Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ερώτηση: Φυσικά δεν είναι αρκετός ο χρόνος αλλά. Ωραίο, όμορφο κτλ κτλ, τα λεφτά του δλδ πιστεύεις τα αξίζει; Η πρώτη εντύπωση

Η απάντηση είναι ναι. Μπορεί να είναι υπερβολικές και περιττές οι λεπτομέρειες που προσέχουν στο design αλλά σίγουρα κάνουν τη διαφορά. Απλά κοστολογούνται πολύ παραπάνω από το μέσο όρο.

• Like 2
  • Απαντ. 189
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ λέω να αφαιρέσει η Apple και τίποτα άλλο που δεν είναι ουσιώδες για να ξανακραξετε. Τι λέτε να τα πούμε ξανά στο επόμενο θέμα Apple να ξανά γελάσουμε με τους μόνιμους κράχτες.... Αχαχαχα

Ελάτε πεστε το, δεν μπορείτε χωρίς να την πείτε στην Apple. Ελπίζω την καινούργια χρόνια να μην σταματήσετε να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό.

Ξέρω σας καταστρέφει η Apple ,με αυτά που κάνει και μετά την ακολουθούν και υπόλοιποι αλλά δεν πειράζει ....και του χρόνου εδώ να κλαίτε την μοίρα σας. Αχαχαχα

Μαλλον ζεις στο 2011-2012...τοτε ναι ετρεχαν να ακολουθησουν την apple ολοι, πλεον αυτη τρεχει και δεν τους προλαβαινει...
Δημοσ.

ΟΚ σκέψεις...

Αυτή τη στιγμή λοιπόν γράφω από ένα MBR 13" early 2015 και αν αγόραζα το 2016 θα έπαιρνα πάλι το 13" χωρίς το touch bar. Ωραίο δε λέω, αλλά προσωπικά δεν είναι κάτι που μου χρειάζεται και ακόμα και αν το είχα άντε να "έπαιζα και να χαιρόμουν" καμιά εβδομάδα και μετά θα έπιανε σκόνη. Οπότε υποθετικά είμαι στο 13" χωρίς touch bar με το οποίο παίρνω 2 usb-c/thunderbolt 3 και χάνω τo Mag Safe που ΟΚ άντε πες δε με ενδιαφέρει πολύ (ή μπορώ να πάω μια λύση Griffin https://griffintechnology.com/intl/breaksafe-magnetic-usb-c-power-cable),την HDMI που δε με ενδιαφέρει καθόλου (είμαι OK να χρησιμοποιήσω adapter) και την SD υποδοχή. Αναφορικά με την τελευταία όμως της έχω βάλει μόνιμα μια 128GB για τις βιβλιοθήκες μου (Photos, iTunes, κλπ) και πρακτικά τη χρησιμοποιώ σαν επέκταση χώρου και ενώ μπορώ θα μου πει κάποιος να πάρω ένα usb-c to SD reader προφανώς δεν είναι το ίδιο και το καταλαβαίνουμε όλοι!

Τελικά λοιπόν τι θα κερδίσω αλλάζοντας το 2015 μοντέλο μου με το 2016; Ναι σίγουρα θα κερδίσω λίγο σε διαστάσεις και βάρος και περισσότερη φωτεινότητα στη οθόνη και λίγο καλύτερη κάρτα γραφικών (μικρής όμως σημασίας για μένα) και θα χάσω την SD υποδοχή (ουσιαστική και πρακτική σημασία όπως εξήγησα).

To μόνο που μελλοντικά αξίζει για μένα είναι το usb-c/thunderbold 3 προκειμένου να συνδεθεί κάποια external GPU μέσω thunderbold 3 (πχ, Razer Core http://www.razerzone.com/eu-en/store/razer-core ή thunderbold 3 to pci-e enclosure όπως το Akitio https://www.akitio.com/expansion/thunder3-pcie-box).

Καταλήγω λοιπόν, ότι προς το παρόν δεν έχει νόημα να ξοδέψω ένα σημαντικό ποσό για να έχω λιγότερα σε σχέση με αυτά που έχω με το τωρινό μου μοντέλο. Επομένως μάλλον θα μείνω με αυτό που έχω (που άλλωστε ακόμα επίσημα πουλιέται) και ίσως στην επόμενη αναβάθμιση του 2016 MBR μοντέλου να επιστρέψει η SD, να έχουν κυκλοφορήσει αρκετά external 3rd party GPU enclosures και τότε θα το αγοράσω χωρίς 2η σκέψη.

• Like 2
Δημοσ.

Μέσα στις 12 σελίδες οφτοπικ αντιπαράθεσης με τους γνωστους διάφορους που βρήκαν ευκαιρία να κράξουν, η δικιά μου οφτοπικ σκέψη σε ενόχλησε;

• Like 2
Δημοσ.

Μαλλον ζεις στο 2011-2012...τοτε ναι ετρεχαν να ακολουθησουν την apple ολοι, πλεον αυτη τρεχει και δεν τους προλαβαινει...

Μάλλον δεν καταλαβαίνεις την ειρωνεία .... ούτε το διασκεδαστικό χαρακτήρα. Αν θες να ξέρεις, ποτέ πραγματικά δεν ακολουθούν την Apple κανένας τους, όλοι συνεργάζονται απλά η Apple είναι εταιρεία που παίρνει τα ρίσκα στη σχεδίαση.

Είναι design leader αν θες να μάθεις σε πολλά θέματα.

ΥΓ. Το τρέχει και δεν προλαβαίνει κολλάει μαζί στο ότι ζω στο 2012 Αχαχαχα

Δημοσ.

Πραγματικά τριτοκοσμική εταιρεία που κοροϊδεύει τον κόσμο ΜΕΣΑ στη μούρη!

Μπροστά στη μούρη μας κιόλας αναφέρουν ότι αφαιρούν πράγματα και μερικοί συμφωνούν κιόλας.

Ακόμα και στο iPhone 8 έχουν βγει φήμες ότι δεν θα έχει θύρα usb ούτε home button και να δεις που αν γίνει αυτό τότε θα την υπερασπιστούν και θα βρουν τρόπο να το δικαιολογήσουν.

Η καινοτομία δεν είναι η αφαίρεση πραγμάτων και λειτουργιών

Δημοσ.

Μπροστά στη μούρη μας κιόλας αναφέρουν ότι αφαιρούν πράγματα και μερικοί συμφωνούν κιόλας.

Ακόμα και στο iPhone 8 έχουν βγει φήμες ότι δεν θα έχει θύρα usb ούτε home button και να δεις που αν γίνει αυτό τότε θα την υπερασπιστούν και θα βρουν τρόπο να το δικαιολογήσουν.

Καλά το home button δεν έγινε και τίποτα αν το βγάλουν. Οι λειτουργίες του μπορούν να συνεχίσουν να υπάρχουν. Απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει κάτι τέτοιο αφού το στρογγυλό home button είναι κάτι σαν σήμα κατατεθέν για τις i συσκευές.

• Super Moderators
Δημοσ.

Όσοι τα αγοράζουν κάθε φορά, πάει να πει πως τα δικαιολογούν. Οι υπόλοιποι δεν θα το αγοράσουν με το ζόρι! 

Εναλλακτικά μπορείς να είσαι έξω απο τα καταστήματα και να φωνάζεις σαν τη Λουκά στους υποψήφιους αγοραστές... :P

• Like 3
Δημοσ.

Εναλλακτικά μπορείς να είσαι έξω απο τα καταστήματα και να φωνάζεις σαν τη Λουκά στους υποψήφιους αγοραστές... :P

χαχαχαα με επνιξες ,λοξυγκας με επιασε .

Δημοσ.

Όσοι τα αγοράζουν κάθε φορά, πάει να πει πως τα δικαιολογούν. Οι υπόλοιποι δεν θα το αγοράσουν με το ζόρι! 

Με βλέπω να γίνει κάτι τέτοιο μελλοντικά + που υπάρχουν ήδη συνολικά αρκετά παράπονα χρηστών για διάφορα πράγματα οπότε αν θυμώσουν παραπάνω τότε θα αρχίζουν να σπάνε προιόντα της Apple όπως αυτός εδώ στο βίντεο

• Super Moderators
Δημοσ.

Με βλέπω να γίνει κάτι τέτοιο μελλοντικά + που υπάρχουν ήδη συνολικά αρκετά παράπονα χρηστών για διάφορα πράγματα οπότε αν θυμώσουν παραπάνω τότε θα αρχίζουν να σπάνε προιόντα της Apple όπως αυτός εδώ στο βίντεο

Το να σταματήσεις να αγοράζεις τα προϊόντα όταν κάτι δεν σε ικανοποιεί, είναι  φυσιολογική συμπεριφορά. Το να καταστρέφεις ταυτόχρονα κάτι που σε δυσαρεστεί, είναι πιο αρρωστημένο και υποδηλώνει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από μια απλή ...δυσαρέσκεια! :)

• Like 1
Δημοσ.

Το να σταματήσεις να αγοράζεις τα προϊόντα όταν κάτι δεν σε ικανοποιεί, είναι  φυσιολογική συμπεριφορά. Το να καταστρέφεις ταυτόχρονα κάτι που σε δυσαρεστεί, είναι πιο αρρωστημένο και υποδηλώνει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από μια απλή ...δυσαρέσκεια! :)

Ναι το ξέρω αλλά αν κάποιος θέλει μόνο Apple προιόντα και στη πορεία του λένε διάφορες δικαιολογίες για να πληρώνει παραπάνω λεφτά μετά δεν είναι φυσιολογικό να αντιδράσει όπως αυτός στο βίντεο ?? 

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι το ξέρω αλλά αν κάποιος θέλει μόνο Apple προιόντα και στη πορεία του λένε διάφορες δικαιολογίες για να πληρώνει παραπάνω λεφτά μετά δεν είναι φυσιολογικό να αντιδράσει όπως αυτός στο βίντεο ?? 

Όχι. Πάει και αγοράζει κάτι άλλο που θα τον καλύπτει (κάπως...) :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...