bananasgti Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 καλημερα παιδες...εχω μια τηλεοραση LG 42 ιντσων,και παραληλα εχω και ενα ενισχυτη με ηχεια.μπορω να τα συνδεσω στην τηλεοραση και να εχω τον ηχο στα ηχεια οποτε θελω???πιο πολυ για ταινιες με ενδιαφερει...παρακαλω οποιος γνωριζει ας μου πει...ευχαριστω...
Sorath Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μπορείς με δύο τρόπους. Αν έχει οπτική έξοδο η τηλεόραση, την συνδέεις με optical in αν έχει ο ενισχυτής. Αν έχει audio out η τηλεόραση (RCA), τότε το συνδέεις με RCA στον ενισχυτή (έχει σίγουρα). Προτιμάς το πρώτο αν είναι εφικτό. 1
bananasgti Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 καταρχην σε ευχαριστω για την ανταποκριση.αλλαεπειδη ειμαι τελειως ασχετος εξηγησε μου τι εννοεις με την οπτικη εξοδο?υποδοχη rca εννοεις?
Sorath Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Όχι. Άλλο η RCA σύνδεση, άλλο η οπτική. Τα κόκκινα-άσπρα βήσματα είναι τα RCA (αναλογική σύνδεση). Στο κόκκινο σημειωμένο είναι η οπτική σύνδεση (ψηφιακή). Χρειάζεσαι οπτική ίνα για να κάνεις την σύνδεση. 1
bananasgti Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 δεν εχει τετοια υποδοχη...ουτε και ο ενισχυτης...ειναι λιγακι παλια...παιζει κατι αλλο?να τα συνδεσω καπως αλλιως? η τηλεοραση εχει την υποδοχη οπτικαλ ο ενισχυτησ οχι...
tsofras Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 HDMI έχεις ? Πες μοντέλα να δούμε τι συνδεσιμότητα έχουν
vdeseris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Έχει audio out η τηλεόραση σου? Αν ναι κανείς αυτό που δείχνει στο σχήμα
bananasgti Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 η τηλεοραση ειναι 5 χρονων...ο ενισχυτης ειναι παλιος... ειναι ο luxman 114a
Sorath Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μόνο με τον τρόπο που έδειξε ο vdeseris, αν έχει RCA out η τηλεόραση.
bananasgti Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 εννοεις να συνδεσω σκαρτ ιν-ουτ στην τηλεοραση και να καταληγει σε rca στον ενισχυτη? ο ενισχυτησ εχει αυχ phono για εγγραφη και tape...
vdeseris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 εννοεις να συνδεσω σκαρτ ιν-ουτ στην τηλεοραση και να καταληγει σε rca στον ενισχυτη? Φίλε μου τι εξόδους ήχου έχει η τηλεόραση σου?? Δεν μπορούμε να μαντέψουμε. Πες μας τουλάχιστον ένα μοντέλο. Κάπου από πίσω θα το γράφει
bananasgti Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 luxman 114a αυτος ειναι,αν μπορειτε δειτε τον και πειτε μου πως να το κανω.,.. https://www.google.gr/search?q=lg+42lk450+tv&biw=1094&bih=486&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjD7u6ekfbQAhVDvxQKHbEzCdMQ_AUIBigB#imgrc=tSz6ks3p_GB_NM%3A αυτη ειναι η τηλεοραση παιδια....
vdeseris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 luxman 114a αυτος ειναι,αν μπορειτε δειτε τον και πειτε μου πως να το κανω.,.. https://www.google.gr/search?q=lg+42lk450+tv&biw=1094&bih=486&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjD7u6ekfbQAhVDvxQKHbEzCdMQ_AUIBigB#imgrc=tSz6ks3p_GB_NM%3A αυτη ειναι η τηλεοραση παιδια.... Αν βλέπω καλά η μόνη έξοδος ήχου (εκτός από την optical που δεν έχει ο ενισχυτής σου) είναι η έξοδος των ακουστικών. Αυτή στο πλάι που λέει H/P. Οπότε με ένα τέτοιο καλώδιο συνδέεις την TV με μία είσοδο του ενισχυτή. Πχ την aux
bananasgti Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 οποτε τι καλοδιο παιρνω για να τα συνδεσω?και στην τηλεοραση που το συνδεω?φοβαμαι να μην κανω καμια γκαφα και τα καψω... ΑΠΟ RCA ΣΕ ΚΑΡΦΙ?
vdeseris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 οποτε τι καλοδιο παιρνω για να τα συνδεσω?και στην τηλεοραση που το συνδεω?φοβαμαι να μην κανω καμια γκαφα και τα καψω... ΑΠΟ RCA ΣΕ ΚΑΡΦΙ? Ναι φίλε μου σωστά. Δεν θα καεί τίποτα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα