Alithinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό το ενδεχόμενο δεν το είχα σκεφτεί. Νόμιζα πως θα με έβλεπαν άνθρωποι που δεν έχουν παιδιά. Θα προσπαθήσω να μη βρίζω στα νέα βίντεο που θα καταγράψω, (απ το 8 και μετά) αν και από ότι βλέπεις στα βίντεο είναι κομματάκι δύσκολο! Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. 1
tsofras Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό το ενδεχόμενο δεν το είχα σκεφτεί. Νόμιζα πως θα με έβλεπαν άνθρωποι που δεν έχουν παιδιά. Θα προσπαθήσω να μη βρίζω στα νέα βίντεο που θα καταγράψω, (απ το 8 και μετά) αν και από ότι βλέπεις στα βίντεο είναι κομματάκι δύσκολο! Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Γιατί δλδ εμείς που έχουμε παιδιά παύουμε να είμαστε gamers δλδ? χεχε 1
aliakas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 εγώ το έκοψα πριν πολλά χρόνια και ησύχασα αλλά δεν έχω πρόβλημα να βλέπω τους άλλους να καπνίζουν εξάλλου κάποιος πρέπει να πληρώνει και το κράτος για τα βρισίδια, όταν κάποιος σε ξαφνιάζει είναι θεμιτό να ρίξεις ένα mother fucker ή ένα holy fucking shit αλλά όταν δεν σε ξαφνιάζουν οι εχθροί δεν υπαρχει λόγος για βρίσιμο βέβαια είναι και πως έχει συνηθίσει ο άλλος όλοι έχουμε ακούσει άτομα να μιλάνε και 8 στις 10 λέξεις είναι γαλλικά
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Εχεις κανει lets play? Αν οχι τι βιντεακια να σπαμαρεις? Του Πλιατσικα και του Ζακ Στεφανου που εχεις ανεβασμενα? Μη τραμπουκιζεις το παλικαρι που ειπε να κανει κατι που καποιοι θα το βρουν ενδιαφερον. κατσ κατ εσύ ρε..βρήκες ευκαιρία "να μου την πεις" πάλι..Πήγαινε στο φιφα να τα πείτε για τους χακερζ και άσε εμένα. Το ότι δε τα βλέπεις εσύ,δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Έψαξα να δω αν υπάρχει αντίστοιχο thread να βάζει ο καθένας το κανάλι του ή βίντεο του και δε βρήκα τίποτα, για αυτό έφτιαξα νέο. εννοούσα δω,σε μια κατηγορία του internet στο υπόλοιπο φόρουμ τα χει να ποστάρουμε.Είχα βάλει το κανάλι μας.απλώς ρώτησα νο γοούριζ
Alithinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Και ναι, το παιχνίδι το οποίο τώρα παίζω σε Let's Play γίνεται VR Remaster!!! Και γίνεται το πρώτο πραγματικό VR FPS. Το Serious Sam First Encounter είναι ήδη αγχωτικό, σαδιστικό, και τρομακτικό σε κάποια σημεία. Ούτε να φανταστώ δε τολμώ πως θα είναι η εμπειρία σε VR... Φοβούμαι! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Α, και για τους φίλους του καναλιού, σήμερα έκανα μια εξαίρεση λόγο της διάθεσης του demo του Resident Evil 7, και έκανα ένα Let's Play του. Tsofras σου ζητώ συγνώμη φίλε μου αλλά ξεχάστηκα, και σε δυο στιγμές μου ξέφυγαν κάποιες κακές λεξούλες.. 1
Anastazio Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Και ναι, το παιχνίδι το οποίο τώρα παίζω σε Let's Play γίνεται VR Remaster!!! Και γίνεται το πρώτο πραγματικό VR FPS. Για την ακριβεια το πρωτο "παραδοσιακο" vr fps χαρη σε ενα mod ειναι το doom 3,και ναι 12 χρονια μετα στο σωστο medium σου κοβει το αιμα! 1
Alithinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ναι εννοούσα επίσημη κυκλοφορια από developer.
Alithinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Κάναμε μια παύση λόγο Χριστουγέννων, αλλά συνεχίζουμε! Στο έκτο επεισόδιο περιπλανιώμαστε στην έρημο, και φτάνουμε να παρακαλάμε για λίγη ζωή προσπαθώντας με νύχια και με δόντια να τη προλάβουμε πριν μας φαν οι σκελετιάρηδες (Kleers) που έχουν μαζευτεί και μας έχουν πάρει στο κατόπι !
Alithinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό το επεισόδιο δεν αντιστοιχεί σε μια ολόκληρη πίστα. Μπαίνοντας στην Αιγυπτιακή πόλη, το παιχνίδι αρχίζει να γίνεται πιο τσάτσικο και να κάνει ανεπανάληπτες, άδικες, άκρως εκνευριστικές, σπαστονευρικές, τσατσιές! Αδικίες! Ζαβολιές! Το κυνήγι της ζωής... συνεχίζεται ενώ τριγυρνάμε στα σκοτεινά στενά και τα στενά σοκάκια της Ααιγύπτου. Μεκ, πρασινάρηδες γκόρο, σκελετιάρδηδες, κυκλοποσαυρογορίλες, και άλλα πολλά θα συναντήσει ο Serious Sam στο ταξίδι του. Στην Αθήνα μπορεί α χιόνισε, αλλά στη μακρινή Σαχάρα ο Ήλιος καίει όσο ποτέ! Και ακόμα περισσότερο καίνε οι φωτιές από τις ρουκέτες μου! Το παιχνίδι είναι όμως γεμάτο εκπλήξεις και μυστικά μέρη και δωμάτια! Δεν σας κάνω πλάκα. Δεν άντεξα να περάσω αυτή τη πίστα σε ένα επεισόδιο. Σε κάποιο σημείο νευρίασα τόσο πολύ που απλά δεν γινόταν να συνεχίσω... Για αυτό και έκανα ένα βαρύ ragequit και από τα νεύρα μου σταμάτησα. Η συνέχεια της πίστας φυσικά θα έρθει, στο επεισόδιο 7 ΜΕΡΟΣ Β' το οποίο θα ανέβει οσονούπω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα