kitharas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Η θέρμανση είναι κεντρική τελικά. Ως αυτόνομη δε δουλεψε ποτέ. Το διαπίστωσα μόνος μου. Αυτό που πειράχτηκε είναι ότι συμπληρώθηκε με νερό ο πληρωτής (ήταν στην μέση!!!!) και η θερμοκρασία ανέβηκε λιγάκι (περίπου 5 βαθμούς). Παρατήρησα μεγάλη διαφορά στη θερμοκρασία. Τα σώματα πλέον καίνε. Όπως είπε ο υδραυλικός, η θερμοκρασία του λέβητα επειδή είναι παλιός είναι στο "περίπου" καθώς αυτά τα συστήματα είναι παλιά (όπως και όλο το λεβητοστάσιο). Σε εμάς για 10 διαμερίσματα βάζουμε 1000 λιτρα το μήνα. Η εγκατάσταση όμως είναι αρκετά παλιά. Λέτε η πλήρωση με το νερό να έκανε την τόσο μεγάλη διαφορά; Η θερμοκρασία ελάχιστα ανεβηκε (αν ανεβηκε κιόλας τελικά γιατί ο θερμοστάτης είναι στο περίπου).Αυτό που έχει ο λέβητας είναι ενας παλιός ΙΜΙΤ πορτοκαλί θερμοστάτης. Δεν ξερω τι ακριβώς ρυθμίζει (γιαυτό και δε το πειράζω εγώ φυσικά). Ήταν στους 80 και ανέβηκε λίγο παραπάνω
fakiris31 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2017 Λογικά Αφού έλειπαν νερά δεν είχε την κατάλληλη πίεση σε μπαρ το κύκλωμα οπότε τα σώματα ήτανε χλιαρά σαν να θέλανε εξαερωση Και αυτό είναι υδροστατης θα κόψει στους 80 που είναι ρυθμισμένο για να μην ανέβει και άλλο η θερμοκρασία και κάνει μπαμ η πετάξει τα νερά
kitharas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Πως επηρεάζει η εξωτερική θερμοκρασία τη λειτουργία των σωμάτων όταν δεν έχουμε αντιστάθμιση; Φαντάζομαι η απόδοση πέφτει όταν πέφτει και η εξωτερική θερμοκρασία με σταθερή θερμοκρασία νερού
makrixeris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα έχουμε στο σπίτι μας έναν κυκλοφορητή wilo top z 40/7 ήρθε ο μάστορας και μου είπε οτι κόλλησε ο άξονας δεν γυρνάει ενώ μοτέρ λειτουργεί, ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος που να κάνει σέρβις στον άξονα κ αν γίνεται βασικά η πάω για καινούργιο ? Δηλαδή 1κ ?
makrixeris Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 καλησπέρα έχω τον παρακάτω κυκλοφορητή στο σπίτι https://wilo.com/il/en/Products/en/products-expertise/industry/heating/heating/wilo-top-s/top-s-40-7-3-400-230-v-pn-6-10 και όλο μου βγάζει θέματα υπάρχει κάποιος άλλος αντίστοιχος άλλη μάρκα που να είναι κάλος ? βαζω και μια φωτο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 1 minute ago, makrixeris said: υπάρχει κάποιος άλλος αντίστοιχος άλλη μάρκα που να είναι κάλος ? Κοίτα προς Grundfos, αν δεν κάνω λάθος είναι οι 2 top μαρκες. Υποθέτω ότι είναι επιβεβαιωμένο 100% ότι φταίει ο κυκλοφορητής σου, μην δώσεις κι άλλα χρήματα κι έχεις πάλι τα ίδια.
makrixeris Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Κοίτα προς Grundfos, αν δεν κάνω λάθος είναι οι 2 top μαρκες. Υποθέτω ότι είναι επιβεβαιωμένο 100% ότι φταίει ο κυκλοφορητής σου, μην δώσεις κι άλλα χρήματα κι έχεις πάλι τα ίδια. ναι ναι μόλις έφυγε ο τεχνικος. απο το σπιτι
hp8 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, makrixeris είπε χω τον παρακάτω κυκλοφορητή στο σπίτι https://wilo.com/il/en/Products/en/products-expertise/industry/heating/heating/wilo-top-s/top-s-40-7-3-400-230-v-pn-6-10 και όλο μου βγάζει θέματα θα μας πεις 1-2 ? Εχω το top-s 30/7 παει στα 24 χρόνια χωρίς κανένα θέμα Σε σύστημα αυτονομίας με την τελευταία βάνα ανοιχτή στη συνδεσμολογια για να αποφεύγονται θέματα πιέσεων στον κυκλοφορητή όταν κλείνουν όλοι οι θερμοστάτες Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2023 από hp8
gpapadakis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Είναι καλοί οι wilo. Καμία φορά θέλει καμία σφυριά ο κυκλοφορητης να πάρει (μπιχλα στο κύκλωμα και κλειστός για το καλοκαίρι, μπορεί να κολλησει).
costas_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Στις 10/2/2022 στις 8:28 ΜΜ, makrixeris είπε Καλησπέρα έχουμε στο σπίτι μας έναν κυκλοφορητή wilo top z 40/7 ήρθε ο μάστορας και μου είπε οτι κόλλησε ο άξονας δεν γυρνάει ενώ μοτέρ λειτουργεί, ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος που να κάνει σέρβις στον άξονα κ αν γίνεται βασικά η πάω για καινούργιο ? Δηλαδή 1κ ? https://wilo.com/gr/el/Wilo-Hellas/Επικοινωνήστε-μαζί-μας/Εξουσιοδοτημένοι-Συνεργάτες-Service/ Όλα επισκευάζονται. Πάρε ένα τηλ από την λίστα να εξυπηρετηθείς
papoys1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, makrixeris είπε καλησπέρα έχω τον παρακάτω κυκλοφορητή στο σπίτι https://wilo.com/il/en/Products/en/products-expertise/industry/heating/heating/wilo-top-s/top-s-40-7-3-400-230-v-pn-6-10 και όλο μου βγάζει θέματα υπάρχει κάποιος άλλος αντίστοιχος άλλη μάρκα που να είναι κάλος ? βαζω και μια φωτο Από τους πιο επώνυμους να μην πω το νούμερο 1. Οι περισσότεροι wilo έχουμε. Μήπως φταίει κάτι άλλο που δίνει εντολή στον κυκλοφορητή να ξεκινησει ή να σταματήσει;;; Ο υδραυλικός ή ο καυστηρατζής θα σου πούνε τι φταίει.
makrixeris Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 καλημέρα γράφω εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα σχεδόν κάθε χρόνο έχω θέμα με την φτερωτή του κυκλοφορητή. κολλάει απο την λασπουριά κ την βρώμα που μαζεύουν τα νερά υπάρχει κάποια λύση σε αυτό ? μπορώ να βάλω κάποιο φίλτρο κάτι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα