Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους τους συμφορουμιτες!

Συγγνώμη αν είναι το λάθος φόρουμ αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει καλυτερα.

9/11 εκανα αγορά απο gearbest μερικά πράγματα. Το δέμα έγινε forward μέσω nlpost. Το ζήτημα είναι οτι σταμάτησα να λαμβάνω updates απο τις 21/11 δηλαδή την μέρα που το δέμα έφυγε απο την Ολλανδία. Ως τώρα το tracking number έχει δώσει αυτά τα updates:

2016-11-21 08:57 The item is on transport to the country of destination

2016-11-19 20:53 The item is at the PostNL sorting center

2016-11-14 01:40 The item is pre-advised

Επικοινώνησα με gearbest, elta αλλά και postnl. Οι πρώτοι λένε να περιμένω μέχρι 9/1, και αν δεν έχει ερθει μέχρι τοτε να κάνω αίτηση για refund. Σκέφτομαι να κινηθώ συντομότερα γιατί τοτε θα έχω χασει και το buyers protection του PayPal. Τα ΕΛΤΑ λένε οτι το δέμα δεν έχει μπει καν στην χώρα επομένως δεν μπορούν να κανουν κάτι. Σε επικοινωνία που είχα με το postnl μου ειπαν να ρωτησω τα ΕΛΤΑ καθώς αυτοί το έχουν στείλει.

Έχει κανένας παρόμοια εμπειρία ώστε να με συμβουλέψει πως κινηθώ;

Ευχαριστώ για τον χρονο σας.

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ιδια περιπτωση και εδω φιλε μου. Χαμενο δεμα. Εγω περιμενω μεχρι τις 22/12. 

Δεν νομιζω οτι χανεται το Buyer's Protection σε 40 μερες που βαζει οριο απο το GB. Εξαλλου μεχρι τωρα μου εχουν εξηγηθει καλα απο εκει.

Οποτε προσωπικα θα περιμενω. Αν μετα τις 22 δεν γινει refund θα απευθυνθω στην Paypal.

Μην σε παρω και στο λαιμο μου βεβαια. κανε οτι καταλαβαινεις.

Δημοσ.

ειχα παρομοια εμπειρια. παρηγγειλα ενα elephone smartwatch kai ena fitness tracker. το elephone το παρηγγειλα 2 ημερες μετα το τρακερ.

το ρολοι εφτασε στις 20 ημερες , ενω το τρακερ αφαντο..

πηρα 500 τηλ στο τελωνειο,στα ελτα ,εστειλα μαιλς στο gearbest, το update tou tracker ηταν κολλημενο στο οτι εφτασε στο ελ. βενιζελος και τιποτα αλλο για πανω απο 20 ημερες.

τελικα τοπρελαβα στις 45 ημερες περιπου,λιγες ημερες πριν την καταληκτικη ημερομηνια που μου εδωσε το support tou gearbest για να ζητησω refund.

Δημοσ.

Όσο έχεις paypal protection κάνε ένα refund

Τι εννοεις χανεις το protection. 6μηνο ειναι.

Ιδια περιπτωση και εδω φιλε μου. Χαμενο δεμα. Εγω περιμενω μεχρι τις 22/12. 

Δεν νομιζω οτι χανεται το Buyer's Protection σε 40 μερες που βαζει οριο απο το GB. Εξαλλου μεχρι τωρα μου εχουν εξηγηθει καλα απο εκει.

Οποτε προσωπικα θα περιμενω. Αν μετα τις 22 δεν γινει refund θα απευθυνθω στην Paypal.

Μην σε παρω και στο λαιμο μου βεβαια. κανε οτι καταλαβαινεις.

Είχα την εντύπωση ότι είναι στο δίμηνο. Κάμποσο καιρό πριν αγόρασα CPU από ebay και δεν έφτασε ποτέ. Στην πολιτική του buyers protection έλεγε ότι μπορείς να κάνεις αίτηση για refund αφού περάσουν 30 μέρες μετά την ημερομηνία αποστολής, με χρονικό περιθώριο έναν ακόμα μήνα. Σκέφτομαι να τους δώσω χρόνο μέχρι την επόμενη Παρασκευή και δεν υπάρξει εξέλιξη να βάλω το PayPal να τους κάνει ντα.

ειχα παρομοια εμπειρια. παρηγγειλα ενα elephone smartwatch kai ena fitness tracker. το elephone το παρηγγειλα 2 ημερες μετα το τρακερ.

το ρολοι εφτασε στις 20 ημερες , ενω το τρακερ αφαντο..

πηρα 500 τηλ στο τελωνειο,στα ελτα ,εστειλα μαιλς στο gearbest, το update tou tracker ηταν κολλημενο στο οτι εφτασε στο ελ. βενιζελος και τιποτα αλλο για πανω απο 20 ημερες.

τελικα τοπρελαβα στις 45 ημερες περιπου,λιγες ημερες πριν την καταληκτικη ημερομηνια που μου εδωσε το support tou gearbest για να ζητησω refund.

Τέλος καλό όλα καλά δηλαδή! Το πρόβλημα μου αυτή την στιγμή είναι ότι το δέμα δεν εμφανίζεται πουθενά. Έχει φύγει από Ολλανδία οπότε το NLpost δεν μπορεί να με βοηθήσει, ή τουλάχιστον έτσι λένε. Από την άλλη δεν το βλέπουν καθόλου τα ΕΛΤΑ, οπότε μου λένε να μιλήσω με τους Ολλανδούς  :huh:

Είχα την εντύπωση ότι είναι στο δίμηνο. Κάμποσο καιρό πριν αγόρασα CPU από ebay και δεν έφτασε ποτέ. Στην πολιτική του buyers protection έλεγε ότι μπορείς να κάνεις αίτηση για refund αφού περάσουν 30 μέρες μετά την ημερομηνία αποστολής, με χρονικό περιθώριο έναν ακόμα μήνα.

Δημοσ.

If you're unable to resolve the dispute, you can ask PayPal to investigate by escalating the dispute to a claim within 20 calendar days of the date the dispute was opened.

If you are opening a dispute because you have not yet received the item, we suggest that you allow some additional time for shipping because this is a cross-border transaction. You might consider checking with customs to make sure that your package is not being delayed.

Please review the details of the transaction and indicate the reason for this dispute..

Μολις πηγα να ανοιξω Ticket στο Paypal και πανω πανω γραφει αυτο.

Ticket απο GearBest εχω οποτε προσωπικα θα περιμενω.

Δημοσ.

Τρίτα πακέτα περιμένω απο NL, 1 απο Geekbuying, ένα απο Geabest, και ένα απο δε θυμάμαι που. Ολα 25 μέρες τουλάχιστον είναι ακόμα στην κατηφόρα προς Ελλάδα. Δεν είναι θέμα του GB, απο το NL Post είναι η καθυστέρηση 

Δημοσ.

Κι εγώ τα ίδια.

NL Post από banggood (τέλη οκτωβρίου η παραγγελία) με tracking και είναι πάνω από μήνα

κολλημένο στο "The item is on transport to the country of destination".

Τηλ στα ΕΛΤΑ όπου λένε πως δεν έχει μπει χώρα και για αυτό δεν το βλέπουν.

Ζήτησα resend και πήρα απάντηση πως θα το ξαναστείλουν.

Δημοσ.

Το θεμα 99% ειναι εδω,στο αεροδρομιο.

Λογω ημερων κλασσικα ο ογκος ειναι μεγαλος και το προσωπικο λιγοστο.

Τα δεματα ειναι σε καποιο σακο και απλα περιμενουν να ανοιχτουν.

Αρα και δε φαινονται οτι δεν εχουν φτασει,αφου δεν εχουν σκαναριστει.

Υπομονη.

Εχω και εγω ποσα πραγματα που περιμενουν και ολα φαινονται οτι εχουν φτασει Ελλαδα ,αλλα αφαντα.

Γενικα μετα το 2μηνο αρχιζεις να ψαχνεις.

Δημοσ.

Τι φάση; και εγώ από 22/10 παρηγγειλα και πήγα στα Ελτα σήμερα. Το δέμα μη συστημένο (απλό). Το tracking γράφει ότι έφτασε Ελλάδα Νοέμβριο αλλά εγώ δεν πήρα τίποτα στα χέρια. Στην δικιά μ περίπτωση ίσως το πήρε κανένας μέσα από την πολυκατοικία..

Δημοσ.

Γενικα λογω του ογκου,μαλλον ασχολουνται πιο πολυ με τα συστημενα.

Αρκετα πιθανο να εμφανιστουν καπου μετα τα χριστουγεννα και τα υπολοιπα.

Εγω σε συνολο καμια 60αρια παραγγελιες,δεν εχω χασει ποτε δεμα.

Δημοσ.

με αγχώσατε τώρα.

περιμένω δέμα με NL.

στις 7/12 έφυγε από Ολλανδία και δε δείχνει να έχει μπει ελλάδα.Θεωρητικά δε πρέπει να αργήσει πολύ.

αλλά με αυτα που διαβάζω....

• Like 1
Δημοσ.

με αγχώσατε τώρα.

περιμένω δέμα με NL.

στις 7/12 έφυγε από Ολλανδία και δε δείχνει να έχει μπει ελλάδα.Θεωρητικά δε πρέπει να αργήσει πολύ.

αλλά με αυτα που διαβάζω....

2016-11-22 12:00 Greece, Arrive at Greece airport.

Χτες παρέλαβα...

Δημοσ.

Εγω περιμενω απο Κινα ebay ενα πακετακι που το τρακινγκ ναμπερ λεει οτι εφτασε στο Βενιζελος στις 31 Νοεμβριου  :-D

Μαλλον μου εδωσε αριθμο απο προιον αλλου αγοραστη  :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...