orfeas76 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Το είχα πάρει από gearbest, 850 βγήκε delivered χωρίς τελωνείο...Ωωω ευχαριστούμε για το feedback. Χρειάστηκε να αλλάξουν τη συσκευασία και να το στείλουν χύμα? Ζήτησες τίποτα τέτοιο από τον πωλητή?
Finn Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Ήρθε κανονικά στη συσκευασία του. Ζήτησα αν μπορεί να γίνει κάτι και είπαν ότι δε γίνεται. Ήρθε όμως με chronopost France και acs. Σε δέκα μέρες το είχα σπίτι. Από αυτονομία 7-8 ώρες σε πραγματικές συνθήκες. Επίσης πολύ καλό ηχείο
TheAccountant Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 750 ευρώ... για σπεκ χειροτερα και χωρίς εγγύση. Μια Α δοση μαζοχισμου χρειάζεται για να παει να το πάρει κανεις. Σε αλλο τοπικ αναφερθηκε καποιος Pavilion X360 με σαφως καλυτερα spec/πχιοτητα και λιγοτερα λεφτα. Επίσης, αμα ψωνίζετε απο το gearbest πάτε γυρευοντας αλλα τελος πάντων... Ψαχτείτε καλυτερα γνωμη μου. 1
Finn Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 750 ευρώ... για σπεκ χειροτερα και χωρίς εγγύση. Μια Α δοση μαζοχισμου χρειάζεται για να παει να το πάρει κανεις. Σε αλλο τοπικ αναφερθηκε καποιος Pavilion X360 με σαφως καλυτερα spec/πχιοτητα και λιγοτερα λεφτα. Επίσης, αμα ψωνίζετε απο το gearbest πάτε γυρευοντας αλλα τελος πάντων... Ψαχτείτε καλυτερα γνωμη μου. Εγώ το πήρα για το portability (1,2kg), την επιπλέον θύρα m.2 για ssd και την οθόνη του. Θα έπαιρνα το μικρό αλλά δε ξέρω τη συμπεριφορά έχει ο core m3 για τη χρήση που θέλω όποτε προτίμησα αυτό με i5
orfeas76 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Σε αλλο τοπικ αναφερθηκε καποιος Pavilion X360... Tastaturlayout (QWERTZ), δεν έχει SSD, VGA και με τα μεταφορικά φτάνει 660eur και είναι και σχετικά βαρύ. Για zenbook ή xps με βλέπω από UK. Κάποια άλλη πρόταση που να θυμίζει macbookAir?
haHa Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Tastaturlayout (QWERTZ), δεν έχει SSD, VGA και με τα μεταφορικά φτάνει 660eur και είναι και σχετικά βαρύ. Για zenbook ή xps με βλέπω από UK. Κάποια άλλη πρόταση που να θυμίζει macbookAir? Δεν υπαρχει σχεδον κανενα αλλο ultrabook που να εχει τοσο κακη οθονη οσο το air και να ειναι τοσο βαρυ. Ολα σχεδον τα ultrabook ειναι συνηθως ελαφρυτερα, πιθανως λεπτοτερα και με μακραααααααν καλυτερη οθονη. Το παραπανω γραφτηκε σε ενα air(ειμαι κατοχος), αλλα δεν ειναι κακο να αναγνωριζουμε οτι ειναι ξεπερασμενο. Τελος, σε σχετικα προσιτη τιμη υπαρχει και το asus zenbook flip που εχει οθονη που γυρναει 180 μοιρες και ειναι οτι πρεπει για θεαση ταινιων στο κρεβατι, αεροπλανο κλπ και για χαλαρη χρηση ως ταμπλετ στο κρεβατι. https://www.amazon.co.uk/ASUS-Touchscreen-Convertible-i5-6200U-Processor/dp/B01IU8FL16/ref=sr_1_8?s=computers&ie=UTF8&qid=1481755997&sr=1-8&keywords=asus+zenbook
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Με πολύ λιγότερα πήρα ένα Thinkpad t460s. Πολύ ακριβό για Xiaomi και η dGPU δεν το σώζει.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Με πολύ λιγότερα πήρα ένα Thinkpad t460s. Πολύ ακριβό για Xiaomi και η dGPU δεν το σώζει. Που το βρισκεις το t460s σε τετοια τιμουλα; Υπαρχει καποιο link;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Που το βρισκεις το t460s σε τετοια τιμουλα; Υπαρχει καποιο link; Έπαιξε στο woot για 48 ώρες
Προτεινόμενες αναρτήσεις