Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγνωμη που δεν απαντησα μεσχρι τωρα αλλα δεν ειχα ιντερνετ

εβαλα αυτους του driver που μου λες και εσβησα τους αλλους τωρα με Volume Up + Power button μου πεταει μηνυμα κατω δεξια τα windows το usb δεν αναγνωριζετε διοτι δεν λειτοθργησα καλα την τελευταια φωρα και κατι αλλα μπλα μπλα

βαζω και τους Qualcomm driver το ιδιο....λες να παει για πεταμα το τηλ τελικα φιλε μου???

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομιζω απλος εσυ κατι δεν κανεις καλα.

Μπορει να σε βοηθηση και ο tsilitheo1 αν θελει φυσικα ο ανθρωπος.

Δημοσ.

Μολων λα βε :P

συγνωμη που δεν απαντησα μεσχρι τωρα αλλα δεν ειχα ιντερνετ

εβαλα αυτους του driver που μου λες και εσβησα τους αλλους τωρα με Volume Up + Power button μου πεταει μηνυμα κατω δεξια τα windows το usb δεν αναγνωριζετε διοτι δεν λειτοθργησα καλα την τελευταια φωρα και κατι αλλα μπλα μπλα

βαζω και τους Qualcomm driver το ιδιο....λες να παει για πεταμα το τηλ τελικα φιλε μου???

Μηπως δεν εχεις ενεργοποιηση τον εντοπισμό σφαλμάτων USB για να το αναγνωρισει το pc!

Για να το ενεργοποιήσουμε θα πρέπει να πάμε "Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο" και να πατήσουμε πολλές φορές το "Αριθμός έκδοσης". Βγαίνοντας από αυτό το μενού θα δούμε πλέον το "Επιλογές για προγραμματιστές" στο οποίο κρύβεται το "Εντοπισμός σφαλμάτων USB"

Δημοσ.

tsilitheo1 και saruman123 ευχαριστω πολυ για την τοσο πολυτιμη βοηθεια σας εως εδω

το προβλημα ειναι οτι το τηλ δεν ανοιγει καθολου για να ενεργοποιησω τον εντοπισμό σφαλμάτων USB

το flash tool με εγκατεστημενους ολους αφτους τους driver το εβλεπε προς στιγμην αλλα μετα παλυ το εχανε αυτο ειναι το προβλημα μου

απεγκατεστησα τους Qualcomm driver και εβαλα τους ADB Driver και με αυτους μου ελεγε η συσκευη θυρα usab δεν λειτουργησε σωστα την τελευταια φορα και εξεταση σφαλματων μπλα μπλα

αυτο ρωταω τι ανατιναξη θελει ο κινεζος??? :devil: :cry:   :whistle:

δλδ εννοω τι αλλα να κανω?

τι εννοεις?tsilitheo1  Εγω ξερω τι κανει λαθος και δεν το βλεπει το φλαστουλ της qualcomm..... ???

δεν ξερω αν βοηθισει αυτο που θα πω αλλα με το MTK Droid Tool ειδα οτι το τηλ μου ειναι 

Oppo N1 Mini N5117
Δημοσ.

Λοιπον,συμφωνα με αυτο εδω http://www.techinsights.com/reports-and-subscriptions/open-market-reports/Report-Profile/?ReportKey=10548 ειναι qualcomm based. Στησε παλι τους drivers της qualcomm. Τρεξε το qfil σαν διαχειριστης. Οταν ερθει η ωρα να κουμπωσεις το κινητο στο pc(παντα σε πισω θυρα usb) ,κρατας πατημενο το volum UP κουμπι και κουμπωνεις το usb. Κρατα το πατημενο μεχρι να στησει ντραιβερς και να "αναψει" το download.... Αυτα απο μακρια. Σε περιπτωση που πληρωνεις αποστολες-παραλαβες,το αναλαμβανω. Χωρις εγγυησεις παντα... Μην φτασει ωρα και πεις εγω πληρωσα 20€ μεταφορικα και δουλεια δεν εγινε. Φιλικα

Δημοσ.

Link.png Site: ηκαταγραφη του MTK Droid tool

Οταν ερθει η ωρα να κουμπωσεις το κινητο στο pc(παντα σε πισω θυρα usb) ??

τι εννοεις? σε λαπτοπ ειμαι και εχει 3 θυρες στα πλαγια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...