Chrysostomos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έβαλα ακόμα έναν δίσκο στον υπολογιστή μου. Ενώ στην διαχείριση συσκευών τον εντοπίζει,στον φάκελο ο Υπολογιστής μου,δεν τον εμφανίζει και δεν μπορώ κάπως να τον δω ή να τον επιλέξω για αποθήκευση. είναι ο δίσκος ο υπογραμμισμένος.
Mr_Terror Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 θα πας διαχειριση δισκων και θα του δωσεις γραμμα. 1
Sheogorath Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Πέρα απο αυτό, σιγούρεψε ότι δεν τους έχεις σαν ide στο bios, γιατί τότε βλέπει μέχρι 4 συσκευές. 1
Chrysostomos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Πέρα απο αυτό, σιγούρεψε ότι δεν τους έχεις σαν ide στο bios, γιατί τότε βλέπει μέχρι 4 συσκευές. αυτό δε το θυμάμαι πως το εχω,αλλά και πριν 4 είχα. εβγαλα 2,εβαλα αυτόν,αλλά τζίφος, Αυτό με το γράμμα πως το κάνω; το έφτιαξα,σας ευχαριστώ.
Mr_Terror Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 θα πας διαχειριση δισκων.Θα δεις ποιος ειναι ο δισκος που δεν εχει γραμμα και θα κανεις δεξι κλικ πανω του.Επιλεγεις προετοιμασια δισκου,στο επομενο παραθυρο αν θυμαμαι θα επιλεξεις MBR και πατας οκ.
KenJiNx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δεξί κλικ στο Ο υπολογιστής μου -> Manage(Διαχείριση) απ το μενού αριστερά, Disk managment(διαχείριση δίσκων) και κάτω βρίσκεις τον καινούργιο δίσκο, δεξι κλικ στο "unallocated" και new simple volume. Ή αλλιώς έτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα