Dantε Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Εγω περιμενω απο Κινα ebay ενα πακετακι που το τρακινγκ ναμπερ λεει οτι εφτασε στο Βενιζελος στις 31 Νοεμβριου Μαλλον μου εδωσε αριθμο απο προιον αλλου αγοραστη Πλεον αυτο που διαρκει πιο πολυ,ειναι απο το να εχει φτασει βενιζελος μεχρι και να το σκαναρουν.
letom Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Εγω περιμενω απο Κινα ebay ενα πακετακι που το τρακινγκ ναμπερ λεει οτι εφτασε στο Βενιζελος στις 31 Νοεμβριου Μαλλον μου εδωσε αριθμο απο προιον αλλου αγοραστη Αυτό σημαίνει ότι έχει φτάσει Ελλάδα αλλά δεν έχει ανοιχτεί και σκαναριστεί το δέμα. Όταν σκαναριστεί τότε θα εμφανιστεί στο τράκινγκ των ΕΛΤΑ.
DeusVult Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μίλησα ξανά με ΕΛΤΑ σήμερα. Μου είπαν οτι το δέμα δεν είναι στο αεροδρόμειο, αλλά στον δρόμο από Ολλανδία. Μου φαίνεται λίγο fishy. Τα δέματα από όσο ξέρω για χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκτός από συγκεκριμένες περιπτώσεις, έρχονται από το ένα αεροδρόμειο στο άλλο. Το tracking συνεχίζει να δείχνει τελευταία κίνηση στις 21/11, αναχώρηση από Ολλανδία. What do guys?
Dantε Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Περιμενεις. Τα Ελτα οσες φορες και να μιλησεις το ιδιο θα σου πουν ,απλα γιατι δεν εχει σκαναριστει στο αεροδρομιο και αρα δε το βλεπουν οτι εχει φτασει. Σταματα να τους σπαμαρεις στα τηλεφωνα,2 σελιδες το ιδιο πραγμα γραφουμε.
letom Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Άδικα απευθύνεστε στα ΕΛΤΑ. Μέχρι να σκανάρουν το κάθε δέμα είναι αδύνατο να γνωρίζουν που βρίσκεται. Λογικό είναι. Μόλις σκαναριστεί θα εμφανιστεί αυτόματα στο σύστημα.
vste Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Σημερα εγινε το Refund απο Gearbest. Ευγενεστατοι και αμεσοι!
gbras Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Τα ιδια και σε εμενα απο τις 7/12 εχει μεινει εδω "The item is on transport to the country of destination" με NL post. Παραλληλα παρελαβα κανονικα πριν 3 μερες απο SG post
Eliaskat Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 παραγγελια απο banggood 17/11 με τα πολλα λει άφιξη στην Ελλαδα 3/12 ακομα δεν εχω παραλαβει τιποτα , σημερα τους έστειλα μυνημα η τα ξαναστελνετε η refund (στο πνευμα των ημερων )
jimmyl Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 3 πακετα απο Banggood , τα 2 εφυγαν μαζι το 3 δυο μερες μετα , το πρωτα απο τα δυο ηρθε ,ειναι προς παραδοση , το τριτο εφυγε απο Αεροδρομιο , το δευτερο αγνοειται , αποστολη 1/12 τα δυο , και 3/12 το τριτο
VonLoutsos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 παραγγελια απο banggood 17/11 με τα πολλα λει άφιξη στην Ελλαδα 3/12 ακομα δεν εχω παραλαβει τιποτα , σημερα τους έστειλα μυνημα η τα ξαναστελνετε η refund (στο πνευμα των ημερων ) Εμένα το δέμα απο Banggood από 26-11 βρίσκεται στον αέρα από Κίνα και δεν έχει φτάσει ουτε Ολλανδια ουτε Ελλάδα ούτε πουθενα...Για αρχή μου είπαν να περιμένω 5 μέρες και να πάω στα ΕΛΤΑ....Από την στιγμή που δνε έχει μπει καν Ελλάδα δεν θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι...
pavloa Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 εμένα απο ebay ήρθε το ένα και το άλλο δεν φαίνεται πουθενά το tracking number περιμένω να περάσουν οι μέρες για για να κάνω Refund. Απο ali παραγγελία στις 25 νοεμβρίου έχει σκαλώσει στο Seller shipped your order. χθες του έστειλα μήνυμα και μου είπε οτι δεν το πέρασαν στο τελωνείο γιατί έχουν γίνει πολύ αυστηροί..είπε θα μου το ξανα στείλει
kleo1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 τι διάολο γίνεται ρε παιδιά φέτος με τις παραλαβές. κι εγώ περιμένω πακέτο που έφυγε αρχές του μήνα από ολλανδία (NLPost) και ακόμα να εμφανιστεί ελλάδα. βλέπω και πολλούς να έχουν θέμα με NLPost. κακώς το επέλεξα φαίνεται. καλύτερα με SG post. τόσες φορές έχω παραγγείλει από εξωτερικό αλλά τη συγκεκριμένη περιόδο βλέπω τα περισσότερα παράπονα από κάθε άλλη φορά. και ήλπιζα να παραλάβω πριν το νέο ετος. τώρα θα είμαι ευχαριστημένος αν παραλάβω. αλλά πιστεύω ότι το θέμα είναι στα ΕΛΤΑ και την έλλειψη προσωπικού.
Dantε Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Το θεμα ειναι στα ΕΛΤΑ. Εχω ποσα πραγματα που περιμενω. Σε οσα εχω tracking λενε οτι εχουν φτασει Ελλαδα εδω και μηνα. Οσα ειναι χαμηλης προτεραιοτητας θα ασχοληθουν μαζι τους με το νεο ετος. Απλα δε κανεις παραγγελια απο νοεμβρη και μετα,εκτος και εαν ειναι καμια προσφορα κτλ.
DeusVult Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Τελικά εκανα dispute. Έγινε επιστροφη χρημάτων καθώς το δέμα είναι στον "δρόμο" εδώ και περιπου δύο μήνες. Fwiw, η αποστολή είχε γίνει με nlpost. Περιμένω επίσης δέμα σταλμένο με swisspost. Αυτό φαίνεται να έφυγε 24 απο HK αλλά έκτοτε τίποτα. Ξέρει κανένας τίποτα παραπανω για swisspost και τι παιζει με το τελωνείο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα