Προς το περιεχόμενο

Ελληνικό Let's Play του Serious Sam HD: First & Second Encounters

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας!

Αποφάσισα να αποτολμήσω το ατόλμητο, και να παίξω για άλλη μια φορά τα κατά τα άλλα αγαπημένα μου παιχνίδια Serious Sam, καταγράφοντας το παίξιμο μου σε... βίντεο!

serious-sam-art.jpg

Με λίγα λόγια, να κάνω μια σειρά από βιντεάκια Let's Play στο Youtube της σειράς Serious Sam.

Για όσους γνωρίζουν τη σειρά θα φαντάζονται τι θα επακολουθήσει.. Έχω ήδη προμηθευτεί χαμομήλια, βαλεριάνες, κτλπ για την απαραίτητη μετά-θεραπεία.

Τα παιχνίδια Serious Sam φημίζονται για τη σταδιακά αυξανόμενη πρόκληση που προσφέρουν στο παίκτη, και καταλήγει να φτάνει σε σημείο σαδιστικό, που κάνει ακόμα και τα Dark Souls να μοιάζουν γατάκια...

Άρα λοιπόν προετοιμαστείτε να δείτε πολλά νεύρα και δάκρυα, και άμα δεν πάθω νευρικό κλονισμό πριν ολοκληρωθεί το Let's Play, θα είναι ένας άθλος παρόμοιος με αυτούς του Ηρακλέους.

Ξεκινάμε λοιπόν με το πρώτο επεισόδιο της σειράς, στην Αίγυπτο!

Τα βίντεο είναι σε playlist, και έχω ήδη ανεβάσει τα 3 πρώτα. Θα προσπαθήσω να αντιστοιχώ το κάθε βίντεο σε κάθε level του παιχνιδιού, αν και αργότερα ίσως υπάρξουν προβλήματα και αλλάξει κάπως ο τρόπος παρουσίασης. Επίσης να σας προειδοποιήσω ότι κατά τη διάρκεια των βίντεο, μου φεύγουν και μερικά... "Γαλλικά". Δε το κάνω επίτηδες. Πιστεύω ο καθένας τα ίδια θα έλεγε καθώς θα έπαιζε τις ίδιες πίστες όπως και εγώ.

Επίσης να πω πως είμαι κάτι τις νουμπάς όσων αφορά το youtube, και έτσι κάθε νέο βίντεο γίνεται και καλύτερο από άποψη ποιότητας εικόνας, ήχου κτλπ. Στο πιο πρόσφατο πιστεύω η ποιότητα είναι μια χαρά.

Ιδού λοιπόν το πρώτο βίντεο αν θέλετε να ξεκινήσετε να παρακολουθείτε τα Πάθη του Αληθινού:

https://www.youtube.com/watch?v=oYqpLoE0A8U&list=PL8pK7XWqUn-9F2uWtpWCVo404rMDOJ78W&index=1

Και αυτό είναι το πιο πρόσφατο:

https://www.youtube.com/watch?v=sIjzlz2VUBs

Σας μερσώ.

Επεξ/σία από Alithinos
  • Like 1
Δημοσ.

Άστα να πάνε! :P

Που να δεις αργότερα τι γίνεται... σε άλλο level πιο μετά (δεν έχει ανέβει ακόμα youtube) έκανα ragequit.

Έχει και πολλές τσατσιές το παιχνίδι. πχ βρίσκεις ένα κρυφό μονοπάτι, και αντί να σε επιβραβεύσει να σε βγάλει κάπου με καλούδια, σε βγάζει σε παγίδα και ψοφάς!

Δημοσ.

Ναι στο normal.. Άσε άμα σου πω τι έγινε... Βασικά δε σου λέω γιατί θα είναι σπόιλερ! :P

Πάντως μεταξύ μας, τα Serious Sam πιστεύω από ένα σημείο και μετά δεν περνιούνται με συμβατικούς τρόπους. Μόνο με συμμετοχή σε co-op ή χρήση cheat έχω καταφέρει να περάσω τα παλιά. Το μόνο που κατάφερα να τελειώσω τελείως μόνος και δίκαια ήταν το 3.

Δημοσ.

Ανέβηκε και το 4ο επεισόδιο!! 

Σε αυτό το επεισόδιο συνεχίζουμε τη περιπέτεια μας στην Αίγυπτο, συναντάμε βατράχια της ερήμου, και επισκεφθόμαστε το ναό του Ρα, για να βρούμε ένα ανκ, συντροφιά με το γνωστό τραγούδι του Τσαλίκη.

• Like 1
Δημοσ.

μπορούμε όλοι μας να προμοτάρουμε τα κανάλια μας με νέα βίντεο-σπαμ εδώ στο φόρουμ;

αν είναι να ξεκινήσω..

αλιθηνέ τίποτα προσωπικά,αλλά νομίζω καταλαβαίνεις ε

• Like 2
Δημοσ.

μπορούμε όλοι μας να προμοτάρουμε τα κανάλια μας με νέα βίντεο-σπαμ εδώ στο φόρουμ;

αν είναι να ξεκινήσω..

Έψαξα να δω αν υπάρχει αντίστοιχο thread να βάζει ο καθένας το κανάλι του ή βίντεο του και δε βρήκα τίποτα, για αυτό έφτιαξα νέο.

Δημοσ.

αν είναι να ξεκινήσω..

Εχεις κανει lets play? Αν οχι τι βιντεακια να σπαμαρεις? Του Πλιατσικα και του Ζακ Στεφανου που εχεις ανεβασμενα?

Μη τραμπουκιζεις το παλικαρι που ειπε να κανει κατι που καποιοι θα το βρουν ενδιαφερον.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

αν είναι να ξεκινήσω..

Μπορείτε να φτιάξετε let's play threads ελεύθερα, με όποιο τρόπο θέλετε (videos, screenshots, hybrid), αρκεί να έχει νόημα η δημοσίευσή τους στο forum (πχ δυνατότητα συμμετοχής των υπολοίπων μελών με σχολιασμό ανά "επεισόδιο" κλπ). 

Όχι με video spam ή video dump από το κανάλι σας. 

Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα με το πώς προχωράει το παρόν let's play. 

• Like 2
Δημοσ.

Βεβαίως και η κάθε συζήτηση και σχόλιο ευπρόσδεκτα! :) 

Είτε για το παιχνίδι, είτε για το πως παίζω, κτλπ.

Btw, ανέβηκε και το επόμενο επεισόδιο, στο οποίο περνάμε μια βόλτα από μια όαση, και παίρνουμε και το

MINIGUN!!!

Το αγαπημένο μου!  :-)

Δημοσ.

Αν και καπνιστης θα σου πρότεινα και εγώ να μην καπνίζεις τα 15 λεπτά του βίντεο πιστεύω θα το αντεξεις.

Όπως να προσέχεις λίγο και να μην βρίζεις δεν προσθέτει κάτι στο βίντεο έχω βαρεθεί να βλέπω κάτι και να βάζω ακουστικά γιατί μπορεί να ακούσουν κάτι τα παιδιά μου στο αλλού δωμάτιο.

Κατά τα άλλα μπράβο για την προσπάθεια και ευχαριστούμε που το μοιράζεσαι μαζί μας

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...