geoge xperria Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Πριν 2 χρόνια είχα ξεκινήσει να φτιάχνω τον υπολογιστή μου...τα πράγματα ειναι στην υπογραφή μου....τωρα το προβλημα ειναι μετα που έκανα update nvidia drivers...απο οσο θυμάμαι εκει που ειμαι στο Facebook για παράδειγμα μαυρίζει οθόνη σαν να μπαίνει σε stand-by αλλα οσο και να κουνάω ποντίκι και να πατάω πλήκτρα δε κάνει τιποτα επανεκκίνηση και ολα καλα....μπορεί να δουλεύει ώρες και να μην το κάνει καθόλου....το θέμα ειναι να τον ρίξω απο το μπαλκόνι να ησυχάσω????θερμοκρασιες Ενταξει...πρόσφατο φορματ.....καθαρισμα οκ..
FasTaker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δοκίμασε με τα παλιά drivers αλλα εκανες format αν διαβασα καλά. Το μονο που μπορω να φανταστω εφοσον λες οτι απο θερμοκρασιες εισαι οκ οτι η gpu ετοιμαζεται να παραδωσει το πνευμα.
rafail1994 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Για αρχή απεγκατεστησε τους drivers και καθάρισε τους με αυτόν τον τρόπο . Μετα κατέβασε τους τελευταίους απο το site της nvidia . Και πες μας εαν εχεις παλι θεματα .
geoge xperria Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δοκίμασε με τα παλιά drivers αλλα εκανες format αν διαβασα καλά. Το μονο που μπορω να φανταστω εφοσον λες οτι απο θερμοκρασιες εισαι οκ οτι η gpu ετοιμαζεται να παραδωσει το πνευμα. ναι εχω κανει....αλλα μπορει να παραδωσει... Για αρχή απεγκατεστησε τους drivers και καθάρισε τους με αυτόν τον τρόπο . Μετα κατέβασε τους τελευταίους απο το site της nvidia . Και πες μας εαν εχεις παλι θεματα . αυτο θα κανω και ενημερωνω αργοτερα...ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας
Alexlooker Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 βγαλε και ξαναβαλε ram-gpu και τα καλωδια ρευματος ολα και τα sata.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα