saruman123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Οτι ειναι εγκυρο Και με την εφαρμογη που σου ειπα βλεπεις. Cpu-Z λεγεται 1
earth_walker Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 τελικα τι ρομ να κατεβασω για αυτο το oppo? ευχαριστω και για τις πληροφορειες ελπιζω αυτη η μεθοδος με το ΙΜΕΙ να ειναι αλανθαστη ετσι?
earth_walker Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 λοιπον παιδια πεταω απο την χαρα μου τελικα να σας πω πως εγινε η διορθωση μην κανενας αλλος εχει προβλημα με ΚΙΝΕΖΟ... γιατι ειναι πλανταμια... οπως μου σπανε @@ 5 χρονια εκει περα... με αυτο το εργαλειο το οποιο βρηκα απο ινδους..μιας και κυκλοφορουν εκει δεν χρειαστηκε το Qualcomm Flash Image Loader ανοιξα αυτο το εργαλειο συνδεω το κινητο στο λαπτοπ με πατημενο το Power and voliume up κουμπι το προγραμμα ευγαλε σε ενα απο αυτα κατι χαλασμενο αυτοματα το διορθωσε και τελειωσε.. το αποσυνδεσα πατησα το κουμπι να ανοιξει πηγα για τσιγαρα... ερχομαι και ειχε μπει σε διαδικασεια εγκαταστασης πατησα next ολα μια χαρουλα το αστειο ειναι οτι εβαλε απο μονο του global rom με ολες τις γλωσσες..play store .... περειεργα πραγματα χαχα μαλλον ο αγιος βασιλης με λυπιθηκε αν ξερει για το τελευτεο πως εγινε κανεις ασ μου πει και μενα.. Ευχαριστω παρα πολυ τους φιλους saruman123 και tsilitheo1 που ειχαν την υπομονη και την καλοσυνη αυτο το διαστημα να ασχολιθουν μαζη μου ευχομαι στους φιλους αυτους αλλα και σε ολους εδω μεσα χαρουμενα χριστουγεννα γεμματα υγεια και χαρα 1
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Χαιρομαι... Μονο που δεν λες τον τροπο.... Με λινκς και οδηγιες.... Τα γραπτα μενουν...για καποιον που ισως τα χρειαστει
saruman123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ωραια Και εγω ειχα βρει την διαδηκασια του Official και με εικονες http://vnrom.net/2016/09/rom-stock-oppo-n1-mini-n5117-unbrick-oke-chip-qualcomm/ Οποτε πες ποιο ειναι και για αλλους.
earth_walker Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Χαιρομαι... Μονο που δεν λες τον τροπο.... Με λινκς και οδηγιες.... Τα γραπτα μενουν...για καποιον που ισως τα χρειαστει μα εξιγησα ποιο πανω νομιζω... το τηλ ανοιγε μεχρι το loggo η διαδικασεια που εκανα ηταν να κατεβασω την ρομ αυτη για το oppo n51116 που ειχε και αυτο το εργαλεο μεσα το ανοιγω με κινητο αποσυνδεδμενο απο το pc επειτα συνδεω το κινητο στο pc παταω το power button kai voliume up button και αυτο μου εμφανιζει αυτοματα κατι σαν χαλασμενο και ασυμετρο οπως φενεται στην εικονα ποιο πανω αυτοματα εκεινο απο μονο του αρχιζει repear η ολη διαδεικασια κανα 2 λεπτα τελειωνει και το κινητο σβηνη το βγαζω απο το pc και το ανοιγω και μου ειχε βγαλει την οθονη στο να επειλεξω χωρα και ρεστα.. ελπιζω να εγινα κατανοητος? το περιεργο ειναι πως εβαλε global rom? απο μονο του εγω και με την κινεζικη στα αγγλικα θα ειμουν χαρουμενος αγνωστες οι βουλες του κινεζου... ααα και τελικα δεν ειναι μουφα το κινητο διοτι οπως μου ειπατε εβαλα το ΙΜΕΙ στο imei.info και μου εβγαλε τα χαρακτηριστικα του τηλ αν ηταν θα ρβγαζε invalid imei νομιζω..χωρεις να λεω οτι εγινα προφεσορας επειδη κατα τυχη unbrick αρισα ενα oppo...
saruman123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ναι link δεν εδωσες με το εργαλιο Πως θα το βρουμε/νε οι αλλοι.. Και το περιεργο ειναι οτι ενω ελεγες οτι ειναι το 5117 εσυ εβαλες του 5116 που σου ειχα δωσει απο την αρχει.......
earth_walker Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 επειδη το προβλημα το ειχα καμποσες μερες σχεδον καμια βδομαδα το ειχα κατεβαση τις πρωτες μερες δεν θυμαμαι ομως απο που και θυμαμαι και εναν ταυλανδο που εδειχνε κατι τετοιο στο youtube το ειχε ανεβασει στο νετ αλλα ειχε κωδικο το οποιο ηταν σε thai lang η vietnam ομως με κοπυ παστ δεν ξεκληδωνε ουτε και γραφωντας το ποιο πολυ μαλον... για την γλυκα το εκανε...ψαχνωντας το βρηκα σε ενα ινδικο φορουμ δεν θυμαμαι ομως ποιο το μτκ ντροιτ μου ελλεγε 5117 η ρομ ομως με το εργαλειο ελεγε 5116 τελευταια λυση ετσι και αλλιως τι το ενα τι το αλλο τωρα λεει το τηλ μου colorOs 5117 την διαδικασεια που λεει με εικονες δεν ειναι ετσι ομως δεν δουλευει...τουλαχιστον σε μεμενα δεν δουλεψε με αυτον τον τροπο αλλα οπως περιεγραψα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα