alekosfed Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδια! Πριν 3 μέρες μου ηρθε καινούριο pc και οθόνη. Είναι η Dell u2515h. Ήθελα την συμβουλη σας για το αν έχει θέμα με backlight bleeding γιατί δεν ξέρω να κρίνω. Σας παραθέτω μια φώτο
MontzOlee Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα φιλε ! Καλορίζικα και να τα χαρείς Αν και σίγουρα δεν ειμαι ειδικός νομίζω πως εχεις και αρκετό μάλιστα . Απο την άλλη αν η οθόνη ειναι με default ρυθμίσεις κ η φωτεινότητα ειναι στο 90-100% πχ σίγουρα φαινεται χειρότερο απ όσο ειναι στην πραγματικότητα. Θα σου απαντήσουν και οι ειδικοί βέβαια οποτε ανέμενε απάντηση απο XMorsX κ αλλα παιδιά..
alekosfed Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα φιλε ! Καλορίζικα και να τα χαρείς Αν και σίγουρα δεν ειμαι ειδικός νομίζω πως εχεις και αρκετό μάλιστα . Απο την άλλη αν η οθόνη ειναι με default ρυθμίσεις κ η φωτεινότητα ειναι στο 90-100% πχ σίγουρα φαινεται χειρότερο απ όσο ειναι στην πραγματικότητα. Θα σου απαντήσουν και οι ειδικοί βέβαια οποτε ανέμενε απάντηση απο XMorsX κ αλλα παιδιά.. Ευχαριστω! θα περιμενω!!!
Zaytsev Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Βάλε τη φωτεινότητα στο 50% και βγάλε μια φωτογραφία χωρίς flash και σχετικά σκοτεινό το δωμάτιο. Είναι γνωστό το θέμα, σε αρκετές εταιρίες, απλά να σιγουρευτούμε πριν ξεκινήσεις διαδικασία επιστροφής.
Heatspreader Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Η Dell u2515h, σύμφωνα με το TFT Central είναι λίγο χειρότερη στο IPS glow σε σχέση με την U2414H και κατ' επέκταση με την P2414H που έχω εγώ που είναι σαν την U2414H. Δοκίμασε με αυτά τα Settings. http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2515h.htm 1
tsakfot Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ρίξε άμεσα το Brightness από τα 50+ στο 20, θα προστατεύσεις και τα μάτια σου από την τύφλωση καθώς και το bleeding!
firepc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 ολα τα ips ετσι χαλια ειναι. Δεν βγαζεις ακρη. Και αλλη να παρεις μπορει να ναι και χειρωτερη. Bleed, glow, φωτινο γκρι αντι για μαυρο και δε συμαζευεται 4
Zaytsev Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 ολα τα ips ετσι χαλια ειναι. Δεν βγαζεις ακρη. Και αλλη να παρεις μπορει να ναι και χειρωτερη. Bleed, glow, φωτινο γκρι αντι για μαυρο και δε συμαζευεται Είμαι λίγο μακρυά για να σου πω να έρθεις να δεις τη δική μου... Δεν είναι όλα έτσι, ότι πληρώσεις, παίρνεις. edit: Επίσης, αν δεις το review στο TFT Central, μια χαρά είναι και η συγκεκριμένη: http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2515h.htm
firepc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Είμαι λίγο μακρυά για να σου πω να έρθεις να δεις τη δική μου... Δεν είναι όλα έτσι, ότι πληρώσεις, παίρνεις. Τι οτι πληρωνεις παιρνεις? Το παιδι πληρωσε 350€ να παρει αυτη την οθονη. Του αξιζει αυτο το χάλι? Δλδ ποσα επρεπε να δωσει? Το λες σαν να επαθε οτι του αξιζε αφου δεν εδωσε πανω απο 500€ (αλλα και 500€ να δωσεις μη περιμενεις κατι καλυτερο)
Zaytsev Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Τι οτι πληρωνεις παιρνεις? Το παιδι πληρωσε 350€ να παρει αυτη την οθονη. Του αξιζει αυτο το χάλι? Δλδ ποσα επρεπε να δωσει? Το λες σαν να επαθε οτι του αξιζε αφου δεν εδωσε πανω απο 500€ (αλλα και 500€ να δωσεις μη περιμενεις κατι καλυτερο) Αναφέρομαι σε εσένα που είπες "όλα τα IPS έτσι χάλια είναι". Άλλο τα IPS των 150€, άλλο των 350€, άλλο των 1000€. Πολύ λογικό να θέλει καλή οθόνη με 350€ κι ακριβώς επειδή έδωσε τόσα, θέλει ψάξιμο κι αν έχει πρόβλημα αλλαγή, σε αντίθεση με αυτό που υπονοείς εσύ, ότι και να την αλλάξει μπορεί να πάρει και χειρότερη. 1
Heatspreader Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ούτε η δική μου είναι έτσι σε καμία περίπτωση.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 To θεμα ειναι οτι αν δεν το δεις απο κοντα δεν μπορεις να ξερεις αν το προβλημα ειναι οπως φαινετε αρκετες φορες (ισως πανω απο το 90% ειναι φωτογραφια που κανει το προβλημα πολυ πιο εντονο απο οτι πραγματικα ειναι 2
Zaytsev Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Για αυτό έδωσα οδηγίες πως να βγάλει τη φωτογραφία...
Votritis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Kαι παλιοτερα που εψαχνα για οθονη πολλοι ανέφεραν οτι αρκετες DELL ειχαν υπερβολικο bleeding ,προσφατα πηρα την lg 23mp68vq και σε φώτο που έβγαλα το bleeding της φαινετε αρκετα περισσότερο απο οτι στην πραγματικοτητα ειναι αλλα σε καμια περίπτωση δεν πλησιάζει τη παραπάνω dell.
alekosfed Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια συγγνωμη για την καθυστερηση και ευχαριστω για το ενδιαφερον. Αυτη ειναι η φωτο με τις ρυθμισεις και τις οδηγιες που μου ειπατε. Με προβληματιζει επισης το γεγονος οτι κοκκινιζει στα δεξια και ειδικα κατω δεξια... Δεν πιστευω οτι δικαιολογειται για τετοια οθονη.. Η φωτογραφια το κανει να φαινεται χειροτερο αλλα και παλι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα