tsilitheo1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Νομιζα μιλουσαμε για πσ. Αν εισαι σε λαπτοπ οκ. Οπου θες. Στην φωτο γραφεται ξεκαθαρα. Hardware qualcomm
saruman123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπον,συμφωνα με αυτο εδω http://www.techinsights.com/reports-and-subscriptions/open-market-reports/Report-Profile/?ReportKey=10548 ειναι qualcomm based. Στησε παλι τους drivers της qualcomm. Τρεξε το qfil σαν διαχειριστης. Οταν ερθει η ωρα να κουμπωσεις το κινητο στο pc(παντα σε πισω θυρα usb) ,κρατας πατημενο το volum UP κουμπι και κουμπωνεις το usb. Κρατα το πατημενο μεχρι να στησει ντραιβερς και να "αναψει" το download.... Αυτα απο μακρια. Σε περιπτωση που πληρωνεις αποστολες-παραλαβες,το αναλαμβανω. Χωρις εγγυησεις παντα... Μην φτασει ωρα και πεις εγω πληρωσα 20€ μεταφορικα και δουλεια δεν εγινε. ΦιλικαΜαναρι υπαρχει και αυτο δυστιχωςhttp://www.hdcplayer.com/?Product/Chinese-Phone/1-1-Clone/Best-Clone-OPPO-N1-Mini-N5117-Copy-Replica.html
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 https://androidmtk.com/use-qualcomm-flash-image-loader-qfil Σε αυτο το λινκ που παρεθεσε ο σαρουμαν γραφει ξεκαθαρα 2 φορες και στα βηματα και στις νοτες κατω κατω οτι πρεπει να εχεις ντραιβερς της κουαλκομ και να κρατας πατημενο το φωνη πανω καθως βαζεις το usb. Οχι φωνη πανω και παουερ
saruman123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 tsilitheo1 και saruman123 ευχαριστω πολυ για την τοσο πολυτιμη βοηθεια σας εως εδω το προβλημα ειναι οτι το τηλ δεν ανοιγει καθολου για να ενεργοποιησω τον εντοπισμό σφαλμάτων USB το flash tool με εγκατεστημενους ολους αφτους τους driver το εβλεπε προς στιγμην αλλα μετα παλυ το εχανε αυτο ειναι το προβλημα μου απεγκατεστησα τους Qualcomm driver και εβαλα τους ADB Driver και με αυτους μου ελεγε η συσκευη θυρα usab δεν λειτουργησε σωστα την τελευταια φορα και εξεταση σφαλματων μπλα μπλα αυτο ρωταω τι ανατιναξη θελει ο κινεζος??? δλδ εννοω τι αλλα να κανω? τι εννοεις?tsilitheo1 Εγω ξερω τι κανει λαθος και δεν το βλεπει το φλαστουλ της qualcomm..... ??? δεν ξερω αν βοηθισει αυτο που θα πω αλλα με το MTK Droid Tool ειδα οτι το τηλ μου ειναι Oppo N1 Mini N5117 Αν δεν ξεκαθαρισεις ποιο ειναι δεν μπορουμε να βοηθησουμε.Δεν το κουτι(αν εχεις)και πες μας. Η rom που σου εδωσα παντως ειναι αλλου κινητου οποτε ακυρο μεχρι εδω.
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Σαρουμαν εκανες τον κοπο να δεις την καταγραφη του μτκ ντροιντ;;;
earth_walker Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 δλδ ειναι copy?? τι εννοεις clone? απο μαγαζη στην κινα ειχε αγοραστη δλδ απο το μτκ ντροιντ ειδες οτι ειναι κοπυ? και ποιο ειναι το γνησιο?
saruman123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Αν ειναι το σωστο που εχεις Official rom για ολα τα Oppo εχει εδω(εχει και το δικο σου)https://worldfirmware.blogspot.gr/2016/07/all-oppo-smartphone-stock-rom.html?m=1 δλδ ειναι copy?? τι εννοεις clone? απο μαγαζη στην κινα ειχε αγοραστηΟτι μπορει να ειναι απομιμηση.Και ενας λογος παραπανω που το πηρες απο Κινα
earth_walker Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 μα ολα απο κινα ερχονται...το τηλ δεν ειναι αγορασμενο τωρα ειναι εδω και 3 σχεδον χρονια οποτε τη ρομ θελει αυτο? αν δεν κανουν οι ποιο πανω? και να ρωτησω κατι ακομα ρε παιδια? σε ενα LeTv Le 2 Pro X20 - 4/32 GB που περιμενω να ερθει απο κινα τι τεστ πρεπει να κανω ωστε να δω αν ειναι original η clone???
saruman123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 μα ολα απο κινα ερχονται...το τηλ δεν ειναι αγορασμενο τωρα ειναι εδω και 3 σχεδον χρονια οποτε τη ρομ θελει αυτο? αν δεν κανουν οι ποιο πανω? Δεν καταλαβες.Το ξερω οτι ερχονται απο Κινα,το θεμα ειναι τη σου εχουνε βαλει μεσα....κλονο ή αυθεντικο. Στα 3 χρονια που μου λες δουλευε καλα πιστευω,τωρα ομως που επαθες αυτο? Το imei το ειχες τσεκαρη ποτε να δεις? Πιστευω να καταλαβες το νοημα που τα λεω αυτα. μα ολα απο κινα ερχονται...το τηλ δεν ειναι αγορασμενο τωρα ειναι εδω και 3 σχεδον χρονια οποτε τη ρομ θελει αυτο? αν δεν κανουν οι ποιο πανω? και να ρωτησω κατι ακομα ρε παιδια? σε ενα LeTv Le 2 Pro X20 - 4/32 GB που περιμενω να ερθει απο κινα τι τεστ πρεπει να κανω ωστε να δω αν ειναι original η clone??? Υπαρχει εφαρμογη στο play store που σου δειχνει.Μετα χτυπας στο νετ να δεις ειναι αυτα? Επισης με το imei που σου ειπα Στο LeTv τους ειπες να βαλουν Ελληνικα,γιατι ξερω οτι αυτα δεν εχουν.
earth_walker Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 δλδ δωσε μου λιγες οδηγειες το και νουργιο που θα ερθει και θα εχει play store διοτι αυτο πηγα να κανω στο oppo μιας και δεν ειχε play store και πηγα να του βαλω global rom τι κανω με το πλαυ στορ πως το τσεκαρω? και με το IMEI στο καινουργιο πως το τεσεκαρω?
saruman123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μπαινεις εδω http://www.imei.info/ χτυπας το imei του κινητου και σου δειχνει. Συνηθος ειναι στο κουτι το imei. δλδ δωσε μου λιγες οδηγειες το και νουργιο που θα ερθει και θα εχει play store διοτι αυτο πηγα να κανω στο oppo μιας και δεν ειχε play store και πηγα να του βαλω global rom τι κανω με το πλαυ στορ πως το τσεκαρω? και με το IMEI στο καινουργιο πως το τεσεκαρω? Βλακεια.Μπορουσες και χωρις να περασης rom να το βαλεις. 1
earth_walker Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 και αυτος ειναι αλαθητος τροπος φιλε μου? και το συγκεκριμενο site ειναι για ολα τα κινητα?
saruman123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ναι για ολα ειναι. Υπαρχουν και αλλα αρκει να χτυπησης στο νετ Imei check
earth_walker Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Ναι για ολα ειναι. Υπαρχουν και αλλα αρκει να χτυπησης στο νετ Imei check δλδ με το που ειναι στα χερια μου ανοιγω το τηλ εκει που λεει πληροφορειες λογισμικου βλεπω το ΙΜΕΙ και το τσεκαρω σε αυτο το site? αν μου δειξει valid imei ειναι σωστο το τηλ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα