jobad Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Σημερα μιλησα παλι με την lg και μου ειπαν τελικα αντικατασταση λογο το οτι αργει το ανταλακτικο να ερθει..απο εβδομαδα μου οτι θα εχω καινουρια οθονη..αντε να δουμε γιατι εχουν αργησει..τους δικαιολογο μονο λογο εορτων 1
jobad Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 τελικα παιδια μετα απο τσακωμο με την lg η οθονη επιτελους ηρθε!πραγματικα πολυ καλη!επιτελουσ θα την ευχαριστηθω!!..οποιος εχει το ιδιο προβλημα με εμενα ας την στειλει πισω..θα ταλαιπωρηθει λιγο αλλα αξιζει!τελος καλο ολα καλα! 5
mar10s Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 τελικα παιδια μετα απο τσακωμο με την lg η οθονη επιτελους ηρθε!πραγματικα πολυ καλη!επιτελουσ θα την ευχαριστηθω!!..οποιος εχει το ιδιο προβλημα με εμενα ας την στειλει πισω..θα ταλαιπωρηθει λιγο αλλα αξιζει!τελος καλο ολα καλα! καλοδουλευτη :-D
ivic93 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα παιδες.εχω κι εγω το ίδιο θέμα με την οθόνη..η αγορα έχει γινει απο το e-shop.προτεινεται να μιλησω μ αυτους η κατευθειαν με την lg??
Votritis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Mετα απο συνεννόηση με την lg έστειλα την οθονη στη Αθηνα με κουριερ για έλεγχο ,ελπίζω να δουν το προβλημα το οποίο και περιέγραψα τηλεφωνικος και το έγραψα σε χαρτί που έβαλα μεσα στην συσκευασία. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2017 από Votritis
ivic93 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Κι εσυ το ιδιο θεμα εχεις με τις καθετες γραμμες κυριως στα μπλε και πορτοκαλι χρωματα κυρίως εχεις κι εσυ?
Votritis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 ναι ,και εγω απο το e-shop την ειχα παρει και δεν μου ειπαν κατι πχ να απευθυνθώ εκει ,απλα μου ζήτησαν την απόδειξη αγορας και την αλλη μερα ήρθε το κουριερ να την παραλαβει.
ivic93 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ωραια.θα ακολουθησω κι εγω την ιδια διαδικισια..απ οτι φαινεται δεν ειναι μεμονωμενο το περιστατικο..ελπιζω να ερθει γρηγορα η απαντηση και οχι στα στανταρ του e-shop που ολοι ξέρουμε ποσο αργουν..ειδωμεν
Kontinho Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα και από εμένα στη παρέα! Jobad (ή κάποιος άλλος αν έχει κάνει τη διαδικασία) σε παρακάλω πες μας αν η οθόνη αντικατάστασης που σου έφεραν έχει διαφορά σε σχέση με την αρχική, έχω την εντύπωση πως και η δικιά μου παρουσιάζει το ίδιο φαινόμενο και δεν ξέρω αν έχει νόημα να το κυνηγήσω με την LG ή είναι γενικότερο φαινόμενο του μοντέλου και ενδεχομένως η καινούργια που θα στείλουν είναι μία από τα ίδια.
Votritis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Με πηραν το απόγευμα τηλέφωνο απο την εταιρία https://www.manolopoulos-service.gr/ που συνεργάζεται η Lg για το σερβις ,και απο εκει που περιμενα να ακουσω ποτε θα μου ερθει η καινουρια οθονη ακουω τον τεχνικό να μου λεει οτι δεν βλέπει το προβλημα ,του το εξηγώ ,μου λεει οτι παιζει να ειναι η καρτα γραφικων ,του λεω οτι την εχω δοκιμασει σε 3 διαφορετικά pc,του ξαναεξηγω το προβλημα ,εκει κατι πρεπει να ειδε γιατι μου ρώτησε αν ειναι "τραχιά" η εικονα και μου λεει οτι αυτο παίζει να φτιάχνει απο τις ρυθμίσεις .Επειδη ημουν εκτος σπιτιού του ειπα να κλείσουμε και να τον πάρω αργοτερα αλλα οταν γυρισα σπιτι μαλλον να ειχαν κλείσει. Εχω την απορια πως σε κάποιους βλεπουν το προβλημα και τους αλαζουν την οθονη και σε κάποιους οχι? Περίμενα κατι καλύτερο απο την lg απο την πρωτη στιγμη που επικοινώνησα μαζι τους προσπαθούσαν να με πείσουν οτι δεν εχει προβλημα, βαζω ενα Χ στην εταιρία και θα πάρω καποια άλλη οθονη απο αλλη εταιρία φυσικά.
ivic93 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδη μας πουλανε τρελα.δεν γίνεται να το βλεπουμε εμεις και αυτοι οχι..αν είναι δυνατον..απαραδεκτη αντιμετωπιση.μ αυτα που μου λες δεν αν αξιζει να ασχοληθω για αντικατασταση
ivic93 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Προς ενημερωση την εστειλα κι εγω την οθονη στο e-shop και περιμενω επικοινωνια με το τμημα service..θα ανανεωσω το ποστ οταν υπαρχει εξελιξη 2
capthookb Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Αυτές τις μέρες πήρα κι εγώ την εν λόγω οθόνη. Όντως φαίνονται αυτές οι γραμμές και μου έκανε εντύπωση γιατί η παλιά οθόνη, με μικρότερο ppi δεν είχε τέτοιο θέμα. Αλλά δεν είναι θέμα ppi. Τέλοσπάντων στα 75hz είναι πολύ έντονο, στα 60hz λιγότερο (στο manual λέει πως αυτή η συχνότητα είναι η προτεινόμενη) και στα 50hz ακόμα λιγότερο, σχεδόν μη υπαρκτό.
Xristaras12 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Αυτές τις μέρες πήρα κι εγώ την εν λόγω οθόνη. Όντως φαίνονται αυτές οι γραμμές και μου έκανε εντύπωση γιατί η παλιά οθόνη, με μικρότερο ppi δεν είχε τέτοιο θέμα. Αλλά δεν είναι θέμα ppi. Τέλοσπάντων στα 75hz είναι πολύ έντονο, στα 60hz λιγότερο (στο manual λέει πως αυτή η συχνότητα είναι η προτεινόμενη) και στα 50hz ακόμα λιγότερο, σχεδόν μη υπαρκτό. το θέμα είναι ότι πλήρωσες 75αρι πάνελ και όχι 50αρι. προσωπικά το παρατήρησα με το που σύνδεσα με hdmi την οθόνη(δεν ήξερα οτι μπορεί να ενεργοποιηθεί το freesync χωρίς την ύπαρξη amd gpu,γνωρίζω τι κάνει μην παρεξηγηθώ απλώς το πάνελ δουλεύει στα 75ΗΖ και είδα σημαντική διαφορά απο το 60αρι) όσο καιρό την είχα με DVI δεν το είχα παρατηρήσει. Πλέον μπορώ να πω οτι μου περνάει απαρατήρητο μιας και δεν εχω εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας. Στο μπλέ εικονίδιο του firefox το παρατηρώ μόνο και στο steam. άργησα να δω το συγκεκριμένο θέμα δυστυχώς και εμένα μου είχε προταθεί το συγκεκριμένο μόνιτορ απο εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα