GiorgosGatis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Εχω παραγγείλει στις 22.10 ένα κινητό αξίας 110ε, στις 31.10 το δέμα αναχωρεί..λαμβάνω λοιπόν μειλ με το τρακινκ από την gearbest οτι το δέμα εχει δωθεί στην POST NETHERLANDS REGΙSTERED...αναζητώ το τρακινκ και η τελευταία αναβάθμιση μου λέει πως το δέμα εχει αναχωρήσει για Ελλάδα στις 6.11 ομοίως και το τρακινκ της ΕΛΤΑ.τι μου προτείνετε να κανω τι εχει συμβεί είναι η πρώτη μου παραγγελια από gearbest
Jimys2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Περιμενεις να περασει τελωνειο και μετα θα σου ερθει ειδοποιηση. Τα δεματα αυτα πλεον πανε με σειρα προτεραιοτητας. Εγω περιμενω σχεδον 2 μηνες . ΥΓ: Μην ξαναεπιλεξεις να σου στειλουν πακετο με Netherlands post. Σιγουρο τελωνειο.
GiorgosGatis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Θα υπάρξει περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση για εκτελωνισμό και αν ναι ποσό περίπου;υπάρχει περιπτώσει να χάσω το δέμα;ξέρουμε περίπου ποσό καιρο απαιτεί όλη διαδικασία για να παραλάβω τελικά το δέμα; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Θα υπάρξει περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση για εκτελωνισμό και αν ναι ποσό περίπου;υπάρχει περιπτώσει να χάσω το δέμα;ξέρουμε περίπου ποσό καιρο απαιτεί όλη διαδικασία για να παραλάβω τελικά το δέμα; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Jimys2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Θα υπάρξει περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση για εκτελωνισμό και αν ναι ποσό περίπου;υπάρχει περιπτώσει να χάσω το δέμα;ξέρουμε περίπου ποσό καιρο απαιτεί όλη διαδικασία για να παραλάβω τελικά το δέμα; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Θα υπάρξει περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση για εκτελωνισμό και αν ναι ποσό περίπου;υπάρχει περιπτώσει να χάσω το δέμα;ξέρουμε περίπου ποσό καιρο απαιτεί όλη διαδικασία για να παραλάβω τελικά το δέμα; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Μονο και μονο επειδη ειναι κινητο, οι πιθανοτητες να μην υπαρξει περαιτερω οικονομικη επιβαρυνση λογω τελωνειου, ειναι εναντιον σου.
GiorgosGatis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Πως θα ενημερωθώ οτι το δέμα μου βρίσκεται στο τελωνείο;
turbat0s Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Θα το δείς στο tracking (εισαγωγή στο τελωνείο, αγαθά υψηλής αξίας κλπ) κάτι τέτοιο θα γράφει.
GiorgosGatis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Και στην περίπτωση αυτή τι κανω παίρνω τηλ στην ΕΛΤΑ ;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Και στην περίπτωση αυτή τι κανω παίρνω τηλ στην ΕΛΤΑ ; Τον σταυρό σου να είναι μικρο το ''κουστούμι'' και υπολογίζεις 1 μηνά χαλαρά μέχρι να βγει από τελωνείο.
GiorgosGatis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Εννοώ θα παρω τηλ στην ΕΛΤΑ οτι προχωράω το αποτελωνισμο η θα παρω σε κάποιο τελωνειο
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Τίποτα δεν κάνεις, μπορεί να σου ζητήσουν απόδειξη για να δούνε την τιμή ή να βάλουν μια δίκη τους τιμή...
Alphaleader Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Εχω παραγγείλει στις 22.10 ένα κινητό αξίας 110ε, στις 31.10 το δέμα αναχωρεί..λαμβάνω λοιπόν μειλ με το τρακινκ από την gearbest οτι το δέμα εχει δωθεί στην POST NETHERLANDS REGΙSTERED...αναζητώ το τρακινκ και η τελευταία αναβάθμιση μου λέει πως το δέμα εχει αναχωρήσει για Ελλάδα στις 6.11 ομοίως και το τρακινκ της ΕΛΤΑ.τι μου προτείνετε να κανω τι εχει συμβεί είναι η πρώτη μου παραγγελια από gearbest Δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα διαλεξες λαθος τροπο αποστολης. Και τελωνειο θα πληρώσεις (15 ευρω +24% φπα επι της αξιας) και θα ξεχάσεις οτι παρηγγειλες κινητο. Πριν λιγες μερες, παρελαβα πακέτο.... 80 μερες απο την παραγγελια, 68 μερες απο την στιγμη που εφτασε το δέμα στην Ελλαδα. Επι 64 μερες δεν ειχε σκαναριστει απο τα ΕΛΤΑ! Ηταν σε καποιο σακο στο αεροδρομιο και καθοταν....
GiorgosGatis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2017 Μπορώ να ζητήσω refund από την gearbest και να επιστρέψει πίσω;
stelios18120 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Μπορώ να ζητήσω refund από την gearbest και να επιστρέψει πίσω; εφόσον εφτασε τα τελωνειακα εξοδα κτλπ είναι δικια σου ευθυνη. όχι δεν μπορεις γιατι δεν θα σου κανουν refund επειδή είναι δικια σου ευθυνη τ τελωνεια κτλπ το δεμα εφτασε κανονικα.
kasp123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Εχω παραγγείλει στις 22.10 ένα κινητό αξίας 110ε, στις 31.10 το δέμα αναχωρεί..λαμβάνω λοιπόν μειλ με το τρακινκ από την gearbest οτι το δέμα εχει δωθεί στην POST NETHERLANDS REGΙSTERED...αναζητώ το τρακινκ και η τελευταία αναβάθμιση μου λέει πως το δέμα εχει αναχωρήσει για Ελλάδα στις 6.11 ομοίως και το τρακινκ της ΕΛΤΑ.τι μου προτείνετε να κανω τι εχει συμβεί είναι η πρώτη μου παραγγελια από gearbest Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Εχω παραγγείλει στις 22.10 ένα κινητό αξίας 110ε, στις 31.10 το δέμα αναχωρεί..λαμβάνω λοιπόν μειλ με το τρακινκ από την gearbest οτι το δέμα εχει δωθεί στην POST NETHERLANDS REGΙSTERED...αναζητώ το τρακινκ και η τελευταία αναβάθμιση μου λέει πως το δέμα εχει αναχωρήσει για Ελλάδα στις 6.11 ομοίως και το τρακινκ της ΕΛΤΑ.τι μου προτείνετε να κανω τι εχει συμβεί είναι η πρώτη μου παραγγελια από gearbestπλέον οι επιλογες ειναι δυο.Banggood priority direct mail και Gearbest priority line EU express οτιδήποτε άλλο για δέματα μεγάλης αξίας είναι τελωνείο σίγουρο Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2017 από kasp123
kasp123 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Περιμενεις να περασει τελωνειο και μετα θα σου ερθει ειδοποιηση. Τα δεματα αυτα πλεον πανε με σειρα προτεραιοτητας. Εγω περιμενω σχεδον 2 μηνες . ΥΓ: Μην ξαναεπιλεξεις να σου στειλουν πακετο με Netherlands post. Σιγουρο τελωνειο οκ απο banggood και gearbest αλλα απο geekbuying τι γινεται με μεθοδους αποστολης και τελωνεια???? Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2017 από kasp123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα