Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πριν κάμποσο καιρό ανέλαβα να φτιάξω το λαπτοπ του αφεντικου μου, δηλαδή να κάνω έναν καθαρισμό, μια ανασυγκρότηση και να βάλω κάποιο free antivirus,

από τότε που το παρέδωσα, με έχει ζαλίσει ότι του χάλασα ένα ιντερνετικό παιχνίδι

και δεν κρατάει τα save μετά τον τερματισμό των windows, συγκεκριμμένα αυτό:

http://www.games.gr/paixnidia/governor_of_poker_1

Σήμερα μου το φόρτωσε με σκοπό να "διορθώσω"¨το συγκεκριμμένο "πρόβλημα"

υπάρχει τρόπος να σόζωνται τα δεδομένα αυτού του παιχνιδιού;

έχω δοκιμάσει σε internet explorer και σε chrome με απενεργοποιημένους όλους τους καθαρισμούς,

σε μοζιλα κατι το μπλοκάρει και δεν ανοίγει καν

Δημοσ.

Καλησπέρα, πριν κάμποσο καιρό ανέλαβα να φτιάξω το λαπτοπ του αφεντικου μου, δηλαδή να κάνω έναν καθαρισμό, μια ανασυγκρότηση και να βάλω κάποιο free antivirus,

από τότε που το παρέδωσα, με έχει ζαλίσει ότι του χάλασα ένα ιντερνετικό παιχνίδι

και δεν κρατάει τα save μετά τον τερματισμό των windows, συγκεκριμμένα αυτό:

http://www.games.gr/paixnidia/governor_of_poker_1

Σήμερα μου το φόρτωσε με σκοπό να "διορθώσω"¨το συγκεκριμμένο "πρόβλημα"

υπάρχει τρόπος να σόζωνται τα δεδομένα αυτού του παιχνιδιού;

έχω δοκιμάσει σε internet explorer και σε chrome με απενεργοποιημένους όλους τους καθαρισμούς,

σε μοζιλα κατι το μπλοκάρει και δεν ανοίγει καν

Έπαιξα Kingdom rush κάτι φεγγάρια. Σε τέτοια flash games αποθηκεύεται η πρόοδός σου μέχρι να σβηστούν τα temp internet files κτλπ. Αν έχεις βάλει καμιά ρύθμιση να γίνεται π.χ. εκκαθάρισης κάθε μέρα/βδομάδα κτλ φυσικό να μην μένει τίποτα. Από μόνοι τους νομίζω η Browser έχουν κάποια ρύθμιση για καθάρισμα κάθε Χ χρονικό διάστημα. Εφόσον δεν σου επιτρέπει να γίνεις μέλος η σελίδα/παιχνίδι ώστε να κρατάει ο σέρβερ τέτοια δεδομένα δεν μπορείς να κάνει κάτι. Μπορείς να μη πειράζεις ποτέ τα temp files αλλά με πιάνει καρκίνος μόνο στη σκέψη να αφήνω μόνιμα στον δίσκο τα σκουπίδια.

Δημοσ.

Δεν ξέρω που σου χτυπάει αλλά εγώ τώρα έπαιξα ένα γύρο (μου τα πήρανε :cry: ), έκλεισα browser και στο άνοιγμα είχε μέσα το όνομα που είχα δώσει, μάλλον κρατάει δηλαδή.

Firefox έχω.

Δημοσ.

Δεν ξέρω που σου χτυπάει αλλά εγώ τώρα έπαιξα ένα γύρο (μου τα πήρανε :cry: ), έκλεισα browser και στο άνοιγμα είχε μέσα το όνομα που είχα δώσει, μάλλον κρατάει δηλαδή.

Firefox έχω.

και εμένα κρατάει όνομα και πόντους αμα κλείσω και ξανανοίξω browser,

αλλά αν γίνει επανεκκίνηση windows στο ενδιάμεσο, τα χάνει

βέβαια έχω ρυθμίσει τους browsers να κρατάνε όλα τα temp, cookies κλπ

Δημοσ.

Έκανα και επανεκκίνηση και του υπολογιστή και του ρούτερ, δεν το έχασε.

Για ξετσέκαρε τα πάντα στο απόρρητο στον browser μπας και.

Δημοσ.

Διαπίστωσα πως χάνει τα saves επειδή πηγαίνει λίγο πίσω η ώρα, έλυσα όλο το λαπτοπ (hp probook 4520s) για να ελένξω τη μικρή στρογγυλή μπαταρία, η οποία όμως είναι μια χαρά (3,2 volt)

Δημοσ.

Δεν χάνει σταθερή ώρα δηλαδή; :P Άλλο πάλι κι αυτό....

Όπως και να έχει κάτι στην υπηρεσία του ρολογιού δεν τα λέει καλά. Μερικοί είδα είχαν αυτό το θέμα και απο το antivirus, άντε βγάλε άκρη όμως....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...