Dante44® Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα σας θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με ενα προβλημα που εχω.Εχω συνδεσει 2 ρουτερ μεσο καλωδιου Ethernet ολα δουλευουνε κανονικα.η ερωτηση που θελω να κανω ειναι η εξης.Θελω να μεταφερω το Κυριο ρουτερ στον πρωτο οροφο του σπιτιου σκεφτομαι να ριξω εναν καλωδιο ethernet απο τον ενα οροφο στον αλλον καπου στα 10 μετρα θα χρειαστω και επειτα να βαλω ενα απλο σπλιτερ 1 θυληκο σε 2 θυληκα Και να συνδεσω εκει πανω 2 καλωδια lan το ενα θα παει στο σταθερο υπολογιστη απευθειας και το αλλο στο ρουτερ που χρησιμοποιησα σαν Acess Point για ασηρματο ιντερνετ. Δεν θελω να συνδεσω τον σταθερο μου πανω στο δευτερο ρουτερ acess point διοτι το κυριο μου ρουτερ ειναι vdsl 30mbps kai to allo ine gia 24ara grammi
rfc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 1) Σπλιτερ δε παιζει σε λαν. 2) Αυτο το τελευταιο που λες για vdsl και 24αρα μου φαινεται ασχετο και τα εχεις μπερδεψει στο μυαλο σου. ΕΝΑ switch θα βαλεις και θα παιζουν ολα.
Lolarikos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα σας θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με ενα προβλημα που εχω.Εχω συνδεσει 2 ρουτερ μεσο καλωδιου Ethernet ολα δουλευουνε κανονικα.η ερωτηση που θελω να κανω ειναι η εξης.Θελω να μεταφερω το Κυριο ρουτερ στον πρωτο οροφο του σπιτιου σκεφτομαι να ριξω εναν καλωδιο ethernet απο τον ενα οροφο στον αλλον καπου στα 10 μετρα θα χρειαστω και επειτα να βαλω ενα απλο σπλιτερ 1 θυληκο σε 2 θυληκα Και να συνδεσω εκει πανω 2 καλωδια lan το ενα θα παει στο σταθερο υπολογιστη απευθειας και το αλλο στο ρουτερ που χρησιμοποιησα σαν Acess Point για ασηρματο ιντερνετ. Δεν θελω να συνδεσω τον σταθερο μου πανω στο δευτερο ρουτερ acess point διοτι το κυριο μου ρουτερ ειναι vdsl 30mbps kai to allo ine gia 24ara grammi Αφού όλα δουλεύουν όπως είπες, που είναι το πρόβλημα; Εφόσον έχεις VDSL γραμμή μόνο το ένα να διαθέτει VDSL Modulation αρκεί, το άλλο ας είναι και απλό Router δεν μας πειράζει, ας είναι και switch όπως ανέφερε και ο Rfc. Δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι, όπως είσαι τώρα καλά είσαι. Και ενσύρματο έχει για τον υπολογιστή σου και ασύρματο για τις κινητές συσκευές. 1
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα σας θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με ενα προβλημα που εχω.Εχω συνδεσει 2 ρουτερ μεσο καλωδιου Ethernet ολα δουλευουνε κανονικα.η ερωτηση που θελω να κανω ειναι η εξης.Θελω να μεταφερω το Κυριο ρουτερ στον πρωτο οροφο του σπιτιου σκεφτομαι να ριξω εναν καλωδιο ethernet απο τον ενα οροφο στον αλλον καπου στα 10 μετρα θα χρειαστω και επειτα να βαλω ενα απλο σπλιτερ 1 θυληκο σε 2 θυληκα Και να συνδεσω εκει πανω 2 καλωδια lan το ενα θα παει στο σταθερο υπολογιστη απευθειας και το αλλο στο ρουτερ που χρησιμοποιησα σαν Acess Point για ασηρματο ιντερνετ. Δεν θελω να συνδεσω τον σταθερο μου πανω στο δευτερο ρουτερ acess point διοτι το κυριο μου ρουτερ ειναι vdsl 30mbps kai to allo ine gia 24ara grammi Παμε απο την αρχη γιατι εχεις μπερδεψει πολλα πραγματα. για την μεταφορα τα εγραψες σωστα αλλα α.δεν μπορεις να βαλεις splitter ενα σε δυο.μπορεις να περασεις 2 ethernet μεσα απο ενα Utp ειτε με κατι αλλα spliterakia που ειναι ακριβα ειτε φτιαχνοντας εσυ τα κλιπς αλλα δεν εχει νοημα.εσυ θα τα ενωσεις οπως ειπες με ethernet Μεταξυ τους.το Pc σου θα παρει απο το δευτερο ρουτερ. το δευτερο ρουτερ θα πρεπει να του εχεις κανει αλλαγες για να παιζει σαν access point(δηλαδη κλεισιμο Dhcp και διαφορετικη Ip απο το αρχικο adsl router)(κατα προτιμηση η Ip να ειναι εκτος ευρους Dhcp του αρχικου ρουτερ). εφοσον το Pc σου παει με ethernet στο δευτερο ρουτερ που παιζει σαν access point και αντιστοιχα αυτο παει με ethernet στο πρωτο adsl router τοτε μπορεις να παιξεις μεχρι 100 Mbit Που ειναι η ethernet.Οποτε εισαι παραπανω απο τα πχ 50 Mbit της vdsl.οτι το ρουτερ ειναι adsl μεχρι 24 αυτο εχει να κανει αμα επαιζε σαν adsl στο wan κομματι.εσυ το εχεις βαλει να παιζει σαν access point οποτε θα παιξει στις ethernet 100 mbit εκτος αν εχει και gigabit και στο wireless 54Mbps αν ειναι 802.11g ή παραπανω πχ 300mbit αν ειναι 802.11N
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα