lthanasis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2003 Όταν βλέπω κάποιο βίντεο στο PC από όποια πηγή και αν προέρχεται (DVD, avi, VCD κτλ) και όποιο πρόγραμμα και αν χρησιμοποιώ σε κάποια στιγμή, λίγη ώρα μετά την έναρξη κολλάνε όλα. Το βίντεο συνεχίζει να παίζει αλλά μπροστά του μπορεί να βγει οτιδήποτε υπάρχει από πισω (εικονίδια, παράθυρα). Συνήθως αυτό πρωτοεμφανίζεται όταν κουνάω το mouse ή όταν κάνω κάπου κλικ. Μετά αρχίζει σβήσιμο-άναμα της οθόνης μέχρι που πατάω το μαγικό κουμπάκι του restart, τίποτα άλλο δεν δουλεύει. Να σας ενημερώσω ότι έχω μία GeForce2 και έχω χρησιμοποιήσει το RivaTuner, αν και το έβγαλα και το πρόβλημα συνεχίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
123abc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2003 Kati tetia trela moy ekane kai emena thn proth fora poy eixa valei ta Xp.Ayto mono me ta .avi. Meta perasa to 4in1 VIA drivers kai ka8arisa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lthanasis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Ποια έκδοση όμως; Γιατί έχω παλιά κάρτα και οι καινούριες δεν προτείνονται. Θα δω για καμία πιο καινούρια της σειράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 mipos ekanes evales kanena kainourgio eksartima stis pci slots sou; merikes fores kanei conflict kai kanei auto pou perigrafeis pano-kato. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lthanasis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Τίποτα καινούριο εδώ και πολύ καιρό, απλά κατά το καλοκαίρι άλλαξα θέση την κάρτα ήχου, επειδή είχα και εκεί κάτι latency problems και διορθώθηκαν. Το πρόβλημα όμως αυτό με το βίντεο είναι σχετικά καινούριο και δεν νομίζω να σχετίζεται με αυτή την αλλαγή. Με τους via drivers δεν διορθώθηκε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.