suffocater Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Βρες μας τωρα και ποσο καταναλωση έχει ο υπολογισμος του χρόνου απο την συγκεκριμενη εφαρμογη στην μπαταρία και τι ακριβεια έχει ο ανεφερομενη διάρκεια μπαταρίας?Δευτερόλεπτα?Λεπτά? Ωρες ? Αχαχαχα Ποσο καμμένος μπορεί να είναι κάποιος για να κάθεται να αποδείξει και καλα τα λάθη της Apple? Axaxaxa Δεν παίζεστε... Βρήκατε ενα θέμα που γράφει Apple και χωρις να σας ενδιαφέρει πρακτικά κάθεστε και λετε ένα κάρο θεωρίες...αχαχαχα Ελα παίξε τώρα με το laptop σου που δεν είναι macbook pro και βάλε να βλέπεις τον εναπομεινοντα χρόνο. Αχαχαχα Εδω ολοκληρη Microsoft με το surface είχε αντιστοιχα θέματα με την διάρκεια μπαταρίας και η "λυση" ηταν εκει που εγραφε 1 ωρα να σβηνει απο μπαταρία ...αχαχαχα Ελα συνεχίστε το καψιμο,γουστάρω να γράφετε τις αναλυσεις σας αδικημένοι επιστημονες μου...αχχααχααχα Δηλαδή το πλησιέστερο σε αντιλογο που μπορεις να κάνεις,ειναι αποπειρες αστείου με τις οποίες γελάς μόνος σου,και το "εδω ολοκληρη microsoft..",το οποίο απλά φερνει σε επίπεδο νηπιαγωγείου όταν η δασκάλα μαλώνει τον κωστάκη και απαντάει οτι αφου το εκανε και ο γιωργάκης,όλα κομπλε. Το μυαλο σου δεν μπορει να καταλάβει καν οτι ακόμα και αν δεν αγγιξω ΠΟΤΕ mac στην ζωή μου,ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να βγαζει σωστά προιόντα και να φερεται με σεβασμο ΣΕ ΕΣΕΝΑ,γιατι το ιδιο θα αναγκαστεί να κανει προς εμένα και ο ανταγωνισμός. Αλλά τι σου λέω τώρα,εσύ ακόμα μαλωνεις με την δασκάλα ποιος έφαγε το μπιφτέκι σου.Ισως καταλαβεις οταν μεγαλώσεις το συμφέρον ΣΟΥ. "χαχα" 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δηλαδή το πλησιέστερο σε αντιλογο που μπορεις να κάνεις,ειναι αποπειρες αστείου με τις οποίες γελάς μόνος σου,και το "εδω ολοκληρη microsoft..",το οποίο απλά φερνει σε επίπεδο νηπιαγωγείου όταν η δασκάλα μαλώνει τον κωστάκη και απαντάει οτι αφου το εκανε και ο γιωργάκης,όλα κομπλε. Το μυαλο σου δεν μπορει να καταλάβει καν οτι ακόμα και αν δεν αγγιξω ΠΟΤΕ mac στην ζωή μου,ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ να βγαζει σωστά προιόντα και να φερεται με σεβασμο ΣΕ ΕΣΕΝΑ,γιατι το ιδιο θα αναγκαστεί να κανει προς εμένα και ο ανταγωνισμός. Αλλά τι σου λέω τώρα,εσύ ακόμα μαλωνεις με την δασκάλα ποιος έφαγε το μπιφτέκι σου.Ισως καταλαβεις οταν μεγαλώσεις το συμφέρον ΣΟΥ. "χαχα" Yeah right! Έπεσες στην παγίδα γιατί αυτή την απάντηση περιμέναμε... Και τώρα ξεκίνα να αναρωτιέσαι τι εννοώ! PS: Από την άλλη βέβαια, σε καταλαβαίνω! Είναι προκλητικό να διαβάζεις για τέτοιους χρόνους αναμονής, τη στιγμή που ένα μέσο windows laptop δεν εμφανίζει ποτέ κάτι καλύτερο από 2-2:30 ώρες αυτονομίας (απλής πάντα)... 2
gnsX Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Yeah right! Έπεσες στην παγίδα γιατί αυτή την απάντηση περιμέναμε... Και τώρα ξεκίνα να αναρωτιέσαι τι εννοώ! PS: Από την άλλη βέβαια, σε καταλαβαίνω! Είναι προκλητικό να διαβάζεις για τέτοιους χρόνους αναμονής, τη στιγμή που ένα μέσο windows laptop δεν εμφανίζει ποτέ κάτι καλύτερο από 2-2:30 ώρες αυτονομίας (απλής πάντα)... Ωραίος!!!Σύγκριση 2500 ευρώ laptop με ένα μέσο Windows laptop δλδ 400 ευρώ. 5
haHa Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Yeah right! Έπεσες στην παγίδα γιατί αυτή την απάντηση περιμέναμε... Και τώρα ξεκίνα να αναρωτιέσαι τι εννοώ! PS: Από την άλλη βέβαια, σε καταλαβαίνω! Είναι προκλητικό να διαβάζεις για τέτοιους χρόνους αναμονής, τη στιγμή που ένα μέσο windows laptop δεν εμφανίζει ποτέ κάτι καλύτερο από 2-2:30 ώρες αυτονομίας (απλής πάντα)... Τα macbook pro εδω και καιρο υστερουν σε αυτονομια σε σχεση με τα κορυφαια windows laptop: ειδικα οταν δεν κανουν τελειως απλη χρηση, αλλα λιγο πιο βαρια: Ισως για αυτο και η apple να προχωρησε σε αυτην την αστεια κινηση(που ειναι το θεμα) οπως την χαρακτηρισες: Είναι αστείο σαν κίνηση προφανώς. 4
suffocater Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Yeah right! Έπεσες στην παγίδα γιατί αυτή την απάντηση περιμέναμε... Και τώρα ξεκίνα να αναρωτιέσαι τι εννοώ! PS: Από την άλλη βέβαια, σε καταλαβαίνω! Είναι προκλητικό να διαβάζεις για τέτοιους χρόνους αναμονής, τη στιγμή που ένα μέσο windows laptop δεν εμφανίζει ποτέ κάτι καλύτερο από 2-2:30 ώρες αυτονομίας (απλής πάντα)... [ ] Στο πλαίσιο υπάρχει η απαντηση μου,συμπυκνωμένη. Ξεκίνα να την μαντεύεις. Βεβαια δεν καταλαβες οτι το θέμα του τοπικ δεν ειναι πόση ωρα βαστάει,αλλα η γελοία αντιμετώπιση εφοσον αποδειχθηκε οτι πουλούσε παπά. Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε,κλασικά.
CheOnWeb Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Βεβαια δεν καταλαβες οτι το θέμα του τοπικ δεν ειναι πόση ωρα βαστάει,αλλα η γελοία αντιμετώπιση εφοσον αποδειχθηκε οτι πουλούσε παπά. Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε,κλασικά. Αποδείχθηκε; Πώς;
Heybro Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Ωραίος!!! Σύγκριση 2500 ευρώ laptop με ένα μέσο Windows laptop δλδ 400 ευρώ. Στην πραγματικοτητα και τα mac κοστιζουν κατι λιγοτερο απο 1000αρικο με κερδος στο θεο οπως τα πουλανε.Εγω με ενα laptop dell 700 ευρω βγαζω 4.5 ωρες με μεση φωτεινοτητα. Τα xps που δειχνει παρακατω ο haHa ειναι κλασεις ανωτερα των mac προφανως και οχι μονο στην αυτονομια αλλα στα παντα.Αλλα και εκεινα ειναι αρκετα ακριβα. 1
17 lines of code Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 H αληθεια ειναι οτι κανενας δεν απαντησε στο επιπεδο επιχειρηματων του atheatos. Την αυτογνωσία, να του την αναγνωρίσουμε. Λίγοι σου λένε στην υπογραφή τους,με το τι έχεις να κάνεις. 3
polteris Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Έχω να κοιτάξω την συγκεκριμένη ένδειξη πάνω από 2 χρόνια μιας και ποτέ δεν ήταν αξιόπιστη και πάντα έδειχνε υπόλοιπο ανάλογα με την χρήση που έκανες την συγκεκριμένη στιγμή. Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι τόσος ντόρος. 1
atheatos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Αχαχαχα εντάξει μάθαμε γιατί κράζετε την Apple....μόνο από αυτήν περιμένετε να αλλάξει κάτι στα υπόλοιπα....Αχαχαχα Οκ. Έχετε,κάποιο δίκιο. Το πρόβλημα με την Apple είναι για κάποιον άσχετο ή κάποιον που περιγράφει η υπογραφή μου, είναι ότι έως τώρα ήταν άγνωστη για αυτόν και του προκαλεί τέτοιο ενδιαφέρον, σε σημείο που για ότι πρόβλημα υπάρχει στο κόσμο να κατηγορεί αυτή....Αχαχαχα Το θέμα αν δεν έχετε πάρει χαμπάρι δεν είναι η κίνηση της Apple που είναι από ένα μέρος της δικαιολογημένη αλλά αντίδραση μερικών σε οποία κίνηση κάνει η Apple. Το επίπεδο τους είναι να μπαίνουν σε ένα οποιαδήποτε θέμα και να την κράζουν ... Βέβαια ακολουθούν και πολλοί άλλοι που δεν έχουν ιδέα από Mac και λένε και εκείνοι την εξυπνάδα τους για να δείχνουν και αυτοί...Αχαχαχα Εντάξει haha ξέρω ότι σε ενοχλεί που γελάω γιατί κάνει ξεφτίλα το nick σου ahaha ha Έχω να κοιτάξω την συγκεκριμένη ένδειξη πάνω από 2 χρόνια μιας και ποτέ δεν ήταν αξιόπιστη και πάντα έδειχνε υπόλοιπο ανάλογα με την χρήση που έκανες την συγκεκριμένη στιγμή. Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι τόσος ντόρος.Δεν ξέρεις ...τώρα βγήκε ο κάθε δήθεν να κράξει την Apple γιατί δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει στη ζωή του.αχαχαχαΔιασκέδασε το όπως εγώ....Αχαχαχα Την αυτογνωσία, να του την αναγνωρίσουμε. Λίγοι σου λένε στην υπογραφή τους,με το τι έχεις να κάνεις. Εντάξει εσυ που είσαι έξυπνος βρες ένα προγραμμα που να αναλύει την χημεία της μπαταρίας και την θερμοκρασία της ώστε να έχουμε πιο ακριβή μέτρηση υπολειπόμενου χρόνου.Αχαχαχα Ιδιοφυΐα μου εσυ .. κατάλαβες την υπογραφή μου με την μια ....Αχαχαχα Είπαμε το πρόβλημα είναι ότι η Apple αφαίρεσε την ένδειξη του υπόλοιπου χρόνου της μπαταρίας . Τρεχάτε χωριανοί....Αχαχαχα 1
haHa Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 υπάρχει και το surface για όσους γκρινιάζουν που δειχνει τον υπολειπομενο χρόνο της μπαταρίας και ετσι ξερετε ποσο χρόνο εχετε μέχρι να σβησει...αχαχα Δεν καταλαβα καταργήσαν και την ενδειξη οτι εχει προβλημα η μπαταρία? Μα καλα τι άλλο θα γραψετε? Γελάνε και οι πετρες με τους καμμένους με τα θεματα της Apple εδω μέσα...ελατε συνεχίστε να γελάσουμε λιγο παραπάνω,αχααχαα Εδω και μισο χρόνο ? Καλα μεγάλα μεσανυχτα εχετε μερικοί...Οκ οτι πειτε παιδιά αφου τωρα τελευταια εχουν προβληματα τα mac ,παει να πει οτι τοσο χρόνια ηταν κορυφή...αχαχαα. Τι άλλο θα ακουσουμε εδω μέσα? Ολοι τωρα ξυπνήσανε....αχαχαχα. Καλημέρες σε όλους. Αλήθεια? Μηπως υπηρχαν και τότε αλλα κανένας δεν ασχολιοταν οπως τώρα? Μερικοι ζειτε ακομα σε ενα μυθο από οτι φαίνεται....αχαχαχα. Δεν ειναι εξωγηινοι αυτοί που φτιάχνουν τα mac.Απλά κάποιοι ανθρωποι με κολληματα, που τα κανουν ξεχωριστα και κατα συνέπεια διάσημα. Τίποτα άλλο. Παγκόσμια κατακραυγή? Αχαχαχα. Μέτοχος ? Αχαχαχα . Πρόβλημα η ένδειξη χρόνου? Οκ . Είπαμε περαστικά...Αχαχαχα . Αφού στο δικό σας λαπτοπ η ένδειξη είναι σωστή , τότε χαρείτε την....Αχαχαχα Έλα γράψε κάτι και για την Apple ...Αχαχαχα. Όλος ο κόσμος ασχολείται με αυτήν και τα προβλήματα της , άσχετα αν δεν τον καεί άμεσα ....Αχαχαχα . Σου λείπει η ένδειξη χρόνου στο MacBook Pro ? Παραπονεμένε μου? Αχαχαχα Εγώ περνάω καλά βλέποντας την κάθε εξυπνάδα να πέφτει στο κενό. Είναι ωραίο το θέαμα της πτώσης.... τι να κάνουμε? Και εγώ θέλω μια εφαρμογή να μου λέει πια νούμερα θα κάτσουνε στο Λόττο ....Αχαχαχα. Την έχετε κάνει επιστήμη τελικά...Αχαχαχα Βρες μας τωρα και ποσο καταναλωση έχει ο υπολογισμος του χρόνου απο την συγκεκριμενη εφαρμογη στην μπαταρία και τι ακριβεια έχει ο ανεφερομενη διάρκεια μπαταρίας?Δευτερόλεπτα?Λεπτά? Ωρες ? Αχαχαχα Ποσο καμμένος μπορεί να είναι κάποιος για να κάθεται να αποδείξει και καλα τα λάθη της Apple? Axaxaxa Δεν παίζεστε... Βρήκατε ενα θέμα που γράφει Apple και χωρις να σας ενδιαφέρει πρακτικά κάθεστε και λετε ένα κάρο θεωρίες...αχαχαχα Ελα παίξε τώρα με το laptop σου που δεν είναι macbook pro και βάλε να βλέπεις τον εναπομεινοντα χρόνο. Αχαχαχα Εδω ολοκληρη Microsoft με το surface είχε αντιστοιχα θέματα με την διάρκεια μπαταρίας και η "λυση" ηταν εκει που εγραφε 1 ωρα να σβηνει απο μπαταρία ...αχαχαχα Ελα συνεχίστε το καψιμο,γουστάρω να γράφετε τις αναλυσεις σας αδικημένοι επιστημονες μου...αχχααχααχα Μια απο αυτες ηταν καταργηση του flash player. Ποιος είναι πιο τραγελαφικός θα το δειξει η ιστορία..Τωρα προς το παρόν γελάμε...αχαχαχα ΥΓ. Πιο αστείοι απο αυτους που ασχολουνται με την Apple για να κράξουν , δεν υπάρχουν....αχαχαχα Συνεχιζει στο ιδιο επιπεδο επιχειρηματων ο atheatos: Αχαχαχα εντάξει μάθαμε γιατί κράζετε την Apple....μόνο από αυτήν περιμένετε να αλλάξει κάτι στα υπόλοιπα....Αχαχαχα Οκ. Έχετε,κάποιο δίκιο. Το πρόβλημα με την Apple είναι για κάποιον άσχετο ή κάποιον που περιγράφει η υπογραφή μου, είναι ότι έως τώρα ήταν άγνωστη για αυτόν και του προκαλεί τέτοιο ενδιαφέρον, σε σημείο που για ότι πρόβλημα υπάρχει στο κόσμο να κατηγορεί αυτή....Αχαχαχα Το θέμα αν δεν έχετε πάρει χαμπάρι δεν είναι η κίνηση της Apple που είναι από ένα μέρος της δικαιολογημένη αλλά αντίδραση μερικών σε οποία κίνηση κάνει η Apple. Το επίπεδο τους είναι να μπαίνουν σε ένα οποιαδήποτε θέμα και να την κράζουν ... Βέβαια ακολουθούν και πολλοί άλλοι που δεν έχουν ιδέα από Mac και λένε και εκείνοι την εξυπνάδα τους για να δείχνουν και αυτοί...Αχαχαχα Εντάξει haha ξέρω ότι σε ενοχλεί που γελάω γιατί κάνει ξεφτίλα το nick σου ahaha ha Δεν ξέρεις ...τώρα βγήκε ο κάθε δήθεν να κράξει την Apple γιατί δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει στη ζωή του.αχαχαχα Διασκέδασε το όπως εγώ....Αχαχαχα Εντάξει εσυ που είσαι έξυπνος βρες ένα προγραμμα που να αναλύει την χημεία της μπαταρίας και την θερμοκρασία της ώστε να έχουμε πιο ακριβή μέτρηση υπολειπόμενου χρόνου. Αχαχαχα Ιδιοφυΐα μου εσυ .. κατάλαβες την υπογραφή μου με την μια ....Αχαχαχα Είπαμε το πρόβλημα είναι ότι η Apple αφαίρεσε την ένδειξη του υπόλοιπου χρόνου της μπαταρίας . Τρεχάτε χωριανοί....Αχαχαχα ------------------------- Εντάξει haha ξέρω ότι σε ενοχλεί που γελάω ... Καθολου δεν ενοχλει, αλλωστε δεν εγραψα κατι αρνητικο. Αντιθετα, φανηκε περιεργο πως κανενας δεν εχει απαντησει στο επιπεδο των επιχειρηματων σου. 2
atheatos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Συνεχιζει στο ιδιο επιπεδο επιχειρηματων ο atheatos: Το ξερω οτι σε ενοχλει για αυτο το κάνω...Αλλαξε κανενα χρωμα μονο κοκκινο? Δεν έχει ενδιαφέρον ....αχαχαχ Τι λεγαμε?Α για την ενδειξη χρονου μπαταρίας....γαμωτο ουτε στο xubuntu μου την δειχνει στο dell xps....αχαχαχα Αλλα ναι το επιπεδο ειναι σοβαρο ....ha ha
haHa Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εντάξει haha ξέρω ότι σε ενοχλεί που γελάω ... Το ξερω οτι σε ενοχλει για αυτο το κάνω...Αλλαξε κανενα χρωμα μονο κοκκινο? Δεν έχει ενδιαφέρον ....αχαχαχ Τι λεγαμε?Α για την ενδειξη χρονου μπαταρίας....γαμωτο ουτε στο xubuntu μου την δειχνει στο dell xps....αχαχαχα Αλλα ναι το επιπεδο ειναι σοβαρο ....ha ha Οπως σου ειπα και πιο πανω, δεν με ενοχλει καθολου που γελας(αυτο ελειπε κιολας) και για αυτο δεν εγραψα κατι αρνητικο. Αντιθετα, φανηκε περιεργο πως κανενας δεν εχει απαντησει στο επιπεδο των επιχειρηματων σου. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2016 από haHa
AlexKane Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μιλάμε προφανώς για παραλήρημα - απέλπιδα προσπάθεια υπεράσπισης της aapl και όχι για συγκροτημένη διατύπωση κάποιας άποψης. Σημερινή ανάρτηση στο arstechnica περιέχει το ακόλουθο απόσπασμα: Apple called extra attention to the issue this week in the newest macOS Sierra update, not by fixing it but by removing the “time remaining” estimate that some users had been sharing to demonstrate the battery problems they were having. The accuracy of that battery estimate aside—and it was always more useful as a “rate of battery drain” indicator than as an actual time estimate—it looks like a superficial solution designed to solve a PR problem rather than an earnest effort to fix anything. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Και οσο εσεις σφαζεστε εγω βρηκα την ευκαιρία να παίξω πριν λίγο με ενα space gray pro 13" με touch bar. ΕΡΩΤΑΣ! Δεν πα να λέτε εσείς για Dell, surface κλπ κλπ, οτι και να κάνουν οι αλλοι δεν πρόκειται ποτέ να πετύχουν την αίσθηση και το design του pro. OK 2500 δεν θα τα έδινα έτσι αβάδιστα, αλλά το καλό να λέγεται. Ξαφνικα το 13αρι μου retina μοιάζει ...αρχαίο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα