Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Εχω παραγγείλει στις 22.10 ένα κινητό αξίας 110ε, στις 31.10 το δέμα αναχωρεί..λαμβάνω λοιπόν μειλ με το τρακινκ από την gearbest οτι το δέμα εχει δωθεί στην POST NETHERLANDS REGΙSTERED...αναζητώ το τρακινκ και η τελευταία αναβάθμιση μου λέει πως το δέμα εχει αναχωρήσει για Ελλάδα στις 6.11 ομοίως και το τρακινκ της ΕΛΤΑ.τι μου προτείνετε να κανω τι εχει συμβεί είναι η πρώτη μου παραγγελια από gearbest

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περιμενεις να περασει τελωνειο και μετα θα σου ερθει ειδοποιηση. Τα δεματα αυτα πλεον πανε με σειρα προτεραιοτητας. Εγω περιμενω σχεδον 2 μηνες :).

ΥΓ: Μην ξαναεπιλεξεις να σου στειλουν πακετο με Netherlands post. Σιγουρο τελωνειο.

Δημοσ.

Θα υπάρξει περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση για εκτελωνισμό και αν ναι ποσό περίπου;υπάρχει περιπτώσει να χάσω το δέμα;ξέρουμε περίπου ποσό καιρο απαιτεί όλη διαδικασία για να παραλάβω τελικά το δέμα; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Θα υπάρξει περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση για εκτελωνισμό και αν ναι ποσό περίπου;υπάρχει περιπτώσει να χάσω το δέμα;ξέρουμε περίπου ποσό καιρο απαιτεί όλη διαδικασία για να παραλάβω τελικά το δέμα; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Μονο και μονο επειδη ειναι κινητο, οι πιθανοτητες να μην υπαρξει περαιτερω οικονομικη επιβαρυνση λογω τελωνειου, ειναι εναντιον σου.

Δημοσ.

Και στην περίπτωση αυτή τι κανω παίρνω τηλ στην ΕΛΤΑ ;

Τον σταυρό σου να είναι μικρο το ''κουστούμι'' και υπολογίζεις 1 μηνά χαλαρά μέχρι να βγει από τελωνείο.

Δημοσ.

Τίποτα δεν κάνεις, μπορεί να σου ζητήσουν απόδειξη για να δούνε την τιμή ή να βάλουν μια δίκη τους τιμή...

Δημοσ.

Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Εχω παραγγείλει στις 22.10 ένα κινητό αξίας 110ε, στις 31.10 το δέμα αναχωρεί..λαμβάνω λοιπόν μειλ με το τρακινκ από την gearbest οτι το δέμα εχει δωθεί στην POST NETHERLANDS REGΙSTERED...αναζητώ το τρακινκ και η τελευταία αναβάθμιση μου λέει πως το δέμα εχει αναχωρήσει για Ελλάδα στις 6.11 ομοίως και το τρακινκ της ΕΛΤΑ.τι μου προτείνετε να κανω τι εχει συμβεί είναι η πρώτη μου παραγγελια από gearbest

Δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα διαλεξες λαθος τροπο αποστολης. Και τελωνειο θα πληρώσεις (15 ευρω +24% φπα επι της αξιας) και θα ξεχάσεις οτι παρηγγειλες κινητο. Πριν λιγες μερες, παρελαβα πακέτο.... 80 μερες απο την παραγγελια, 68 μερες απο την στιγμη που εφτασε το δέμα στην Ελλαδα. Επι 64 μερες δεν ειχε σκαναριστει απο τα ΕΛΤΑ! Ηταν σε καποιο σακο στο αεροδρομιο και καθοταν....

Δημοσ.

Μπορώ να ζητήσω refund από την gearbest και να επιστρέψει πίσω;

εφόσον εφτασε τα τελωνειακα εξοδα κτλπ είναι δικια σου ευθυνη.

όχι δεν μπορεις γιατι δεν θα σου κανουν refund επειδή είναι δικια σου ευθυνη τ τελωνεια κτλπ

το δεμα εφτασε κανονικα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πλέον οι επιλογες ειναι δυο.

Banggood priority direct mail και

Gearbest priority line EU express

οτιδήποτε άλλο για δέματα μεγάλης αξίας είναι τελωνείο σίγουρο

Επεξ/σία από kasp123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιμενεις να περασει τελωνειο και μετα θα σου ερθει ειδοποιηση. Τα δεματα αυτα πλεον πανε με σειρα προτεραιοτητας. Εγω περιμενω σχεδον 2 μηνες :).

ΥΓ: Μην ξαναεπιλεξεις να σου στειλουν πακετο με Netherlands post. Σιγουρο τελωνειο

οκ απο banggood και gearbest αλλα απο geekbuying τι γινεται με μεθοδους αποστολης και τελωνεια????

Επεξ/σία από kasp123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...