dollyyy19 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 ο χριστός 300 γιουρο για εναν κυκλοφορητή? εγω 70 τον πήρα για διοροφο πριν απο 4-5 χρόνια και δουλευε για 10.δεν έχουν καμια σχέση,αυτός που πήρες 70 με αυτον που παει 400,και χώρις να είναι ινβερτερ.η κλάση top s είναι για μεγάλη παροχή και δυναμη.η σειρα rs και τα αντίστοιχα,που κινουνται στα 70-120 ευρώ,είναι για δυο ορόφους το πολύ.ο τοπ ς που έβαλα,ειναι στο υπογειο,τροφοδοτεί ισογειο πρωτο και δεύτερο όροφο,και παει και στα μποιλερ τριπλής στην ταρατσα- τρίτο όροφο.αυτό,δεν μπορεί να το κανει κυκλοφορητης σειρας ρς,πανω απο δυο χρόνια.ο δικός μου χάλασε στην 15ετια,με τους τρεις τελευταίους χειμώνες,να δουλεύει μονίμως,λόγω ξυλολεβητα ιδιοκατασκευης.καταπονηθηκε αρκετά την τριετία.χαλαλι τα λ7 τους,αλλά πλεον δεν περισσεύουν. 3
Gary_Kokkin Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Παντως και σε παλιες εγκαταστασεις μπαινει χρονοδιακόπτης που ελέγχει το σύστημα ή ο κυκλοφοριτης να λειτουργει ανεξαρτητα.
tstavrou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Wilo θεωρώ οτι είναι η ΤΟΠ κατασκευάστρια εταιρεί. Στην μονοκατοικία μου, 15 χρόνια είχαμε την εγκατάσταση την οποία να σας πω την αλήθεια ΣΩΣΤΗ συντήρηση του λέβητα και γενικά όλου του συστήματος έχει ξεκινήσει να γίνεται τα τελευταία 3 χρόνια, μόνο ένα μπεκ άλλαζα μια φορά στα 2 χρόνια. Φέτος ο κυκλοφορητής άρχισε να κάνει κάτι τρελά και να μην παίρνει μπροστά εκτός και αν του έριχνα 2 φάπες. Τελικά μετά απο τόσα χρόνια βρωμιάς, μη συντήρησης και γενικά ήταν εντελώς παραμελημένο, είχε χαλάσει η επαφή που ρυθμίζει τις ταχύτητες του κυκλοφορητή. Έκανα μια πατεντούλα με το κολλητήρι και τελικά είναι πένα, τον έβγαλα και τελείως για να δω τι γίνεται και είναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση μέσα. Οπότε προτείνω Wilo και πάλι Wilo. Καλησπέρα φίλε μου, Επειδή μου κάνει τα ίδια τρελά ο κυκλοφορητής μου (wilo) με σένα είναι εύκολο να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συντήρηση και τη πατέντα μου έκανες? Το πρόβλημα που εντοπίζω εγώ στο δικό μου (μετά απο κάμποσες φάπες που του έδωσα) είναι στις ταχύτητες. Έλυσα το μαυρο κουτί που έχει απο πάνω και είδα οτι όταν ασκείς πίεση στο "κόκκινο μοχλό" της ταχύτητας δουλεύει κανονικά (έτσι φαίνεται τουλάχιστον). Έτσι εφάρμοσα μια σταθερή πίεση κλείνοντας το καπάκι πάνω στο μοχλό και λειτουργεί απο τότε. Πιθανολογώ οτι έχουμε το ίδιο πρόβλημα και για αυτό σε ρωτάω. Σε ευχαριστώ,
Anorymous Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Να ρωτήσω και ο άσχετος το καλοριφέρ στο υπνοδωμάτιο δεν έχει θέρμανση όλα τα άλλα έχουν, έχει δύο βαλβίδες πάνω κάτω να τις γυρίσω ?
dangar Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Να ρωτήσω και ο άσχετος το καλοριφέρ στο υπνοδωμάτιο δεν έχει θέρμανση όλα τα άλλα έχουν, έχει δύο βαλβίδες πάνω κάτω να τις γυρίσω ? Έλεγξε τις βάνες , άν είναι κλειστές είναι λογικό να μη ζεσταίνεται το σώμα. 1
dollyyy19 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Wilo θεωρώ οτι είναι η ΤΟΠ κατασκευάστρια εταιρεί. Στην μονοκατοικία μου, 15 χρόνια είχαμε την εγκατάσταση την οποία να σας πω την αλήθεια ΣΩΣΤΗ συντήρηση του λέβητα και γενικά όλου του συστήματος έχει ξεκινήσει να γίνεται τα τελευταία 3 χρόνια, μόνο ένα μπεκ άλλαζα μια φορά στα 2 χρόνια. Φέτος ο κυκλοφορητής άρχισε να κάνει κάτι τρελά και να μην παίρνει μπροστά εκτός και αν του έριχνα 2 φάπες. Τελικά μετά απο τόσα χρόνια βρωμιάς, μη συντήρησης και γενικά ήταν εντελώς παραμελημένο, είχε χαλάσει η επαφή που ρυθμίζει τις ταχύτητες του κυκλοφορητή. Έκανα μια πατεντούλα με το κολλητήρι και τελικά είναι πένα, τον έβγαλα και τελείως για να δω τι γίνεται και είναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση μέσα. Οπότε προτείνω Wilo και πάλι Wilo. αν είναι τόσο τοπ ο Γουίλι,για πες για ποιον λογο,ενω έχει κανει την σειρα τοπ ς πλήρως λυόμενη,για ποιον λογο δεν παρέχει ανταλλακτικά;για ενα δαχτυλιδι τεφλόν των 2-3 ευρώ,τρυπάει το διαχωριστικό,το οποίο και αυτό μπορεί να το παρέχει σαν ανταλακτικο.να σε πω εγώ.για να σκας τα 300αρια...και κάποιος έγραψε για αγορά μονο επωνύμου,για να μην σε αφήσει μέσα στην νύχτα.γιατί;ο επώνυμος δεν χαλάει μέσα στην νύχτα;έχει συμβολαιο να χαλάει μονο μέρα;και χαλάει,και τον χρυσοπληρωνεις. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 E πας και Grundfos...
tstavrou Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα φίλε μου, Επειδή μου κάνει τα ίδια τρελά ο κυκλοφορητής μου (wilo) με σένα είναι εύκολο να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συντήρηση και τη πατέντα μου έκανες? Το πρόβλημα που εντοπίζω εγώ στο δικό μου (μετά απο κάμποσες φάπες που του έδωσα) είναι στις ταχύτητες. Έλυσα το μαυρο κουτί που έχει απο πάνω και είδα οτι όταν ασκείς πίεση στο "κόκκινο μοχλό" της ταχύτητας δουλεύει κανονικά (έτσι φαίνεται τουλάχιστον). Έτσι εφάρμοσα μια σταθερή πίεση κλείνοντας το καπάκι πάνω στο μοχλό και λειτουργεί απο τότε. Πιθανολογώ οτι έχουμε το ίδιο πρόβλημα και για αυτό σε ρωτάω. Σε ευχαριστώ, Κάποιος που έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα?
theatab Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 σε εμας ο κυκλοφορητης κανει τρελο θορυβο, ακουγεται πιο πολυ απο τον λεβητα και επειδη μενει ανοικτος για ωρες μετα που κλεινεις το καλοριφερ σταματαει κατα τις 2 τη νυχτα, οποτε και μετα μπορεις να κοιμηθεις. ειμαι σε διωροφο σε υσυχη περιοχη!
kitharas Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Update! Μάλλον βρήκα πως δουλεύει το καλοριφέρ. Η πολυκατοικία έχει αυτόνομη θέρμανση όμως την έχουν αποσυνδέσει. Δηλαδή υπάρχει ένας θερμοστάτης σε ένα διαμέρισμα, τον ανοιγουν και κατεβαίνει κάποιος και ανοίγει τον κεντρικό του λεβητοστασίου. Η όλη διαδικασία κρατάει 3 ώρες, δηλαδή από τη στιγμή που θα πάρει μπροστά το καλοριφέρ μέχρι που θα κλείσει. Όταν κλείνει, κλείνει και ο κυκλοφορητής. Βρίσκομαι στο ισόγειο. Παρατηρώ ότι τα σώματα δεν ζεματάνε παρά μόνο μετά απο κανα δυο ώρες θέρμανσης. Επικαλούνται λόγους οικονομίας. Το σπίτι φτάνει το πολύ 19 βαθμούς μετά από δυο ώρες καλοριφέρ. Τι μπορεί να συμβαίνει; Χαμηλή ταχύτητα κυκλοφορητή; Οχι σωστά σώματα; Χαμηλή θερμοκρασία νερού καυστήρα; Υποτίθεται πως σε 3 ώρες έπρεπε να ήταν φουλ ζεστό το σπίτι. Και πάλι κάποια σώματα χαμηλά είναι κρύα. Τι μπορώ να κάνω γι αυτό; Εχω κάνει εξαέρωση αλλά είμαι και ενοικιαστής, οπότε περιορισμένες οι δυνατότητες μου και άντε να βρω το δίκιο μου. Επίσης όπως έχω ήδη αναφέρει, ο κυκλοφορητής σταματάει μόλις σταματήσει και ο καυστήρας με αποτέλεσμα να χάνεται ζεστό νερό.
fakiris31 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Εξαερωση έκανες όταν δουλεύει το καλοριφέρ η όταν είναι κλειστό;
NikosKallithea Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Update! Μάλλον βρήκα πως δουλεύει το καλοριφέρ. Η πολυκατοικία έχει αυτόνομη θέρμανση όμως την έχουν αποσυνδέσει. Δηλαδή υπάρχει ένας θερμοστάτης σε ένα διαμέρισμα, τον ανοιγουν και κατεβαίνει κάποιος και ανοίγει τον κεντρικό του λεβητοστασίου. Η όλη διαδικασία κρατάει 3 ώρες, δηλαδή από τη στιγμή που θα πάρει μπροστά το καλοριφέρ μέχρι που θα κλείσει. Όταν κλείνει, κλείνει και ο κυκλοφορητής. Βρίσκομαι στο ισόγειο. Παρατηρώ ότι τα σώματα δεν ζεματάνε παρά μόνο μετά απο κανα δυο ώρες θέρμανσης. Επικαλούνται λόγους οικονομίας. Το σπίτι φτάνει το πολύ 19 βαθμούς μετά από δυο ώρες καλοριφέρ. Τι μπορεί να συμβαίνει; Χαμηλή ταχύτητα κυκλοφορητή; Οχι σωστά σώματα; Χαμηλή θερμοκρασία νερού καυστήρα; Υποτίθεται πως σε 3 ώρες έπρεπε να ήταν φουλ ζεστό το σπίτι. Και πάλι κάποια σώματα χαμηλά είναι κρύα. Τι μπορώ να κάνω γι αυτό; Εχω κάνει εξαέρωση αλλά είμαι και ενοικιαστής, οπότε περιορισμένες οι δυνατότητες μου και άντε να βρω το δίκιο μου. Επίσης όπως έχω ήδη αναφέρει, ο κυκλοφορητής σταματάει μόλις σταματήσει και ο καυστήρας με αποτέλεσμα να χάνεται ζεστό νερό. Καποια λαμογια εχει γινει εκει που εισαι, ειναι βέβαιο Για να καταργήσεις την αυτονομια πρεπει ταυτόχρονα με αυτο που εχουν κανει να δώσουν ταση και στις βανες της αυτονομίας του καθε διαμερισματος, ετσι ωστε να είναι ολες ανοιχτες οταν ειναι σε λειτουργια το καλοριφερ Πάντως οτι του κατέβει του καθένα κανει, ζητα την απόφαση της γενικης συνέλευσης για την παραπάνω επέμβαση
fakiris31 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μπορεί απλά να αποσυνδεσεις τις ηλεκτροβανες και να τις ανοίξεις χειροκίνητα. Δεν είναι πολύ απλό να γίνει χωρίς λαμόγια αν αποφάσισαν να μην δουλεύει η αυτόνομη
dangar Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Αν στην εγκατάσταση θέρμανσης μπήκε χέρι και λειτουργεί διαφορετικά από ότι περιγράφει ο κανονισμός οικοδομής , οι προηγούμενοι διαχειριστές έχουν πονικές ευθύνες. Σε παίρνει να μην πληρώσεις μία και να απαιτήσεις από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματός σου τη σωστή λειτουργία του συστήματος. Εσύ σαν ενοικιαστής δεν έχεις άμεση σχέση με τους λοιπούς της οικοδομής , έχεις να κάνεις με το σπιτονυκοκοίρη σου. Αν έχετε υπογράψει συμβόλαιο μίσθωσης θα πρέπει να αναφέρεται σχετικά περί θέρμανσης. Ψάξου λίγο καλά , αν έχεις σκοπό να κάτσεις καιρό στο διαμέρισμα , γιατί αυτά που περιγράφεις δε στέκουν.
kitharas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Αναγράφεται μόνο ότι το διαμέρισμα έχει κεντρική θέρμανση. Ο διαχειριστής είναι και ιδιοκτήτης. Την απόφαση δε μπορώ να τη ζητήσω γιατί καλύπτομαι θεωρητικά από το να εχω θέρμανση όπως λέει και το συμβόλαιο. Το τι είχε παλιά δε με αφορά καθώς πατάει στο γεγονός πως υπάρχει θέρμανση. Και στον βωμό της οικονομίας που δε ξέρω ο καθένας πως το αντιλαμβάνεται η θέρμανση λειτουργεί υποδεέστερα. Υπάρχει πιθανότητα χαμηλής θερμοκρασίας του νερού; για αυτή την περιβόητη οικονομία που αναφέρω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα