Προς το περιεχόμενο

Το Samsung Cloud έρχεται στα PCs το 2017

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η υπηρεσία cloud της Samsung, με την ονομασία Samsung Cloud, που είναι διαθέσιμη για τους κατόχους των Galaxy S7 και S7 edge από τον περασμένο Αύγουστο (ήταν διαθέσιμη και για τους κατόχους του “προβληματικού” Galaxy Note7) θα διατεθεί και για χρήστες υπολογιστών κάποια στιγμή του χρόνου.

Σε αυτό το συμπέρασμα μας οδηγεί η απάντηση της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας στην πρόταση ενός μέλους του προγράμματος Galaxy Beta της εταιρείας. Όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό στιγμιότυπο , η ομάδα πίσω από την υπηρεσία cloud της εταιρείας –Samsung Cloud Team- εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προσφέρει υπηρεσίες web.

Αναμένεται οι χρήστες να μπορούν, μόλις ανοίξει την υπηρεσία web του Samsung Cloud, να βλέπουν και να διαχειρίζονται τα δεδομένα τους στον ιστό κάποια στιγμή μέσα στο ερχόμενο έτος, αλλά δυστυχώς η Νοτιοκορεάτικη εταιρείας δεν αποκάλυψε πότε σκοπεύει να κάνει κάτι τέτοιο.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

sCloud ? :D

*triggered* :D

Εχουμε γεμισει με υπηρεσιες cloud, οι οποιες αλλαζουν τις τιμες τους (βλεπε Microsoft) τακτικά, δημιουργώντας σύγχυση.

Σαν τα τέλη κυκλοφοριας μας ενα πραμα.

• Like 1

Εχουμε γεμισει με υπηρεσιες cloud, οι οποιες αλλαζουν τις τιμες τους (βλεπε Microsoft) τακτικά, δημιουργώντας σύγχυση.

Τι κάνει η Microsoft; Τουλάχιστον σε iCloud + Dropbox που χρησιμοποιώ, πάνε χρόνια που έχουν να αλλάξουν τις τιμές (και τότε ήταν προς το καλύτερο - τουλάχιστον στο iCloud). 

και καλά τώρα το κινητό είναι φορτωμένο με:

• 2 YT
  • Antivirus
  • 2-3 εφαρμογές που δεν ξέρω

για να δείξουν ότι μπορεί να τα σηκώσει όλα αυτά ταυτόχρονα. 

χαχαχα μαρκετινγκ.

• Like 1

*triggered* :D

Η Microsoft μονο εχει αλλάξει τις τιμές. Επίσης το Cloud της Samsung κανει αυτο ακριβώς που δεν εχει καταφέρει ακομα να κάνει η Google στο Android. Πλήρες backup εφαρμογών, ρυθμίσεων, φωτογραφιών, sms, κλησεις app data κτλ. Εχεις ανα πάσα στιγμή μια ασφαλή κατάσταση του τηλεφώνου/tablet αν πάθει κάτι. Οπότε αν μην τι αλλαο ας μην κατηγορουμε την Samsung επειδή κάνει κάτι που η Google επρεπε να εχει εδω και χρονια

• Like 1

Τι κάνει η Microsoft; Τουλάχιστον σε iCloud + Dropbox που χρησιμοποιώ, πάνε χρόνια που έχουν να αλλάξουν τις τιμές (και τότε ήταν προς το καλύτερο - τουλάχιστον στο iCloud). 

Εγω χρησιμοποιώ one drive γιατι μου εδωσε 100GB δωρεαν για 2 χρονια. Η MS το 2014(?) ανέβασε τις χωρητικότητες σημαντικά, με τα ιδια λεφτα και φετος το καλοκαιρι τις κατακρεουργησε παλι. Δεν ξερω με το iCloud τι γινεται και για να πω την αληθεια μου, δεν εχω ακουσει παραπονα. 

Το point μου ειναι οτι εχουμε τοσες υπηρεσιες διαθεσιμες, που δε διαφερει σχεδον σε τιποτα η μια με την αλλη.

δεν ισχύει αυτό που λες... το OneDrive της microsoft έχει μεγάλη χωρηρικότητα, ειδικά αν ειναι συνδρομητής του Office και δίνει 1ΤΒ δωρεάν, αλλά αν δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις τον client σε Mac απλά φεύγεις μακριά....

το Dropbox είναι πάρα πολύ καλό σαν εμπερία, αλλά πανάκριβο (10 ευρώ για 100GB το μήνα!!!!!)

το iCloud είναι απλά μη λειτουργικό, αφού αν το χρησιμοποίησεις σε διαφορετικές συσκευές μπερδεύεται ο συγχρονισμός και μπορείς ακόμα και να χάσεις αρχεία...

εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το google drive που αν και έχει θέματα του, συνολικά με έχει βολέψει καλύτερα από όλα τα άλλα

Η Microsoft μονο εχει αλλάξει τις τιμές. Επίσης το Cloud της Samsung κανει αυτο ακριβώς που δεν εχει καταφέρει ακομα να κάνει η Google στο Android. Πλήρες backup εφαρμογών, ρυθμίσεων, φωτογραφιών, sms, κλησεις app data κτλ. Εχεις ανα πάσα στιγμή μια ασφαλή κατάσταση του τηλεφώνου/tablet αν πάθει κάτι. Οπότε αν μην τι αλλαο ας μην κατηγορουμε την Samsung επειδή κάνει κάτι που η Google επρεπε να εχει εδω και χρονια

Δεν γνώριζα τα παραπάνω. Αλλάζουν τα πραγματα τοτε. Δεν εχει διαφημιστει πολυ το Samsung Cloud και απλα το ειδα σαν επιλογη στις ρυθμισεις μου. Πολυ καλη κινηση απο τη Samsung. Ελπιζω να ειναι και ευκολο στη χρηση. Εχω πια τοσα διαφορετικα back up σε υπολογιστη, dropbox, onedrive, google drive κ.α. που μετά απο καθε restore δεν ξερω απο που να αρχισω. Ισως αξιζει μια ευκαιρια.

δεν ισχύει αυτό που λες... το OneDrive της microsoft έχει μεγάλη χωρηρικότητα, ειδικά αν ειναι συνδρομητής του Office και δίνει 1ΤΒ δωρεάν, αλλά αν δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις τον client σε Mac απλά φεύγεις μακριά....

το Dropbox είναι πάρα πολύ καλό σαν εμπερία, αλλά πανάκριβο (10 ευρώ για 100GB το μήνα!!!!!)

το iCloud είναι απλά μη λειτουργικό, αφού αν το χρησιμοποίησεις σε διαφορετικές συσκευές μπερδεύεται ο συγχρονισμός και μπορείς ακόμα και να χάσεις αρχεία...

εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το google drive που αν και έχει θέματα του, συνολικά με έχει βολέψει καλύτερα από όλα τα άλλα

Το free ειναι 5GB (ενω ηταν 15GB) και εγω προσωπικο, οπως και παρα πολλοι, έχω σπασμένα office. Ουτε μου τα παρείχε καποιος με κάποιο PC/laptop που αγόρασα, ουτε ειμαι διατεθειμένος να δωσω 100 ευρω για να τα χρησιμοποιώ τα προγράμματα 5 φορες το χρονο. 

Οσοι βασιζουν τη δουλεια τους στα office, σιγουρα θα συμφερει να τα κανεις ολα ενα πακετο με το office 365. Δεν ανηκω σε αυτην την κατηγορια ομως και παλι καλα που εχω τα 100GB για να κανω τη δουλεια μου.

Το google drive το δοκίμασα οταν δεν ειχα ιδεα για το πως δουλευουν τα Clouds. Δε με βόλεψε τοτε, αλλα ισως να ειναι αλλιως τωρα. Θελει στησιμο απο την αρχη απλα και δεν ξερω αν αξιζει.

το dropbox δινει 1 τερα με δεκα 

• Like 1

Πλάκα κάνεις σίγουρα.

To icloud μπερδεύεται και χάνει αρχεία; Σε ποιoν πλανήτη; 

Είναι ίσως το μοναδικό που είναι φτιαγμένο για πολλές συσκευές κι όχι μόνο δικές σου αλλά και της οικογένειας σου.

Σου δείχνει και που βρίσκονται οι συσκευές σου στον χάρτη.

Παιδιά βαλτε onedrive, πολύ εύχρηστο και συνεργάζεται άριστα με τα windows. Έχει μικρή χωρητικότητα το ξέρω, αλλά μπορεί να σώσει πολλές καταστάσεις, για αρχεία δουλειάς κτλ. Επίσης ανεβάζει αυτόματα τις φωτογραφίες από το κινητό οπότε τις σβηνεις από τη συσκευή, σωτηρία για μένα με moto Χ 16 giga

όλες οι υπηρεσίες πλέον οδεύουν προς το σύννεφο και ίσως σε λίγα χρόνια να μην έχουμε καν λειτουργικό σύστημα όπως πάνε τα πράγματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...