσταση.
george_gpu Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 μαλλον δίσκος , τρεξε και ενα scan με antimalware bytes
nik0laus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Κι όπως είχε πει μια ψυχή , σε άλλο τοπικ : -Καθυστερεί ή ζεσταίνεται το λάπτοπ. -Καν'του φορμάτ. -Μα..τι σχέση έχει.. -Φορμάτ. -Κρίμα δεν είναι..; -Windows ήθελες..φορμάτ. Αυτά... φορμάτ.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δες και το σχέδιο παροχής ενέργειας αν είναι στο 'εξισορρόπηση' ή βάλτο στο 'υψηλές επιδόσεις'.
fotodv7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Οκ θα προτιμήσω το format. Θα το προσπαθήσω μόνος μου αν και έχω να κάνω format από τα xp. Τι διαδικασία ακολουθώ εφόσον δεν έχω τα Windows σε CD;
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Κατεβάζεις το tool από το παρακάτω λινκ, το τρέχεις και ακολουθείς βήμα βήμα τι σου λέει. Έτσι θα κατεβάσεις τα win 10 σε έν φλασάκι. Στη συνέχεια θα μπουτάρεις από το φλασάκι και θα κάνεις εγκατάσταση των win. Αν ψάξεις στο youtube ή γενικά στο google θα δεις πως γίνεται ακριβως η διαδικασία. Δεν είναι κάτι δύσκολο. https://www.microsoft.com/en-au/software-download/windows10 Μην ξεχάσεις να σώσεις αρχεία, έγγραφα, εικόνες, σελιδοδείκτες κλπ. 1
fotodv7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ πολύ, ξεκίνησα ήδη τη διαδικασία. Απ' ότι λες είναι εύκολο με standar βήματα σωστά;Υ.Γ: Επειδή δεν έψαξα ακόμα κανέναν οδηγό, η εγκατάσταση γίνεται μέσω BIOS;
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Από το BIOS να επιλέξεις να είναι πρώτη επιλογή το φλασάκι και όχι ο σκληρος ή dvd. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα