gnsX Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Και οσο εσεις σφαζεστε εγω βρηκα την ευκαιρία να παίξω πριν λίγο με ενα space gray pro 13" με touch bar. ΕΡΩΤΑΣ! Δεν πα να λέτε εσείς για Dell, surface κλπ κλπ, οτι και να κάνουν οι αλλοι δεν πρόκειται ποτέ να πετύχουν την αίσθηση και το design του pro. OK 2500 δεν θα τα έδινα έτσι αβάδιστα, αλλά το καλό να λέγεται. Ξαφνικα το 13αρι μου retina μοιάζει ...αρχαίο. Για πε πιο αναλυτικά, τι σε εντυπωσίασε ας πούμε Ήταν στην πρίζα υποθέτω 1
atheatos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μιλάμε προφανώς για παραλήρημα - απέλπιδα προσπάθεια υπεράσπισης της aapl και όχι για συγκροτημένη διατύπωση κάποιας άποψης. Σημερινή ανάρτηση στο arstechnica περιέχει το ακόλουθο απόσπασμα: Αγγλικά ξέρεις? PR problem? Μου αρέσει που το έβαλες με κόκκινο....αχχααχααα . Δεν μπορώ άλλο θα πεθάνω από τα γέλια....Αχαχαχα μα καλά ποσό άλλο θα φουσκώσετε το θέμα με την ένδειξη της μπαταρίας για να βγείτε πάντα ανώτερη από την Apple? Δεν έχω να υπερασπιστώ τίποτα αλλά δεν υπάρχει λογική σε αυτά που γράφετε. Ακόμα περιμένω τους αλγόριθμους που θα υπολογίσουν τα ηλεκτρόνια μέσα στα στοιχεία της μπαταρίας. Αχαχαχα... 1
AlexKane Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μου αρέσει που το έβαλες με κόκκινο....αχχααχααα . Τότε, θα σου αρέσει και το επόμενο. Οι απέλπιδες προσπάθειές σου είναι συγκινητικές. Και οσο εσεις σφαζεστε εγω βρηκα την ευκαιρία να παίξω πριν λίγο με ενα space gray pro 13" με touch bar. ΕΡΩΤΑΣ! Δεν πα να λέτε εσείς για Dell, surface κλπ κλπ, οτι και να κάνουν οι αλλοι δεν πρόκειται ποτέ να πετύχουν την αίσθηση και το design του pro. OK 2500 δεν θα τα έδινα έτσι αβάδιστα, αλλά το καλό να λέγεται. Ξαφνικα το 13αρι μου retina μοιάζει ...αρχαίο. Φαντάσου να είχε και οθόνη αφής Ξαφνικά το φετινό μοντέλο μοιάζει ...αρχαιότερο. Την ξέρω την απάντηση, μην μπείς στον κόπο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Τότε, θα σου αρέσει και το επόμενο. Οι απέλπιδες προσπάθειές σου είναι συγκινητικές. Φαντάσου να είχε και οθόνη αφής Ξαφνικά το φετινό μοντέλο μοιάζει ...αρχαιότερο. Την ξέρω την απάντηση, μην μπείς στον κόπο. Δεν θα σαι καλα που θα ειχα λαπτοπ με τετοια οθονη και θα την ακουμπουσα με τα δάχτυλα. Εδω τώρα και παω να σκοτώσω οταν βλέπω καποιον να παει να πλησιάσει δαχτυλο ή στυλο για να δείξει κατι. Για όσους ρωτησαν τι με εντυπωσιασε: design, ογκος, οθονη, αίσθηση πληκτρολογιου. Και φυσικα το εκλεισα και το χαϊδεψα γύρω γυρω για να δω αν ειχε κάποια ασυμετρία ή αν δεν είχε απόλυτη εφαρμογή περιμετρικά χωρις να προεξεχει ούτε καν μισο χιλιοστο απο πουθενά. Ειναι μια πανέμορφη συσκευή που κοστίζει όμως πολλά. Το οτι καθε επομενο μοντελο θα ειναι καλύτερο απο το προηγούμενο, ειναι αστείο να το συζητάμε. Με αυτη τη λογική δεν θα αγοραζαμε τίποτα περιμενοντας το ...επομενο. 1
Fotis13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Και οσο εσεις σφαζεστε εγω βρηκα την ευκαιρία να παίξω πριν λίγο με ενα space gray pro 13" με touch bar. ΕΡΩΤΑΣ! Δεν πα να λέτε εσείς για Dell, surface κλπ κλπ, οτι και να κάνουν οι αλλοι δεν πρόκειται ποτέ να πετύχουν την αίσθηση και το design του pro. OK 2500 δεν θα τα έδινα έτσι αβάδιστα, αλλά το καλό να λέγεται. Ξαφνικα το 13αρι μου retina μοιάζει ...αρχαίο. Μην τους λες τετοια παθαινουν εγκεφαλικο , με lap top των 500 ευρω ειναι οι περισσοτεροι (μερικοι δεν εχουν καν ) και κανουν και "κριτικη",οταν η εμπειρια χρησης τους ειναι απειρως υποδεεστερη ...
aris1986 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μην τους λες τετοια παθαινουν εγκεφαλικο , με lap top των 500 ευρω ειναι οι περισσοτεροι (μερικοι δεν εχουν καν ) και κανουν και "κριτικη",οταν η εμπειρια χρησης τους ειναι απειρως υποδεεστερη ... Τους φτωχομπινεδες μιλανε κιολας. Που φτασαμε; Δεν θα επρεπε να μπαινουν σε τετοια θεματα, δημοκρατια my ass! 2
KnightRider Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Εγω καταλαβα οτι το design τους κανει να ενθουσιαζουν τόσο πολύ αλλα απο λειτουργίες και συμβατοτητες όμως .... Επίσης κατάλαβα ότι συνολικά ο χρήστης δεν έχει κέρδος με βάση αυτά που δίνει - δηλ η Apple έχει 70% κέρδος ενώ ο χρήστης 30%
AlexKane Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δεν θα σαι καλα που θα ειχα λαπτοπ με τετοια οθονη και θα την ακουμπουσα με τα δάχτυλα. Εδω τώρα και παω να σκοτώσω οταν βλέπω καποιον να παει να πλησιάσει δαχτυλο ή στυλο για να δείξει κατι. Την οθόνη του laptop (εφόσον είναι αφής) την ακουμπάς όπως και αυτή του iPad.
gnsX Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μην τους λες τετοια παθαινουν εγκεφαλικο , με lap top των 500 ευρω ειναι οι περισσοτεροι (μερικοι δεν εχουν καν ) και κανουν και "κριτικη",οταν η εμπειρια χρησης τους ειναι απειρως υποδεεστερη ...Φίλε σ εχω δει και σε άλλα θέματα να κάνεις επίδειξη των οικονομικών σου, βέβαια έχω δει και φωτο σου οπότε σε πάει μία η άλλη Δεν σωστό να ξες, πολύ λάθος νοοτροπία ΥΓ: Το μη Mac laptop μου έχει 1269€, να γράψω ή θες απο 2 χιλιάρικα και πάνω; Edit: Update σε τιμή skroutz 8
AlexKane Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Φίλε σ εχω δει και σε άλλα θέματα να κάνεις επίδειξη των οικονομικών σου, βέβαια έχω δει και φωτο σου οπότε σε πάει μία η άλλη Δεν σωστό να ξες, πολύ λάθος νοοτροπία ΥΓ: Το μη Mac laptop μου έχει 1269€, να γράψω ή θες απο 2 χιλιάρικα και πάνω; Κοίτα εάν νομίζεις ότι σου λείπει τίποτα, δώσε βρε αδερφέ άλλα 2000€ να νιώσεις πλήρης... μέχρι να βγεί το επόμενο μοντέλο.
haHa Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 "Μην τους λες τετοια παθαινουν εγκεφαλικο , δεν ειναι ολοι σαν αλλους που ειχαν υπολογιστη με αεροτομη και σποιλερ και προσεφερε εμπειρια χρησης απειρως καλυτερη ..." Προηγουμενο κουτι βασει της παλιας υπογραφης του χρηστη που κανει σχολιο για λαπτοπ και χρηματα: 2
Fotis13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 220 ειχε το to tower (απο τα κορυφαια της χρονιας ) και 2200 συνολο το περιεχομενο .Gaming ring ηταν και η εμπερια χρησης για την εποχη του πριν 6 χρονια ηταν αριστη.Δεν ειχα κανενα σαπιο set up με 500 ευρω gaming pc να μπαινω σε τοπικ με τα allienware και να τα κραζω . Γιατι αυτο κανετε οι περισσοτεροι εδω και η κριτικη σας εξαιτιας αυτου ειναι ανευ ουσιας και ακυρη . Για το θεμα εχεις να πεις κατι η' να σε βαλω και εσενα στους fans ?
AlexKane Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Το δικό μου κουτί είναι το ακόλουθο (στο Πλαίσιο είχε 600€ ~2011), οπότε μπορώ να συμμετάσχω στη κουβέντα. 2
gnsX Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Πήρα Mitsubishi air condition 1400€ και ενα βάζο κοστα μποντα στα 230€, άρα κι εγώ μπορώ 5
haHa Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Για το θεμα εχεις να πεις κατι η' να σε βαλω και εσενα στους fans ? Ποσως με ενδιαφερει που θα με βαλει καποιος που εχει λαπτοπ 5ετιας βασει της υπογραφης του και σχολιαζει. Αλλωστε: "Μην τους λες τετοια παθαινουν εγκεφαλικο , με laptop των 5+ ετων ειναι οι περισσοτεροι και κανουν και "κριτικη",οταν η εμπειρια χρησης τους ειναι απειρως υποδεεστερη ..." 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα