monketron Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπεριζω την κοινοτητα , εχω ενα pc και δεν ποσταρει με τα εξης χαρακτηριστικα FM2 750k 4gb ram,εχω βασιμες υποψιες οτι μπορει να φταιει η μητρικη. Η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να την αντικαταστησω με μια FM2+ , δεν μπορω να βρω κατι στο google τα φωτα σας παρακαλω. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2016 από monketron
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δεν δίνεις καθόλου πληροφορίες. Πότε έγινε? Έγινε έτσι ξαφνικά. Εξήγησε με πολύ περισσότερες γραμμές. Δεν μπορούμε να μυρίσουμε τα νύχια μας. Διαφορερετικά δεν θα βοηθηθείς.
monketron Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να αλλαξω την FM2 που πιστευω οτι δεν λειτουργει με μια FM2+ , με λιγα λογια ρωταω τη συμβατοτητα που εχει ο επεξεργαστης μου AMD Athlon x4 750K
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ναι μπορείς να πάρεις μια μητρική FM2+. Διάλεξε την μητρική που θες και πήγαινε τότε στην ιστοσελίδα της μητρικής και στο cpu support να δεις αν την υποστηρίζει απλά για επιβεβαίωση. Η αρχική μου απάντηση ήταν αυτή γτιατί στο αρχικό σου post γράφεις ότι δεν είσαι σίγουρος αν έχει πρόβλημα η μητρική. Οπότε καλό να απαντάς σε αυτά που σε ρωτάνε πρώτα για το δικό σου καλό και έπειτα για το δικό μας. 6
monketron Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Στην αρχη αργουσε να ανοιξει απο λιγα λεπτα εως μισα-ωρο, στον μηνα πανω ανοιγε μετα απο αρκετες ωρες... τωρα καθολου. Δοκιμασα σημερα αλλο τροφοδοτικο/HDD/GPU χωρις κανενα αποτελεσμα.
Alexlooker Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπεριζω την κοινοτητα , εχω ενα pc και δεν ποσταρει με τα εξης χαρακτηριστικα FM2 750k 4gb ram,εχω βασιμες υποψιες οτι μπορει να φταιει η μητρικη. Η ερωτηση μου ειναι αν μπορω να την αντικαταστησω με μια FM2+ , δεν μπορω να βρω κατι στο google τα φωτα σας παρακαλω. http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2193375/amd-athlon-750k-socket.html 1
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Στην αρχη αργουσε να ανοιξει απο λιγα λεπτα εως μισα-ωρο, στον μηνα πανω ανοιγε μετα απο αρκετες ωρες... τωρα καθολου. Δοκιμασα σημερα αλλο τροφοδοτικο/HDD/GPU χωρις κανενα αποτελεσμα. Ελπίζω να δοκίμασες τροφοδοτικό της προκοπής. Αν ναι τότε μάλλον σε αφήνει η μητρική εκτός και αν έχει πρόβλημα το button του κουτιού.
monketron Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 DAX P4 500w χρησιμοποιησα απο παλιο pc δουλευει κανονικοτατα, το power button και αυτο δεν φαινεται να εχει καποιο προβλημα, το πατας ανοιγει κανονικα, το κρατας πατημενο κανει force shutdown.
BlueBlood7 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Κάνε μια τελαυταία δοκιμή με ένα τροφοδοτικό της προκοπής και ας δουλεύει στο παλιό pc. Ποια gpu έχεις?
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δοκιμάζεις ένα καλό τροφοδοτικό και αν έχεις τα ίδια πας σε νέα μητρική. Αν και στη θέση σου θα πουλούσα μνήμες και cpu και θα πήγαινα σε αλλαγή socket. Αν φυσικά το επιτρέπουν τα οικονομικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα